Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla

PAZYSTAMA GIRESI KAD TURI NUOSAVA INET PARDUOTUVE
MAN NEIDOMU TAI IR PRALEIDAU PRO AUSIS TEN KAZKAS SU KOSMETIKA GAL IR NE I TEMA RADAU ADRESELI HTTP://ADNET.KGC.NETWORK.NET PASIZIUREKIT
GAL RASIT KOKIOS INFO
Atsakyti
Mes buvome atidarę e-shopą, prekyba rankdarbiais. Galiu pasakyti, kad nieko gero. Tik į minusą nuėjome. Labai reikia daug skirti reklamai, kuri nėra pigi, o be jos, kaip be rankų.
Tokią parduotuvę apsimokėtų įkurti, jei turi realią parduotuvę. mirksiukas.gif
Papildyta:
Bet gal galėtų man patarti, nuo ko pradėti, norint įkurti privatų lopšelį-darželį. Kokie reikalavimai ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, super mamos . smile.gif Esu naujoke siame puslapyje. Pradedu savo moteriska versla ir turiu visokokiausiu baimiu, nerimo ir klausimu. Gal kazkas eina dabar tuo paciu keliu. Butu malonu, pabendrauti, pasidalinti savo nerimu, patirtimi ir gal padetumeme viena kitai.
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2007 02 05, 22:41)
Labas, super mamos .  smile.gif  Esu naujoke siame puslapyje. Pradedu savo moteriska versla ir turiu visokokiausiu baimiu, nerimo ir klausimu. Gal kazkas eina dabar tuo paciu keliu. Butu malonu, pabendrauti, pasidalinti savo nerimu, patirtimi ir gal padetumeme viena kitai.

Jeigu jau pradėjai tada tik sėkmės 4u.gif O jei dar ne, tai pirmiausia gerai analizuok, skaičiuok, ar apsimokės. Aš turėjau savo versliuką, bet mečiau. Tiesiog buvo darbas, darbas, darbas... ir mokesčiai. Sėkmės tau dar kartą? 4u.gif
Atsakyti
SUNKIAI MUMS SU TAIS VERSLU STEIGIMAIS...REIKIA DAUG PATIRTIES IR SURANTAMA PINIGU.... angel_sadangel.gif
AS NORECIAU KURTI IRGI SAVO VERSLA...BET NEZINAU NUO KO PRADETI...RIZIKA DIDZIULE, REIKIA IMTI PASKOLA, JEI DAR NERA SAVO PATALPU, TIEKEJUS IESKOTI....VLN LABAI SUNKU, NEBENT TOLELIAU...NEJAU NERA MAMYCIU AR TEVELIU KURIE GLETU PATARTI NUO KO PRADETI........ lens.gif
Atsakyti
Pradet tai jau pradejau. Dabar po truputi riedam i prieki. Daug visokiu popierizmu, daug nerimo, bet noras,matyt, didesnis nei baime. Jau visus steigimo reikalus praejom. Dabar laukiam atsakymu is banku del paskolos. Kazkaip viskas nauja, viskas neaisku. Na, gal isivaziuosim.
O salygos paskolai imti dabar visai neprastos. Jei idomu, pasiziurek i puslapius www.svv.lt , siauliu banko puslapi pavartyk ir dar pasidomek INVEGOs garantijomis.
Atsakyti
Sveikos supermamos biggrin.gif
Aš taip pat galvoju atidaryti privatų darželį - lopšelį. Tik net nežinau, kokio tipo įmonė turėtų būti, ar valstybė teikia kokią paramą???? ......
Ji kas susidūrėe su tuo, labai prašau patarimo smile.gif
Papildyta:
liliux4, o kokį verslą tu kuri? Gal irgi darželį???
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2007 04 15, 11:57)
Sveikos supermamos  biggrin.gif
Aš taip pat galvoju atidaryti privatų darželį - lopšelį. Tik net nežinau, kokio tipo įmonė turėtų būti, ar valstybė teikia kokią paramą???? ......
Ji kas susidūrėe su tuo, labai prašau patarimo  smile.gif
Papildyta:
liliux4, o kokį verslą tu kuri? Gal irgi darželį???

man atrodo, kad sunkiausiai bus gauti visus leidimus. Higienistų tokie reikalavimai, kad juos įvykdyti beveik neimanoma unsure.gif
Atsakyti
Bet kiti kažkaip gauna visus leidimus, licenzijas, higienos pasą ir t.t. smile.gif
Noriu būt optimistė smile.gif Varau blogas mintis šalin, nes paskui išvis išsigąsiu, atsisakysiu savo idėjos ir gal gailėsiuos blush2.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
Sveikos supermamos 4u.gif
Skubiai reikia pagalbos...reikia pavyzdinių UAB Įstatų (visas Bendrovės akcijas įsigyja vienas Steigėjas) gal kas galėtumėt padėti blush2.gif
Nunešiau notarei patvirtinti Įstatus parašytus pagal prieš kokius penkis metus patvirtintus Įstatus nail.gif ... tai pareiškė, kad netinka cray.gif
Gal kas neseniai pas notarus tvirtinote UAB'o Įstatus ax.gif
Gal galėtumėt padėti rolleyes.gif

Glima ir į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheshkiux: 07 gruodžio 2007 - 22:25
Ar reikalingas kasos aparatas vienadienei lauko prekybai akoholiniais gėrimais?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nezinau kokia veikla forminti geriau norint steigti kroviniu gabeinimo Lietuvoje firma iki 3,5 t.???
Padekite prasau....... kiek domejausi verslo liudijimas netinka, nera tokios veiklos sarase... tai lieka individuali veikla arba UAB.... kas geriau...... jau nebezinau... pradejau maisytis... doh.gif
Atsakyti