PAZYSTAMA GIRESI KAD TURI NUOSAVA INET PARDUOTUVE
MAN NEIDOMU TAI IR PRALEIDAU PRO AUSIS TEN KAZKAS SU KOSMETIKA GAL IR NE I TEMA RADAU ADRESELI HTTP://ADNET.KGC.NETWORK.NET PASIZIUREKIT
GAL RASIT KOKIOS INFO
Mes buvome atidarę e-shopą, prekyba rankdarbiais. Galiu pasakyti, kad nieko gero. Tik į minusą nuėjome. Labai reikia daug skirti reklamai, kuri nėra pigi, o be jos, kaip be rankų.
Tokią parduotuvę apsimokėtų įkurti, jei turi realią parduotuvę.
Papildyta:
Bet gal galėtų man patarti, nuo ko pradėti, norint įkurti privatų lopšelį-darželį. Kokie reikalavimai ?
Tokią parduotuvę apsimokėtų įkurti, jei turi realią parduotuvę.
Papildyta:
Bet gal galėtų man patarti, nuo ko pradėti, norint įkurti privatų lopšelį-darželį. Kokie reikalavimai ?
Labas, super mamos . Esu naujoke siame puslapyje. Pradedu savo moteriska versla ir turiu visokokiausiu baimiu, nerimo ir klausimu. Gal kazkas eina dabar tuo paciu keliu. Butu malonu, pabendrauti, pasidalinti savo nerimu, patirtimi ir gal padetumeme viena kitai.
QUOTE(liliux4 @ 2007 02 05, 22:41)
Labas, super mamos . Esu naujoke siame puslapyje. Pradedu savo moteriska versla ir turiu visokokiausiu baimiu, nerimo ir klausimu. Gal kazkas eina dabar tuo paciu keliu. Butu malonu, pabendrauti, pasidalinti savo nerimu, patirtimi ir gal padetumeme viena kitai.
Jeigu jau pradėjai tada tik sėkmės O jei dar ne, tai pirmiausia gerai analizuok, skaičiuok, ar apsimokės. Aš turėjau savo versliuką, bet mečiau. Tiesiog buvo darbas, darbas, darbas... ir mokesčiai. Sėkmės tau dar kartą?
SUNKIAI MUMS SU TAIS VERSLU STEIGIMAIS...REIKIA DAUG PATIRTIES IR SURANTAMA PINIGU....
AS NORECIAU KURTI IRGI SAVO VERSLA...BET NEZINAU NUO KO PRADETI...RIZIKA DIDZIULE, REIKIA IMTI PASKOLA, JEI DAR NERA SAVO PATALPU, TIEKEJUS IESKOTI....VLN LABAI SUNKU, NEBENT TOLELIAU...NEJAU NERA MAMYCIU AR TEVELIU KURIE GLETU PATARTI NUO KO PRADETI........
AS NORECIAU KURTI IRGI SAVO VERSLA...BET NEZINAU NUO KO PRADETI...RIZIKA DIDZIULE, REIKIA IMTI PASKOLA, JEI DAR NERA SAVO PATALPU, TIEKEJUS IESKOTI....VLN LABAI SUNKU, NEBENT TOLELIAU...NEJAU NERA MAMYCIU AR TEVELIU KURIE GLETU PATARTI NUO KO PRADETI........
Pradet tai jau pradejau. Dabar po truputi riedam i prieki. Daug visokiu popierizmu, daug nerimo, bet noras,matyt, didesnis nei baime. Jau visus steigimo reikalus praejom. Dabar laukiam atsakymu is banku del paskolos. Kazkaip viskas nauja, viskas neaisku. Na, gal isivaziuosim.
O salygos paskolai imti dabar visai neprastos. Jei idomu, pasiziurek i puslapius www.svv.lt , siauliu banko puslapi pavartyk ir dar pasidomek INVEGOs garantijomis.
O salygos paskolai imti dabar visai neprastos. Jei idomu, pasiziurek i puslapius www.svv.lt , siauliu banko puslapi pavartyk ir dar pasidomek INVEGOs garantijomis.
Sveikos supermamos
Aš taip pat galvoju atidaryti privatų darželį - lopšelį. Tik net nežinau, kokio tipo įmonė turėtų būti, ar valstybė teikia kokią paramą???? ......
Ji kas susidūrėe su tuo, labai prašau patarimo
Papildyta:
liliux4, o kokį verslą tu kuri? Gal irgi darželį???
Aš taip pat galvoju atidaryti privatų darželį - lopšelį. Tik net nežinau, kokio tipo įmonė turėtų būti, ar valstybė teikia kokią paramą???? ......
Papildyta:
QUOTE(Deimante Mazute @ 2007 04 15, 11:57)
Sveikos supermamos
Papildyta:
Papildyta:
man atrodo, kad sunkiausiai bus gauti visus leidimus. Higienistų tokie reikalavimai, kad juos įvykdyti beveik neimanoma
Bet kiti kažkaip gauna visus leidimus, licenzijas, higienos pasą ir t.t.
Noriu būt optimistė Varau blogas mintis šalin, nes paskui išvis išsigąsiu, atsisakysiu savo idėjos ir gal gailėsiuos
Noriu būt optimistė Varau blogas mintis šalin, nes paskui išvis išsigąsiu, atsisakysiu savo idėjos ir gal gailėsiuos
Sveikos supermamos
Skubiai reikia pagalbos...reikia pavyzdinių UAB Įstatų (visas Bendrovės akcijas įsigyja vienas Steigėjas) gal kas galėtumėt padėti
Nunešiau notarei patvirtinti Įstatus parašytus pagal prieš kokius penkis metus patvirtintus Įstatus ... tai pareiškė, kad netinka
Gal kas neseniai pas notarus tvirtinote UAB'o Įstatus
Gal galėtumėt padėti
Glima ir į až
Ar reikalingas kasos aparatas vienadienei lauko prekybai akoholiniais gėrimais?
Sveikos
nezinau kokia veikla forminti geriau norint steigti kroviniu gabeinimo Lietuvoje firma iki 3,5 t.???
Padekite prasau....... kiek domejausi verslo liudijimas netinka, nera tokios veiklos sarase... tai lieka individuali veikla arba UAB.... kas geriau...... jau nebezinau... pradejau maisytis...
nezinau kokia veikla forminti geriau norint steigti kroviniu gabeinimo Lietuvoje firma iki 3,5 t.???
Padekite prasau....... kiek domejausi verslo liudijimas netinka, nera tokios veiklos sarase... tai lieka individuali veikla arba UAB.... kas geriau...... jau nebezinau... pradejau maisytis...