Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla

QUOTE(giedre_giee @ 2012 03 21, 08:49)
koks miestas?

Taurage arba Vilnius, bet ar priklauso nuo miesto dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2012 03 21, 13:14)
Taurage arba Vilnius, bet ar priklauso nuo miesto dar unsure.gif

http://www.vmi.lt/lt...?itemId=1083689 verslo liudjimu kainos ir lengvatos pagal savivaldybes. Jei norite veikla vykti tik konkrecioje savivaldybėje galite ziureti kainas arba pagal savo deklaruota gyvenama vieta (neribojant veiklos teritorijos) arba pagal tos savivaldybes kur norite vykdyti veikla kainas. Jei norite veikla vykdyti keliuose miestuose, tada jums galios kaina pagal deklaruotos gyvenamosios vietos savivaldybes nustatytas kainas neribojant veiklos teritorijos. Atitinkamai ir lengvatos.

ten nurodytos metines kainos. Todel metine kaina reika dalinti is 366 ir dauginti is dienu pagal VL.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite padeti surasti info ar nukreipti i tam tikra tema. Ieskau atsakymo, kiek turesiu grazinti Sodrai, jei antraisiais vaiko prieziuros metais iregistravau iV pagal Pazyma? Kaip ten kas skaiciuojasi? Labai labai svarbu
Atsakyti
QUOTE(slapatura @ 2012 03 27, 15:54)
Sveiki, gal kas galite padeti surasti info ar nukreipti i tam tikra tema. Ieskau atsakymo, kiek turesiu grazinti Sodrai, jei antraisiais vaiko prieziuros metais iregistravau iV pagal Pazyma? Kaip ten kas skaiciuojasi? Labai labai svarbu

Kiek suprantu, tai įregistruoti dar nieko nereikškia, reikia gauti iš jos pajamų.
Atsakyti
sveikos.
MB uzsipilde pazymai gaut IV. stovi birzoj.auginam 2vaikiukus-4m ir 1m. as pati mot.atostogose.
kaip suprantu,lengvatu MB jokiu nebutu? del PSD pvz?vistiek teks moketis 72lt/men?
o toliau sodrai procentaliai nuo gautu pajamu?o jei tos pajamos nedideles per menesi(kokie 500lt),vistiek nemazai atsiskaiciuos sodrai?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 03 27, 16:25)
Kiek suprantu, tai įregistruoti dar nieko nereikškia, reikia gauti iš jos pajamų.

teisingai, domėjausi, nes pati esu VPA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 04 08, 17:30)
sveikos.
MB uzsipilde pazymai gaut IV. stovi birzoj.auginam 2vaikiukus-4m ir 1m. as pati mot.atostogose.
kaip suprantu,lengvatu MB jokiu nebutu? del PSD pvz?vistiek teks moketis 72lt/men?
o toliau sodrai procentaliai nuo gautu pajamu?o jei tos pajamos nedideles per menesi(kokie 500lt),vistiek nemazai atsiskaiciuos sodrai?

mane ir domintu tokia info, kaip su PSD, kai vienas seimos narys bedarbis, o kitas VPA, ar reikia kas menesi moketi po 72lt? Gal kas esate susidure su tokia situacija? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytei @ 2012 04 11, 12:33)
mane ir domintu tokia info, kaip su PSD, kai vienas seimos narys bedarbis, o kitas VPA, ar reikia kas menesi moketi po 72lt? Gal kas esate susidure su tokia situacija?  4u.gif  4u.gif

pagal mano samprotavimą, mokėti reikės, bet prieš tai mamytė klausė apie tuos uždirbtus 500 tai sodra išskaičiuos ne tiek jau ir daug, nepamirškit visų NPD ir PNPD 4u.gif ir dar jei esi darbo biržoje, juk esi draudžiamas valstybės, tai kaip ir tų 72LT nereikia mokėti rolleyes.gif

"PSD įmoka nustatyta gyventojams, kurie veiklos nevykdo, niekur nedirba, tačiau nėra draudžiami valstybės lėšomis, t. y. nesikreipia į darbo biržą, nėra pensijų, socialinių, šalpos kompensacijų gavėjai ir panašiai. Šie gyventojai turi patys pasirūpinti sveikatos draudimu"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 11 balandžio 2012 - 12:54
QUOTE(saulytei @ 2012 04 11, 11:33)
mane ir domintu tokia info, kaip su PSD, kai vienas seimos narys bedarbis, o kitas VPA, ar reikia kas menesi moketi po 72lt? Gal kas esate susidure su tokia situacija?  4u.gif  4u.gif

jeigu jus vpa, tai tegul vyras i ligoniniu kasas su gimimo liudijimu nuvaziuoja, tada iki vaikui bus 8 vienas is tevu bus draustas, ir kas menesi nereikes moketi, tik metu gale 9 proc nuo pelno.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 04 11, 14:09)
jeigu jus vpa, tai tegul vyras i ligoniniu kasas su gimimo liudijimu nuvaziuoja, tada iki vaikui bus 8 vienas is tevu bus draustas, ir kas menesi nereikes moketi, tik metu gale 9 proc nuo pelno.

ačiū už atsakymą, tik man kelia dvejonių pasakymas "vienas iš tėvų yra draudžiamas valstybės...". Ar nebus taip, kad jei vyrui nereikės mokėti kas mėnesį, tada reikės man susimokėti g.gif ar jei esu VPA tas nesiskaito g.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(saulytei @ 2012 04 11, 14:27)
ačiū už atsakymą, tik man kelia dvejonių pasakymas "vienas iš tėvų yra draudžiamas valstybės...". Ar nebus taip, kad jei vyrui nereikės mokėti kas mėnesį, tada reikės man susimokėti  g.gif ar jei esu VPA tas nesiskaito  g.gif  4u.gif

jei gaunate motinystes ismokas, tai nuo ju skaiciuojami mokesciai kaip nuo darbo uzmekescio, jei negautate, o vyras nedirba ir kitur nera draustas, tai turite pasirinkti, kuris is jusu bus draustas kaip auginantis vaika, o kitas tures moketi savarankiskai
Atsakyti
Sveiki,

Turiu IVP, bet kol kas dar neteko mokėti mokesčių, tad iškilo klausimas dėl GPM. Kam konkrečiai reikia sumokėti GPM? VSD ir PSD kodai pateikti, bet apie GPM mokėjimą nesuteikė man informacijos... g.gif 4u.gif
Atsakyti