Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla

QUOTE(DuoDuo @ 2012 02 27, 10:05)
Sakykit, ar galima kur nors rasti pagal asmens duomenis, galiojancio verslo liudijimo nr?

pagal VL numeri kitus duomenis galite rasti VMI svetainej prie duomenu baziu. Jei pagal duomenis reikia numerio, tai nebent i VMI skambinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 02 27, 10:57)
pagal VL numeri kitus duomenis galite rasti VMI svetainej prie duomenu baziu. Jei pagal duomenis reikia numerio, tai nebent i VMI skambinkit  smile.gif

Taip, tokia situacija, kad reikia VL numerio smile.gif) Na, meginsiu skambinti.. smile.gif Bet kazin ar apie kita zmogu suteiks tokia info...
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 02 27, 12:41)
Taip, tokia situacija, kad reikia VL numerio smile.gif) Na, meginsiu skambinti.. smile.gif Bet kazin ar apie kita zmogu suteiks tokia info...

pasakys numeri, jei turesit jo asmens koda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 02 27, 12:59)
pasakys numeri, jei turesit jo asmens koda biggrin.gif

Is vis nieko nepasake... As jai pati visus duomenis galejau asmeninius susakyti...ir asmens koda, ir adresa, ir visa kita... "Negalime suteikti tokios informacijos kitam asmeniui ir dar telefonu". Jokie ikalbinejimai nepaveike... sad.gif Internete pagal VL galima susizinoti zmogaus varda pavarde, o cia as viska turiu, tik VL numeriuko reikia...ir niekaip. "Labai slapta" info?
Cia man vyro verslo liudijimo nr reikia, nes jis isvykes, o lapai dar kitur like. Zodziu kvaila kebli situacija.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 02 27, 13:09)
Is vis nieko nepasake... As jai pati visus duomenis galejau asmeninius susakyti...ir asmens koda, ir adresa, ir visa kita... "Negalime suteikti tokios informacijos kitam asmeniui ir dar telefonu". Jokie ikalbinejimai nepaveike... sad.gif Internete pagal VL galima susizinoti zmogaus varda pavarde, o cia as viska turiu, tik VL numeriuko reikia...ir niekaip. "Labai slapta" info?
Cia man vyro verslo liudijimo nr reikia, nes jis isvykes, o lapai dar kitur like. Zodziu kvaila kebli situacija.

cia 1882 skambinot?
paskambinkit dar karta ir sakykit kad cia imone, nori atsispausditnit verslo liudjima isideti tarp dokumentu, nes paslauga suteike, kad jei vmi tikrins nekiltu problemu kad mokesciu neiskaiciavo. tikrai pasakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 27 vasario 2012 - 12:19
QUOTE(giedre_giee @ 2012 02 27, 13:16)
cia 1882 skambinot?
paskambinkit dar karta ir sakykit kad cia imone, nori atsispausditnit verslo liudjima isideti tarp dokumentu, nes paslauga suteike, kad jei vmi tikrins nekiltu problemu kad mokesciu neiskaiciavo. tikrai pasakys smile.gif

Skambinausi i savo miesto VMI, ten su kazkuo sujunge mane, kai pasakiau kokiu klausimu. Tia jau gal neskambinsiu daugiau, nes pazins biggrin.gif
O siai tai ir reikia to Nr darbdaviui... Bet ne lietuviui, tai pats pasiskambinti negales smile.gif
Na, gal kaip nors pavyks tuos lapus pasiimti.
Bet man dar cia toks keistas klausimas iskilo.
Pernai metu VL Nr buvo, kaip ir priklauso - dvi didziosios raides ir keletas skaiciu.
O siame, kiek pamenu ir kiek ziurinejau radau tik skaicius, be raidziu. Ar gali taip buti, kad pasikeite numeriuku tvarka? Nes VMI puslapyje, kur galima pagal ta numeri susizinoti duomenis, tai reikalauja ir raidziu.
Na, kazkokia makalyne....
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 02 27, 13:29)
Skambinausi i savo miesto VMI, ten su kazkuo sujunge mane, kai pasakiau kokiu klausimu. Tia jau gal neskambinsiu daugiau, nes pazins biggrin.gif
O siai tai ir reikia to Nr darbdaviui... Bet ne lietuviui, tai pats pasiskambinti negales smile.gif
Na, gal kaip nors pavyks tuos lapus pasiimti.
Bet man dar cia toks keistas klausimas iskilo.
Pernai metu VL Nr buvo, kaip ir priklauso - dvi didziosios raides ir keletas skaiciu.
O siame, kiek pamenu ir kiek ziurinejau radau tik skaicius, be raidziu. Ar gali taip buti, kad pasikeite numeriuku tvarka? Nes VMI puslapyje, kur galima pagal ta numeri susizinoti duomenis, tai reikalauja ir raidziu.
Na, kazkokia makalyne....

tai gal individualios veiklos pažyma? šiaip dėl tokių dalyku 1882 skambinkit, o ne i miesto vmi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 02 27, 13:33)
tai gal individualios veiklos pažyma? šiaip dėl tokių dalyku 1882 skambinkit, o ne i miesto vmi smile.gif

Ne, verslo liudijimas. Kaip ten tiksliau vadinasi...individuali veikla isigijus verslo liudijima unsure.gif
Na, jei nepavyks pasiimti tu lapu, tai meginsim skambinti trumpuoju. Bet vel gi...as tai galiu juo paskambinti, o is uzsienio gal negales g.gif Ir vel mane pasius tolyn smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 02 27, 12:09)

juokaujat gal? tokios informacijos niekas jums nesuteiks. Taigi konfidenciali informacija. Ir kam jums VL numeris reikalingas? Jokiose sutartyse jis nefiguruoja. Todel joks darbdavys net negali jo reikalauti. Taigi VMI del to neitikinsite

QUOTE(giedre_giee @ 2012 02 27, 12:16)
cia 1882 skambinot?

tikrai nepasakys. O jeigu pasakys, tai toki pokalbi irasius, ojojoj kaip VMI kliutu verysad.gif
Atsakyti
VL numeris nėra jokia slapta informaciją. Jo įmonėms reikia pasitikrinti, ar asmuo tikrai turi VL ir ar paslauga suteikta VL galiojimo laikotarpiu. Galima pasitikrinti per VMI svetaine http://www.vmi.lt/lt/?itemId=10814345. Galima atsispausdinti ir prisisegti prie dokumentu, kad tikrinant imone, nekiltu klausimu kodel neiskaiciavo mokesciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 27 vasario 2012 - 14:32
QUOTE(giedre_giee @ 2012 02 27, 15:29)
VL numeris nėra jokia slapta informaciją. Jo įmonėms reikia pasitikrinti, ar asmuo tikrai turi VL ir ar paslauga suteikta VL galiojimo laikotarpiu. Galima pasitikrinti per VMI svetaine http://www.vmi.lt/lt/?itemId=10814345. Galima atsispausdinti ir prisisegti prie dokumentu, kad tikrinant imone, nekiltu klausimu kodel neiskaiciavo mokesciu smile.gif

Tai vat as irgi nesupratau, kodel man nenori pasakyti VL numerio. Juk neprasau duomenu apie asmeni.
Galvoju, gal niekada tokio prasymo nebuvo gave is eilinio zmogelio smile.gif) Ir nesumete greitai ka cia pasakyti smile.gif Gal izvelge kokia klasta, ar patikrinima... Nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 02 27, 16:21)
Tai vat as irgi nesupratau, kodel man nenori pasakyti VL numerio. Juk neprasau duomenu apie asmeni.
Galvoju, gal niekada tokio prasymo nebuvo gave is eilinio zmogelio smile.gif) Ir nesumete greitai ka cia pasakyti smile.gif Gal izvelge kokia klasta, ar patikrinima... Nesuprantu  doh.gif

1882 tikrai pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti