Įkraunama...
Įkraunama...

Bromos, kelio užtvėrimai

QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 05 29, 11:44)
Na mano atveju, nebus nei pamergių nei pabrolių, nei piršlių, taigi apie išsipirkimus mastau aš pati smile.gif Kaip manot ar šampano butelio ir saldainių pakanka? Planuoju pasidaryt tokių lauknešėlių... O geriau "palaidi" saldainiai ar dėžutės?

manau buteliukas ir saldainiai pakankamai gerai,o kaip jau tu tuos saldainius pateiksi manau tavo reikalas, jei laiko turi gali nusipirkt palaidus ir graziai rysuleliais kokiais suristi,jei laiko nelabai dezuteje smile.gif
o kas del bromu man tai jos labai patinka :4u:aisku jei buna su specialia apranga ir su scenarijumi,nei paprastas kelio uztverimas virvute unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglencija: 29 gegužės 2008 - 10:32
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 05 29, 09:44)
Na mano atveju, nebus nei pamergių nei pabrolių, nei piršlių, taigi apie išsipirkimus mastau aš pati smile.gif Kaip manot ar šampano butelio ir saldainių pakanka? Planuoju pasidaryt tokių lauknešėlių... O geriau "palaidi" saldainiai ar dėžutės?

O čia jau kaip pati nori padaryk.Tiks viskas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
tiek vestuviu teko atsokti, tiek skirtingu roliu vestuvese isbandyti, o dabar ko gero atejo laikas issibandyti bromos organizavimo vaidmenyje.
kiek ivairiausiu bromu teko paciai praeiti (ir jaunuju pulke, jaunaisiais, svocia bunant...), o dabar noriu pabandyti pati padaryti broma draugams. Atrodo, tiek daug ju maciau, bet ka reikia patiems sugalvoti... doh.gif sukasi mintis kazka ale vyrus juodais drabuziais daryti (ateivius/svetimus gaudyti) arba naujuosius lietuvius/rusus, kurie gaudys is savo chebros beganti bendra arba reikalaus grazinti kazkokia 'skolas' ...

labiausiai isimine borma, kuria dare per musu vestuves - kareiviai stabde kolona ir demobilizavo visus vyrus lietuvos labui, o kai ispirkom juos (siuo atveju visas darbas buvo moteriskaja pusiai), tai tevynes labui padovonojo pradurtu sargiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2008 08 02, 12:51)
sveikutes,
tiek vestuviu teko atsokti, tiek skirtingu roliu vestuvese isbandyti, o dabar ko gero atejo laikas issibandyti bromos organizavimo vaidmenyje.
kiek ivairiausiu bromu teko paciai praeiti (ir jaunuju pulke, jaunaisiais, svocia bunant...), o dabar noriu pabandyti pati padaryti broma draugams. Atrodo, tiek daug ju maciau, bet ka reikia patiems sugalvoti...  doh.gif  sukasi mintis kazka ale vyrus juodais drabuziais daryti (ateivius/svetimus gaudyti) arba naujuosius lietuvius/rusus, kurie gaudys is savo chebros beganti bendra arba reikalaus grazinti kazkokia 'skolas' ...

labiausiai isimine borma, kuria dare per musu vestuves - kareiviai stabde kolona ir demobilizavo visus vyrus lietuvos labui, o kai ispirkom juos (siuo atveju visas darbas buvo moteriskaja pusiai), tai tevynes labui padovonojo pradurtu sargiu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip fainiai... lotuliukas.gif esme tai liux... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
na man teko broma daryti pas mociute. kai buvo jos kaimynes dukters vestuves. bet darem ne del to kad kazko ispesti... mums buvo idomu, smagu ir neiprasta. ir jauniesiems patiko. net padekojo. bromas ilgai stovejo, net kai norejom nuimti, neleido, nes sake kad grazu ir tegu buna. o bromas buvo ispinta juosta is geliu smile.gif
ir pati per savo vestuves noreciau tokio smagaus sustabdymo 4u.gif
Atsakyti
nelabai turiu laiko skaityti visos temeles, gal man kas atsakys busim su draugu poroje vestuvese ar prie bromo reikia visoms poroms douti po buteliuka ir saldainiu? Svotai galvoja, kad bus apie 5bromus o dar ten reiks stala issipirkti ir kita diena pamerges vogs taip pat reiks buteliuko tai net nezinau kiek pirkti... g.gif Patarkit prasau 4u.gif
Atsakyti
Nu tai ir pirkit apie 7 butelius tongue.gif jei liks, tai nesuges smile.gif geriau jau liks, negu neturesit visai nieko duoti. beje, jeigu vestuves su tradicinaiis muzikantais, tai pasidomekit, ar jie dar prie iejimo i sale neprasys "bilieto" mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, galiu papasakoti istorija su stalo išpirkimu smile.gif per vienas vestuves visas pulkas kaip priklauso, prisipirkes "šnapso" kad netruktų atvaziavo, o pasirodo, kad stalą užsėdę ne suaugę svečiai, o vaikai biggrin.gif ir visi limonado prašo biggrin.gif degtinės tokiems neįkiši biggrin.gif teko važiuoti pirkti limonado išpirkai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 29 liepos 2009 - 14:57
QUOTE(egi @ 2009 07 29, 15:53)
nelabai turiu laiko skaityti visos temeles, gal man kas atsakys busim su draugu poroje vestuvese ar prie bromo reikia visoms poroms douti po buteliuka ir saldainiu? Svotai galvoja, kad bus apie 5bromus o dar ten reiks stala issipirkti ir kita diena pamerges vogs taip pat reiks buteliuko tai net nezinau kiek pirkti... g.gif Patarkit prasau 4u.gif

jei 5 bromos tai 5 buteliukų reik ir aišku pamergės išpirkimui gal pabroliukas nepagailės smile.gif Rezervo turėkit, neprapuls išgersit kada patys prie progos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2009 07 29, 13:53)

Geriau turėti vieną kitą buteliuką atsargoje.Kartais gali pritrūkti.Nepamiršti, kad jei vestuvės būna dvi dienas, tai antrąją dieną kartais reikia pabroliams irgi nešti butelaitį ir saldainių ant stalo.Tad tikrai geriau turėti ne 5, o šiek tiek daugaiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 27 rugsėjo 2009 - 12:43
QUOTE(Nersim @ 2009 09 27, 13:41)
Geriau turėti vieną  kitą  buteliuką  atsargoje.Kartais  gali pritrūkti.Nepamiršti, kad  jei  vestuvės  būna dvi  dienas, tai  antrąją  dieną  kartais  reikia  pabroliams  irgi  nešti  butelaitį ir  saldainių ant  stalo.Tad  tikrai  geriau  turėti ne  5, o  šiek  tiek  daugaiu biggrin.gif

pritariu nuomonei,kad 5gali ir neuztekti drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif 4u.gif biggrin.gif bigsmile.gif tongue.gif blink.gif mirksiukas.gif schmoll.gif k schmoll.gif rolleyes.gif thumbup.gif
Papildyta:
Sveikos paneles, mamytes! Reikia jusu pagalbos! Greitu metu bus vestuves mano puskes noreciau jai padaryti broma prie kavines. Gal turite kokiu idomiu minciu? Prasau pasidalinkite smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=632509
Atsakyti