Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(L@imužė @ 2011 12 02, 01:21)
Gal matkeliais ir kitokių turi, reiks ryt pasidomėt, tik kad jie kiti per stori būna g.gif Kai tik dėl savęs mezgi, tai gal ir daug tos babinos, o kai aš pagal užsakymus , tai išeina, bet būna ir apie kilogramą su biškiu tik.

As kaip tik mezgu mazyliukui kelnes is matkiuku vernito mesgasi netgi 8 tankumu man atrodo ten sukuotine pusvilne, o ta prastesne pusvilne tai ir 10 tankumu nepaveza, ta sukuotine gal plonesne ar daugiau susukta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 12 02, 17:59)
As kaip tik mezgu mazyliukui kelnes is matkiuku vernito mesgasi netgi 8 tankumu man atrodo ten sukuotine pusvilne, o ta prastesne pusvilne tai ir 10 tankumu nepaveza, ta sukuotine gal plonesne ar daugiau susukta  4u.gif

turbut kai labiau susukta,tai masina mieliau ja ima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 03, 00:14)
turbut kai labiau susukta,tai masina mieliau ja ima wink.gif

Visko gali buti, bet man ji is paziuros plonesne atrodo sudejus kartu palyginimui
L@imuze turbut laiko neturejot perziureti savo turtu perfokortu? As laukiu nuotraukeliu ir sulaukti negaliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 02 gruodžio 2011 - 23:55
Na va, jau apsilankiau toje siulu parduotuveje, papirkau kiwi spalvos, bet man ji labiau ne kivi o smaragdine biggrin.gif Dabar ieskosiu kokio modeliuko tunikos ar sukneles ar ilgesnio megztuko wub.gif Jei pirkti ten po 100 g matkiukus, tai gaunasi tada 1 kg uz 65 lt. Aisku, jei pirkti Marijampoleje didesni kieki, tada apsimoka, o jei koki 1 kg, tai tas pats iseitu. O tos pusvilnes labai graziu spalvu yra wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Toks komplektelis mano panelei
user posted image
Atsakyti
na, zuzana, kaip visada auksciausiam lygyje... 4u.gif
Atsakyti
pra, aciu uz pagyrima smile.gif
Atsakyti
radau masina.

gal kam reik?
http://www.*infected...i/12782893.html raso toyota bet panasu i brotheri g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 12 02, 23:52)
L@imuze  turbut laiko neturejot perziureti savo turtu perfokortu? As laukiu nuotraukeliu ir sulaukti negaliu  4u.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif http://public.fotki....62/perfokortos/ dėl kiauraraščio nežinau, bet kitos tiks toyotai drinks_cheers.gif

Freke, nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 04 gruodžio 2011 - 21:00
irasyt skelbiu taskas lt reikia. matyt SM uzblokavo po paskutinio viruso siautejimo g.gif
Atsakyti
Eina sau, kaip susinervinau doh.gif Norejau karalaiciui megztuka pabaigti, bet pritrukau siulu, ir abidniausia, kad visai nedaug doh.gif Belieka tiketis, kad dar tokiu bus Ditekse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 04, 22:00)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif http://public.fotki....62/perfokortos/  dėl kiauraraščio nežinau, bet kitos tiks toyotai  drinks_cheers.gif

Freke, nerodo  schmoll.gif

Nereikia gedytis, kiaurarascio ir nenoriu nes neturiu karietos teks rankom kelinet akeles. O koks rastas pirmos ir ketvirtos kortu? ir uz kiek parduotumet?
Atsakyti