Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Olaiva @ 2011 12 02, 00:15)
lapkricio pradzioj tikrai pirkom 70 vilnos ir 30 akrilano wink.gif bet as babinom ten neperku,nes man po 1.5 kg kazkaip per daug...atsibos paskui ta pati spalva smile.gif

Gal matkeliais ir kitokių turi, reiks ryt pasidomėt, tik kad jie kiti per stori būna g.gif Kai tik dėl savęs mezgi, tai gal ir daug tos babinos, o kai aš pagal užsakymus , tai išeina, bet būna ir apie kilogramą su biškiu tik.

QUOTE(Gusha @ 2011 12 02, 00:16)
Niu gal ir taip... Bet vistiek pirma noriu paziureti asortimenta, o tada gal uzsisakysiu, nors jei tas ant to isiena, tai gal geriau vietoj ir pirkti  g.gif  Nu matysiu. Idomu, kaip pigiau, koki antkaini uzsideda.

Pusvilnė ten kainuoja apie 40 Lt/kg , čia be atvežimo. Tai ir pasiskaičiuok kaip pigiau.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 02, 00:21)
Gal matkeliais ir kitokių turi, reiks ryt pasidomėt, tik kad jie kiti per stori būna g.gif Kai tik dėl savęs mezgi, tai gal ir daug tos babinos, o kai aš pagal užsakymus , tai išeina, bet būna ir apie kilogramą su biškiu tik.
Pusvilnė ten kainuoja apie 40 Lt/kg , čia be atvežimo. Tai ir pasiskaičiuok kaip pigiau.

matkeliais yra ir grynos vilnos.o tie 70 proc vilnos buvo babinoje.bet tik kelios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės, žiūriu, diskusija kaip reikiant įsivažiavo mirksiukas.gif
Jautiena, ačiū 4u.gif
L@imuže, su tom pynėm tai tikrai žaidimas, bet metodas geras, nes tokiu būdu galima mašina megzti kad ir plačiausias pynes. Tuščias perfokortas aš pirkau iš kasiulai, bet žiauriai brangu, o jau pabaigiau aš jas ir vėl noriu. L@aimuže, gal galėtume ruloną per pusę imti mirksiukas.gif
Juodą suknelę su elniukais mezgiau iš vernito pusvilnės 4 gijų - pats tas, daugiau būtų per stora. Aš marijampolietė, man vernitas po ranka tongue.gif
Labai svajoju megzti riešines ir blauzdines, bet nežinau kada prie jų prieisiu, gal pavasarį biggrin.gif
Olaiva, grynos vilnos yra ir babinomis

Kaip ir L@imužė, po ilgų kalbų rodau darbus, pora šalikų, melsvasis dekoruotas vilna.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 02 gruodžio 2011 - 10:18
akirera, labai simpatiski salikiukai...cia is mocheros? o masina mezga, nevelia? dar labai idomu, kaip privelei ta vilna? adatomis ar slapiuoju budu?
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 01, 23:34)

Freke, tai tau nereikia tų tuščių perfokortų  g.gif ir kas per grandinė  g.gif  g.gif kur ji dedasi ?  blush2.gif

reikia man tu kortu bet kad as skylamusio neturiu ax.gif ta briedi viena faina forumiete padare bet gal kita sav vaziuosiu nauja broli atsivezti(ant detaliu) tai gal ir skylamusi ofroudinsiu. o grandine eina ten biski paslepta biski ne. ji kaip supratau su kortom susijusi. nes isijungi karieta i kh padeti ir uzsikabina uz lenciugo tokio. arba kai su lace karieta vazineji tada irgi kabina ta grandine g.gif o tu turi lace karieta? ar kortu ner?

oooo kooookie salikai apvelti blink.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Akirera,

Labai grazus saliai wub.gif
Atsakyti
akireraa,nuostabus apveltas salis wub.gif noriu ir as ismokt taip graziai apvelt ax.gif
Atsakyti
Merginos, o jus rankoves iskart abi mezgat, ar po viena? Galvoju gal abi is kart, tada maziau rasinejimo butu, tiesiog abiejose viska vienodai uzdejineciau ir nuleidineciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 02 gruodžio 2011 - 14:47
Pra, Freke, Gusha, Olaiva, ačiū jums labai wub.gif
Šaliai iš moheros, visai nesivelia ir labai neblogai mezgasi mašina. O priveliu vilną su vėlimo mašina sausuoju būdu, bet žaidimas pusei dienos (dėlioji, baksnoji...) kol gaunasi piešinys rolleyes.gif
Gusha, abiejų rankovių iš karto neina megzti, nes tarp vienos ir kitos tempsis siūlai. Nebent paskui juos perkirpti, bet tada gali nubėginėti akys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 02 gruodžio 2011 - 15:27
QUOTE(akirera @ 2011 12 02, 15:27)

Gusha, abiejų rankovių iš karto neina megzti, nes tarp vienos ir kitos tempsis siūlai. Nebent paskui juos perkirpti, bet tada gali nubėginėti akys.

Logiska, apie tai nepagalvojau doh.gif Na, teks tada daugiau rasyti biggrin.gif
Atsakyti
Olaivos megztiniukas kaip visada 10+balu. Akirera - saliai labai elegantiski. Saunuoles mezgejytes.
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2011 12 02, 15:27)
Pra, Freke, Gusha, Olaiva, ačiū jums labai wub.gif
Šaliai iš moheros, visai nesivelia ir labai neblogai mezgasi mašina. O priveliu vilną su vėlimo mašina sausuoju būdu, bet žaidimas pusei dienos (dėlioji, baksnoji...) kol gaunasi piešinys  rolleyes.gif

kas cia per stebuklas? placiau prasyciau,labai jau smalsu bigsmile.gif
Atsakyti