Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(L@imužė @ 2011 12 01, 22:16)
Freke, tai tu pati sugebi su jais tartis ??? O tavo mašina ne perfokortinė  g.gif

mano perfokortine KH860 mirksiukas.gif ai nezinau ji man po neva1 ir severiankos tai ganetinai tyliai dirba ax.gif nes tos ten kaip geniukai kokie unsure.gif o grandine siunciausi tai ten ta kur eina ir elektroninem ir perfokortelinem. nes mano jungta is dvieju buvo ir sugebejau nutraukti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 01 gruodžio 2011 - 22:46
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 01, 20:44)
Vat dėl siūlvedžio nesu atkreipus dėmesio - reiks pastebėt  g.gif

Man irgi kilpas dare, nes iuslas nebuvo pakankamai itemptas, bet dabar taip nenoriu tu kilpu, tai ipratau visada pradzioje dar ranka patempti truputi ir dabar jau liuks, tokiu kliurku nebesigauna 4u.gif

QUOTE(L@imužė @ 2011 12 01, 22:16)
Tiesa, o nenori vernitukų - ryt skambinsiu ir užsisakinėsiu  g.gif

As tai labai noriu vernituku wub.gif Tik nieko paie juos nenusimanau blush2.gif

O kelinta ryt uzsakinesi? Dabar biski issileidus as, bet gal ryt vyrui mokes alga, tai labai labai noreciau, juk tu zinai, kokiu reikia. Jei ka, tai juodu jamciau ir jei butu, smaragdo zalumo ir dar kokiu raudonu sodriu jauciu noretau wub.gif doh.gif Po kiek ten kilas?
Atsakyti
Gusha, tai kad tu vilnietė, o aš klaipėdietė - teks pačiai užsisakyt ar su kitom vilnietėm kooperuotis g.gif

Olaiva, dailus megztukėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kiek pamenu, tai berods jau ne pirmas toks kombinuotas g.gif
O iš kelių šakų pusmedvilnės mezgei ? Turiu ir aš kelių spalvų babinose nusipirkus, bet dar nedaėjau iki jų.
Tyliau gal mezga jei be riberio, o su riberiu tai ko gero ir Neva pralenkia garsumu lotuliukas.gif

Freke, tai tau nereikia tų tuščių perfokortų g.gif ir kas per grandinė g.gif g.gif kur ji dedasi ? blush2.gif
Atsakyti
clap.gif yahoo.gif galiu ramia sazine eit gult,kojine pavyko,ryt antra tokia pat meginsiu,o tada trauksiu savo uzsleptus siuliukus on line,rastuotus,margucius wub.gif

Laimuze,nezinau,kiek ten tu giju...daug...as is vieno sukto siulo mezgu,kur matkeliuose jau buna.bet jis storokas ir masina taipo ant ribos ji mezga...
Atsakyti
Nu smagu, kad viskas pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tik ar nebūtų greičiau su siūle megzt ir susiūt g.gif
O neliko nė kiek to siūlo, kad pažiūrėt iš kiek jis ten susuktas ?
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 01, 23:46)
Nu smagu, kad viskas pavyko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , tik ar nebūtų greičiau su siūle megzt ir susiūt  g.gif
O neliko nė kiek to siūlo, kad pažiūrėt iš kiek jis ten susuktas ?

oj,nenoriu as tu siuliu...jeigu yra galimybe riberi isnaudoti,kad apvaliai megzt,tai kodel gi nepasinaudojus juo wink.gif

5 gijos,paskaiciavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 01, 23:34)
Gusha, tai kad tu vilnietė, o aš klaipėdietė - teks pačiai užsisakyt ar su kitom vilnietėm kooperuotis  g.gif

Na taip, bet galima butu per stoti issiusti blush2.gif Aisku, jei nebutu sudetinga arba bandysiu gal pradziai per atstovybe Vln, tada galesiu ir paziureti, tik kainos tai aisku nebus tos gerosios, bet bent asortimenta pamatysiu bigsmile.gif Gal taip ir reikia padaryti 4u.gif
Atsakyti
Olaiva, čia gal ir tavo teisybė, nes siuvimas ir mane nervina , bet kai nenoriu vėlai brūžint, tai ir renkuosi tą variantą, kad greičiau, o vakare paskui užbaigiu.
Tai reiškias iš 4 šakų pats tas bus ta pusmedvilnė drinks_cheers.gif

Gusha, tai kam dvigubą darbą daryt, kad gali tiesiogiai užsisakyt ir atveš tiesiai į namus ir į triobą. Kai jau sugalvosi - rašyk, duosiu telefono numeriuką ir pasiskambinsi pati ir užsisakysi kokių norėsi spalvų. Atvežimas ko gero tiek pat kainuos, nes atstumas ne daug skiriasi g.gif 30 Lt praeitą kartą mokėjau už 6 babinas, apie 8 kg berods buvo.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 02, 00:01)
Olaiva, čia gal ir tavo teisybė, nes siuvimas ir mane nervina , bet kai nenoriu vėlai brūžint, tai ir renkuosi tą variantą, kad greičiau, o vakare paskui užbaigiu.
Tai reiškias iš 4 šakų pats tas bus ta pusmedvilnė  drinks_cheers.gif

Gusha, tai kam dvigubą darbą daryt, kad gali tiesiogiai užsisakyt ir atveš tiesiai į namus ir į triobą. Kai jau sugalvosi - rašyk, duosiu telefono numeriuką ir pasiskambinsi pati ir užsisakysi kokių norėsi spalvų. Atvežimas ko gero tiek pat kainuos, nes atstumas ne daug skiriasi  g.gif 30 Lt praeitą kartą mokėjau už 6 babinas, apie 8 kg berods buvo.

o kokia is ju perki/ nes kai buvau,tai turi 50/50 vilna su akrilanu,yra net 70 vilnos,50 akrilano.o jau 100 akrilano spalvu,tai net wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 02, 00:05)
o kokia is ju perki/ nes kai buvau,tai turi 50/50 vilna su akrilanu,yra net 70 vilnos,50 akrilano.o jau 100 akrilano spalvu,tai net  wacko.gif

Pagrinde perku pusvilnę 50/50 . Ar nesumaišei, nes yra 30 proc vilna ir 70 akrilanas, esu ir tokių turėjus, na ir dar tą pusiau medvilnę nusipirkau 50/50 su akrilanu, turiu ir akrilano - spalvos tai tikrai gražios, gaila, kad pusvilnės tokių nepagamina.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 02, 00:08)
Pagrinde perku pusvilnę 50/50 . Ar nesumaišei, nes yra 30 proc vilna ir 70 akrilanas, esu ir tokių turėjus, na ir dar tą pusiau medvilnę nusipirkau 50/50 su akrilanu, turiu ir akrilano - spalvos tai tikrai gražios, gaila, kad pusvilnės tokių nepagamina.

lapkricio pradzioj tikrai pirkom 70 vilnos ir 30 akrilano wink.gif bet as babinom ten neperku,nes man po 1.5 kg kazkaip per daug...atsibos paskui ta pati spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 02, 00:01)
Gusha, tai kam dvigubą darbą daryt, kad gali tiesiogiai užsisakyt ir atveš tiesiai į namus ir į triobą. Kai jau sugalvosi - rašyk, duosiu telefono numeriuką ir pasiskambinsi pati ir užsisakysi kokių norėsi spalvų. Atvežimas ko gero tiek pat kainuos, nes atstumas ne daug skiriasi  g.gif 30 Lt praeitą kartą mokėjau už 6 babinas, apie 8 kg berods buvo.

Niu gal ir taip... Bet vistiek pirma noriu paziureti asortimenta, o tada gal uzsisakysiu, nors jei tas ant to isiena, tai gal geriau vietoj ir pirkti g.gif Nu matysiu. Idomu, kaip pigiau, koki antkaini uzsideda.
Atsakyti