Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Mačiau aš visą ruloną už beveik 200 Lt mūs pinigais, bet irgi iš honkongo, o dar muitas - ir vėl kaina šokteli doh.gif
O kasiūluose tai irgi aukso vertės gaunasi, 9 Lt už vienetą blink.gif

kristinkag, o tau tiks 24 adatų, nes berods juk toyota pas tave g.gif

Vat dėl siūlvedžio nesu atkreipus dėmesio - reiks pastebėt g.gif
Atsakyti
su jais galima tartis nededa jie tikros kainos wink.gif mirksiukas.gif
as is ten grandine siunciausi buvo parasyta gift for spring lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 01, 21:44)
Mačiau aš visą ruloną už beveik 200 Lt mūs pinigais, bet irgi iš honkongo, o dar muitas - ir vėl kaina šokteli  doh.gif
O kasiūluose tai irgi aukso vertės gaunasi, 9 Lt už vienetą  blink.gif

kristinkag, o tau tiks 24 adatų, nes berods juk toyota pas tave  g.gif

Vat dėl siūlvedžio nesu atkreipus dėmesio - reiks pastebėt  g.gif

Paziuresiu ar tiks, intike paieskosiu, taip mano toyota
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 01 gruodžio 2011 - 21:09
QUOTE(Freke @ 2011 12 01, 20:21)

gal zinot kur pradingo mezgimo upas? g.gif

pas mane taviskis upas wink.gif nepergyvenk,kai noresi atsiimti,gi netoli smile.gif
o man kablys,kojines megzt.kai gaunasi dar didesnis kablys,jauciu tuoj su mezgamaja keliausiu is miegamojo zemyn,kad leisciau miegot ,o pati atidirbinesiu ishmieras biggrin.gif
Atsakyti
tai prasau per siuntas atsiusti atgal. lotuliukas.gif sikyne dega su terminais o as bim bam pa uglam...... doh.gif

spalvotos visokios tinka tiek brotheriams tiek toyotoms svarbu kad abi masinos butu 24 adatu raporto. kiaurarasciai netinka verysad.gif kokia masina pas tave kristinaq?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 01, 22:43)
pas mane taviskis upas wink.gif nepergyvenk,kai noresi atsiimti,gi netoli smile.gif
o man kablys,kojines megzt.kai gaunasi dar didesnis kablys,jauciu tuoj su mezgamaja keliausiu is miegamojo zemyn,kad leisciau miegot ,o pati atidirbinesiu ishmieras  biggrin.gif

o as vis dar neisikertu kaip ta kulna padaryt...
susiaurinu viskas gerai, bet kai reikia atgal tas adatas atstatyt, tai man skyles gaunasi ir net akys pabega... ryskiai kazka ne taip darau..
mano masininke ir miegamajam biggrin.gif ... galeciau nebent i garaza pabegt lotuliukas.gif tik kad salta ten baisiai... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 12 01, 21:51)
tai prasau per siuntas atsiusti atgal.  lotuliukas.gif sikyne dega su terminais o as bim bam pa uglam...... doh.gif

parsiusiu po keliu dienu,pazadu,kol atsidziaugsiu biggrin.gif

QUOTE(Shura @ 2011 12 01, 21:54)
susiaurinu viskas gerai, bet kai reikia atgal tas adatas atstatyt, tai man skyles gaunasi  ir net akys pabega... ryskiai kazka ne taip darau..
mano masininke ir miegamajam  biggrin.gif  ... galeciau nebent i garaza pabegt  lotuliukas.gif tik kad salta ten baisiai...  tongue.gif

o man be skyliu gaunasi.reikia siula kas karta perkisti.jei neperkisi,tada skyle buna wink.gif

o gal nebutu garaze salta.nes va namie tai as po prakaitu bruzinu,net su trumpom rankovem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 12 01, 22:51)
tai prasau per siuntas atsiusti atgal.  lotuliukas.gif sikyne dega su terminais o as bim bam pa uglam...... doh.gif

spalvotos visokios tinka tiek brotheriams tiek toyotoms svarbu kad abi masinos butu 24 adatu raporto. kiaurarasciai netinka verysad.gif kokia masina pas tave kristinaq?

Pas mane toyota ks 858, kiek ziurejau lygtai 24 adatu, o kiaurarascio man nereik nes neturiu karietos tik tuck ir spalvoto noriu isbandyt
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 12 01, 20:48)
su jais galima tartis nededa jie tikros kainos wink.gif mirksiukas.gif
as is ten grandine siunciausi buvo parasyta gift for spring lotuliukas.gif

Freke, tai tu pati sugebi su jais tartis ??? O tavo mašina ne perfokortinė g.gif

QUOTE(Olaiva @ 2011 12 01, 21:43)
o man kablys,kojines megzt.kai gaunasi dar didesnis kablys,jauciu tuoj su mezgamaja keliausiu is miegamojo zemyn,kad leisciau miegot ,o pati atidirbinesiu ishmieras  biggrin.gif

Olaiva, smagus tas kablys drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , na jei name , o ne bute gyveni, tai gali ir per naktį brūžint, o aš ilgiau kaip iki 20 val stengiuos nebedirbt, nenoriu kaimynų užrūstint doh.gif

QUOTE(Shura @ 2011 12 01, 21:54)
susiaurinu viskas gerai, bet kai reikia atgal tas adatas atstatyt, tai man skyles gaunasi  ir net akys pabega... ryskiai kazka ne taip darau..
mano masininke ir miegamajam  biggrin.gif  ... galeciau nebent i garaza pabegt  lotuliukas.gif tik kad salta ten baisiai...  tongue.gif

Shura, su tuo kulnu reik atidžiai - ant greičio nepamegsi. Aš tai net tuos mažus svoriukus įsikabinu, nes kitaip irgi akys nori pabėgt, o dėl skyliu jau Olaiva parašė, kad reik siūlą "pakišt" po paskutine adata.
Tiesa, o nenori vernitukų - ryt skambinsiu ir užsisakinėsiu g.gif

kristinkag tada tiks perfokortos, einu peržiūrėsiu ką ten turiu ir gal ryt nupaveiksluosiu, kad parodyt.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 01, 22:16)
Olaiva, smagus tas kablys  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif , na jei name , o ne bute gyveni, tai gali ir per naktį brūžint, o aš ilgiau kaip iki 20 val stengiuos nebedirbt, nenoriu kaimynų užrūstint  doh.gif

bute,bet kad as tyliai biggrin.gif

mano paskutinis mezginys,kai masina talkina virbalams (cia man ta masina labiausiai ir tarnauja smile.gif ) .megztukas is Vernito pusmedvilnes,lapukai rankom,visa kita masina4

viso vaizdo neturiu,nemoku dar pries veidrodi visa sutilpt ir išsiraityt biggrin.gif .tiesiog paprastas lygus megztukelis su kriauklinem sagutem cool.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 01 gruodžio 2011 - 22:24
Tai gal tos elektroninės tyliau mezga, nei paprastos g.gif g.gif g.gif g.gif

O kokie dar jų privalumai prieš paprastas ?????
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 01, 23:16)
kristinkag tada tiks perfokortos, einu peržiūrėsiu ką ten turiu ir gal ryt nupaveiksluosiu, kad parodyt.

Gerai, lauksiu, as pradziai tik viena nupirkciau pabandymui o paskui jei tiks tai pirkciau daugiau 4u.gif
Atsakyti