http://club.osinka.r...64124?&start=15
cia yra begale elniuku...
sveikos
gal zinosit,kad kojines apvaliai mezget
sitas filmukas:
http://www.youtube.c...2CF3707E311932C
o paskui 3 dalis:
http://www.youtube.c...feature=related
tame tarpe pamegzta baltu siulu,apvaliai turbut,neparode...gal zinot ar yra ta tarpine dalis kur parodyta arba siaip kaip su riberiu kojines be siules megzti gal kazkur kitur yra? sitas nuorodas is ankstesnes temos radau,kitos buvo be riberio su siule...bet nenoriu su siule...
gal zinosit,kad kojines apvaliai mezget
sitas filmukas:
http://www.youtube.c...2CF3707E311932C
o paskui 3 dalis:
http://www.youtube.c...feature=related
tame tarpe pamegzta baltu siulu,apvaliai turbut,neparode...gal zinot ar yra ta tarpine dalis kur parodyta arba siaip kaip su riberiu kojines be siules megzti gal kazkur kitur yra? sitas nuorodas is ankstesnes temos radau,kitos buvo be riberio su siule...bet nenoriu su siule...
Olaiva: ten baltas siulas naudojamas tik nuimti stulpeliu atnara nuo masinos, kad vel uzkabinti puse akiu ant pagrindines adatines ir puse ant riberio. o tada jau mezgasi pagrindiniu siulu apvaliai.
Gusha, ačiū labai . Kaklas taip gavosi, nes mezgiau su riberiu gera, išvirkščia stulpeliu. O nuo vidurio nuiminėjau po akį kas antra eilė, nereikėjo jokios kitos apdailos.
L@imuže, as jau pasigedau tavęs, nesupratau, kur dingai . Pynes dariau pagal šitą principą. Elniukų perfokortą esu pasidariusi pati, tu šiandien žinutėj tokį patį raštą įdėjus esi. Kostiumėlis liuks , čia berniukui?
L@imuže, as jau pasigedau tavęs, nesupratau, kur dingai . Pynes dariau pagal šitą principą. Elniukų perfokortą esu pasidariusi pati, tu šiandien žinutėj tokį patį raštą įdėjus esi. Kostiumėlis liuks , čia berniukui?
QUOTE(jautiena @ 2011 12 01, 14:30)
Olaiva: ten baltas siulas naudojamas tik nuimti stulpeliu atnara nuo masinos, kad vel uzkabinti puse akiu ant pagrindines adatines ir puse ant riberio. o tada jau mezgasi pagrindiniu siulu apvaliai.
ačiū
QUOTE(akirera @ 2011 12 01, 13:36)
Gusha, ačiū labai . Kaklas taip gavosi, nes mezgiau su riberiu gera, išvirkščia stulpeliu. O nuo vidurio nuiminėjau po akį kas antra eilė, nereikėjo jokios kitos apdailos.
tikrai idomiai ten tos pynes mezgasi... labai grazi suknute akirera, man patinka viskas su V kaklo iskirpte
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 01, 14:22)
Olaiva, ačiū už nuoroda
QUOTE(akirera @ 2011 12 01, 14:36)
Akirera, nu smagu, kad pasigedai
O jau pynių mezgimas tai ... kantrybės reik
O gal žinai kur tų ruošinių perfokortoms gaut - buvau pirkus kartu su mašina, bet už 1 metrą 20 Lt sumokėjau ir tik 4 vnt išėjo , o jei koks ilgesnis raštas, tai tik 3.
Kostiumėlis berniukui, skraistę rankomis mezgiau, tai čia ir nedėjau, kad nebūt ne į temą.
Dar turiu porą klausimėlių - gal kuri susidūrėt su tokiom bėdom :
1. mezgant be riberio, kai važiuoju iš kairės į dešinę, dažnai man kilpą iš siūlo tokią padaro, kiek žiūrėjau karietą, tai atrodo viskas vienodai abiejose pusėse,nėra jokių šiurkščių vietų, už kurių galėtų tas siūlas užkibt, bet tokius fintus tik iš vienos pusės daro.
2. Čia jau ne mano bėda, bet susidūriau ir nežinau kaip padėt - be riberio mašina mezga gerai, o kai susistato jau su riberiu ir viskas, kliūna adatos pagrindinės mašinos, nepramezga. Abi dalys susijungia tarpusavy gerai. Atsivežė pas mane karietą, uždėjau ant savo mašinos - važiuoja be problemų.
Na kad ir visai nebūtų vien tik kalbos, šiek tiek dar vaizdų
as pirkau perfokortu is amerikinio ebayjaus. aisku, neoriginalai buvo, bet visai nieko kinieciu kopijos. uz 20 kortu sumokejau apie 20$. pasiieskokit 'blank punch cards"
kodel sulas kilpa daro, nzn, pas mane irgi kartais taip sumeto. as paprasciausiai stebiu siula, ir kartais ranka timpelnu i virsu, kad kilpa nesidarytu.
problema nr2: ko gero riberis per arti prikabintas prie pagrindines adatines, as buvau uzsimojus taip gudriai sukabinti, galvojau tankesnius stulpelius man megs, bet po viso vargo sumazint ta tarpa tarp adatiniu, nieko nesigavo, nes riberio adatos kabinosi-kliude pagrindine adatine... reiketu su ranka riberio adatas pastumdyti ir paziureti ar jos graziai prasilenkia su pagrindine adatine.
fainos 'riesinukes', na cia jau butu pusrankoves grieciau as irgi kaupiuosi riesinukes megzti, kai pabaigsiu 'blauzdinkes'
kodel sulas kilpa daro, nzn, pas mane irgi kartais taip sumeto. as paprasciausiai stebiu siula, ir kartais ranka timpelnu i virsu, kad kilpa nesidarytu.
problema nr2: ko gero riberis per arti prikabintas prie pagrindines adatines, as buvau uzsimojus taip gudriai sukabinti, galvojau tankesnius stulpelius man megs, bet po viso vargo sumazint ta tarpa tarp adatiniu, nieko nesigavo, nes riberio adatos kabinosi-kliude pagrindine adatine... reiketu su ranka riberio adatas pastumdyti ir paziureti ar jos graziai prasilenkia su pagrindine adatine.
fainos 'riesinukes', na cia jau butu pusrankoves grieciau as irgi kaupiuosi riesinukes megzti, kai pabaigsiu 'blauzdinkes'
Su ebėjum nedraugauju , bet kiek radau, tai pagrinde visos tuščios perfokortos iš honkongo yra , o gatavų jau nenorių - pirkau per kelis kartus su draugų pagalba, tai arba kartojasi arba nieko gero. Reiks kada vienodas atrinkt ir mėgint mainyt ar parduot.
Dėl problemos Nr. 2 - tame ir esmė, kad ne riberio adatos, o pagrindinės mašinos kliūna pačioj karietoj ( toj keičiamoj dalypriekinėj). O pas mane keitėm ir maniškės dėjom, ir jos - viskas gerai.
Tai čia pas mane irgi su blauzdinkėm komplektai
Tai greit vaizdų naujų bus
Dėl problemos Nr. 2 - tame ir esmė, kad ne riberio adatos, o pagrindinės mašinos kliūna pačioj karietoj ( toj keičiamoj dalypriekinėj). O pas mane keitėm ir maniškės dėjom, ir jos - viskas gerai.
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 01, 21:05)
Su ebėjum nedraugauju , bet kiek radau, tai pagrinde visos tuščios perfokortos iš honkongo yra , o gatavų jau nenorių - pirkau per kelis kartus su draugų pagalba, tai arba kartojasi arba nieko gero. Reiks kada vienodas atrinkt ir mėgint mainyt ar parduot.
Jei bus vienodu tai ir as labai noreciau, nes mezgu dar paprastu rastu noreciau ir perfokortas isbandyti, bet tik tuck rastu ir spalvotu, jau galvojau rasyti ir klaust gal kas turi vienodu ar pagamint galetu
va cia tuscios http://www.kasiulai....tos-p-4585.html bet irgi brangu. siaip maciau ebay ta roleta visa 24 adatu perfokortu.
grazus jusu mezginukai visu
gal zinot kur pradingo mezgimo upas?
del kilpu esu pastebejusi kad jos pasidaro jei siulvedis kur uzkliuna. stebek siulvedi man daznai buna atsilaisvina tai vel siulaprakaisioju ir vel gerai....
grazus jusu mezginukai visu
gal zinot kur pradingo mezgimo upas?
del kilpu esu pastebejusi kad jos pasidaro jei siulvedis kur uzkliuna. stebek siulvedi man daznai buna atsilaisvina tai vel siulaprakaisioju ir vel gerai....