Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(zyzla @ 2012 01 13, 12:59)
jo, nauja 4u.gif  nu kazkaip nepagailejau, o ir masina norejau SR840, bet mane perkalbejo, nes matai nuo severiankos uzsimane boba iskart kompiuterines lotuliukas.gif dabar su sita bandau susidraugaut, o pirkau Kaune, toks vyrukas prekiauja siuvimo ir mezgimo masinomis, prisiunte visokios medziagos filmuotos, bet as kadangi su anglu kalba nelabai draugauju, tai ne kazi kas, instrukcijas rusiskas turiu silverio, jei kam reik, garsiai saukit 4u.gif

as irgi pirkau nauja SK280, bet kadangi tai pirmoji mano masina, ypatingu darbu dar nemezgu,tai kazkaip abejoju del riberio...nors sirdy tokia minti turiu... o gal tas vaikinukas pigiau pardavineja nei parduotuveje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 01 13, 12:41)
as irgi pirkau nauja SK280, bet kadangi tai pirmoji mano masina, ypatingu darbu dar nemezgu,tai kazkaip abejoju del riberio...nors sirdy tokia minti turiu... o gal tas vaikinukas pigiau pardavineja nei parduotuveje? g.gif

nezinau ar tai yra pigu, masina plius antra adatine 3700, kitur kazkaip nesizvalgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzla @ 2012 01 13, 14:58)
nezinau ar tai yra pigu, masina plius antra adatine 3700, kitur kazkaip nesizvalgiau 4u.gif

normalu...as siek tiek daugiau sumokejau, bet panasu...aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Tepliojom jau, reiks ir dar, kelis kartus taip buvo, kai strigdavo arba ne savo balsu mašina "žviegdavo", bet po patepimo praeidavo, ir dabar, pusę darbo padarė ir pradėjo ožiuotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzla @ 2012 01 13, 12:58)

na nieko sau kainos blink.gif as labai noreciau masinos ploniems siulams, bet irgi panasiai kainuoja. niekad saves neitikinsiu, kad masina to verta, na nebent laimeciau loterijoj ax.gif
labai nieztejo nagai paiimt sita: http://www.ebay.ie/i...984.m1438.l2649 bet, kad jau turiu lygiai tokia pacia biggrin.gif
Atsakyti
jautiena nauja masina yra nauja. o va deveta ir lieka deveta ko noret jei devetas brotheris kainuoja 1500 su riberiu buna net iki 2000 perfokortelinis ne elektroninis. tai nauja natural bus brangesne ax.gif tiek kad kai pagalvoji pragyvenimo lygi. tai mums tos masinos aukso vertes gaunas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
man patiko, kai kazkuriam youtube filmuke, mergina sake " this model is my favorite in my collection " lotuliukas.gif taip ir skamba ausyse tie zodziai biggrin.gif kiek ji ju turi kazin? ir, neslepsiu, pavydas biski sueme smile.gif
Atsakyti
as ir galeciau taip pasakyt blush2.gif lotuliukas.gif turiu jau kolekcija
neva1 severianka brother kh860 kh830 kr830 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 01 13, 19:29)
as ir galeciau taip pasakyt  blush2.gif  lotuliukas.gif turiu jau kolekcija
neva1 severianka brother kh860 kh830 kr830 doh.gif

O su kuria mezgat?

Atsakyti
na taip naujas daiktas yra naujas. bet as nemanau, kad maniske megztu geriau jeigu buciau pirkus nauja (aisku jeigu toks modelis egzistuotu naujas). jeigu niekas nesulauzyta, nesulankstyta ir nesusitryne, tai praktiskai prilygsta naujai.
pragyvenimo lygis turi savo nuansu, taip. pas mus nauja masina beveik butu galima paimti gerai padirbejus savaite, jeigu nelabai sekasi - dvi.
manau, kad didesne itaka turi prioritetai. pvz kam mezgimas yra pragyvenimo saltinis - tiems tai investicija, kam - hobis del kurio jie yra pamise - kaina nebaisi. pvz as pamisus del dviraciu sporto ir ne nemirktelejusi isigijau naujus ratus uz 1k eur. o stai mezgimas yra nr2 po dviraciu ir 1k uz mezgimo masina jau yra per daug...

une: haha gerai pasake. as irgi noreciau kolekcijos, bet mano kolekcijoj butu tik trys masinos: ploniems siulams, standartine ir storiems smile.gif tik 3 masinytes. stebiu skelbimus ir kada nors man pasiseks.

cia as kankinuosi prie savo paskutinio darbelio... vel radau klaida doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
jautiena lotuliukas.gif veidelis koks biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kas žinot, kodėl adatos pakilusios. Žiūriu dabar bevalinėdama, pakilusios, ne visos, bet dauguma? g.gif
Atsakyti