Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Gusha @ 2012 01 12, 15:37)
Su kaklu viskas aisku, sakau gal galima pvz. rankoves ar sonus tokiu principu sumegzti  g.gif ?

thumbup.gif Man patiko si mintis. Reiks pabandyti.
Atsakyti
Kas gali būti, kai karieta į vieną pusę labai gerai važiuoja, o atgal stringa?
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2012 01 12, 20:07)

gal griztant ranka kitaip pakreipi,nes man taip buna,su lace karieta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2012 01 12, 20:07)

Man ir taip buna. Tokiu atveju patepu parafinuo gabaliuku adatu virsuneles ir kitas dalis,kuriose stumdant galima trintis, ir viskas susitvarko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 12 sausio 2012 - 23:30
Sveiki bye1.gif
ateinu pas jus pasiklausti, o gal ir pasiguosti... isigijau antra adatine, nu ir ka, neklauso. Masina pas mane Silveris 280. Beda tame, kad vaziuojant su karieta pepraslysta adata pro toki metaliuka, esanti sujungimo alkuneje( nepraslysta antros adatines adata), o i ji isikimba ir psio, tada imu viska ardyt ir vel bandau, taip noriu isbandyt, kad negaliu, o cia sast ir ne krust. Gal kam nors taip yra buve, o gal as ka negerai darau, bet lyg ir pagal aprasyma g.gif , nu jau nervai nebelaiko visai cry.gif
Atsakyti
Zyzla, man tai buvo, tik pas mane toyota. Aš kaip suprantu, Jūs turite omeny riberio adatinę, tai aš irgi susijungiu pagal visas instrukcijas, ir kimba man apatinė karieta nors tu ką...Tai kiek išsiaiskinau, kadangi pas mane ne specialus stalas mašinai, o paprastas virtuvinis, ir jis per storas, todėl sudėjus abi mašinas, gaunasi netinkamas kampas tarp abiejų adatinių, užtai kimba adatos...Nu gal aš neteisi, bet aš taip suprantu šią problemą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvirble: 13 sausio 2012 - 09:26
QUOTE(zvirble @ 2012 01 13, 09:25)
Zyzla, man tai buvo, tik pas mane toyota. Aš kaip suprantu, Jūs turite omeny riberio adatinę, tai aš irgi susijungiu pagal visas instrukcijas, ir kimba man apatinė karieta nors tu ką...Tai kiek išsiaiskinau, kadangi pas mane ne specialus stalas mašinai, o paprastas virtuvinis, ir jis per storas, todėl sudėjus abi mašinas, gaunasi netinkamas kampas tarp abiejų adatinių, užtai kimba adatos...Nu gal aš neteisi, bet aš taip suprantu šią problemą. 4u.gif

pas mane taip pat stalas ne specialus, bet dabar konstruoju is naujo, ar nebusiu adatine blogai pakabinus, kad tik nebuciau ko prigrybavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzla @ 2012 01 13, 09:35)
pas mane taip pat stalas ne specialus, bet dabar konstruoju is naujo, ar nebusiu adatine blogai pakabinus, kad tik nebuciau ko prigrybavus g.gif

viskas tvarkoj thumbup.gif as tikra varna, tikrai ne taip pakabinau adatine ir buvo didelis tarpas doh.gif lekiu isbandyt clap.gif
Atsakyti
nu liuks, sekmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2012 01 13, 11:03)
nu liuks, sekmės thumbup.gif

Aciukelis 4u.gif
ne veltu sakoma, rytas uz vakara protingesnis wink.gif
Atsakyti
zyzla, o riberi pirkot nauja? is kur ir uz kiek? mane irgi toks domina, bet kazkaip gaila 1500....
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2012 01 13, 11:51)
zyzla, o riberi pirkot nauja? is kur ir uz kiek? mane irgi toks domina, bet kazkaip gaila 1500....

jo, nauja 4u.gif nu kazkaip nepagailejau, o ir masina norejau SR840, bet mane perkalbejo, nes matai nuo severiankos uzsimane boba iskart kompiuterines lotuliukas.gif dabar su sita bandau susidraugaut, o pirkau Kaune, toks vyrukas prekiauja siuvimo ir mezgimo masinomis, prisiunte visokios medziagos filmuotos, bet as kadangi su anglu kalba nelabai draugauju, tai ne kazi kas, instrukcijas rusiskas turiu silverio, jei kam reik, garsiai saukit 4u.gif
Atsakyti