Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Aš dar labai laukiu užuolaidų blush2.gif
[/quote]

As ju irgi laukiu.... doh.gif
Uzsiknisau jau jas megzti, atrode vskas taip lengvai ir greitai padaroma..... Bet.... Klydau
Jau ardziau tris kartus....
Kol mezgu pavyzdeli viskas liuks, kai tik pradedu ant visu adatu.... doh.gif
Pasakykit kame reikalas, kai pravaziuoju su kiaurarascio karieta numeta kai kurias akis.... O pavyzdelyje to nedaro tik kai ant visu adatu mezginys...
Galvojau itempimo maza, tai pasigaminau iz vyro zvejybos reikmenu svareliu, ale vistiek meta doh.gif
Tai paskui dar dadejau pagalbini tvirta plona siula prie mocheinio, tai lyg ir geriau, ryt bndysiu vel nes jau siandien tiek prisikankinau schmoll.gif doh.gif verysad.gif

O del uzuolaidu, tai jos ne man reikalingos, uzsakymas, tai ir nerupi kiek jos ten dulkes ar nedulkes blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Visos ziuriu tik triusia, tik dirba biggrin.gif Saunuoles thumbup.gif

As jau baigiu numegzti ta savo mocherinuka, tad alukia nemaloniausi darbai, siuvimas, lyginimas doh.gif Reiks pabandyti apykakle primegzti, gal dar kokia tokia pamokele rasiu, nes tik daug maz isivaizduoju, kaip tai daroma ax.gif
Atsakyti
Gusha tik nesusiuk visko iskart, pirma kakla sutvarkyk! tikrai nera sunku ji padaryti, kaip tik dabar viena apsiuvineju ir galvoju sau, kad man kaklo apdaila visai pradeda patikti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Wandene @ 2012 01 10, 19:41)
Sveikos  smile.gif Gražių darbelių esat primezgusios. Kartais ir aš pamezginėju mezgimo mašina.
Noriu Jūsų paklausti: Turiu dvipusę mašiną SILVER REED MOD 360 (čia turbūt senas modelis). Ar galima šiai mašinytei nupirkti priedus, kad megztų kiauraraščiu? Ir ko konkrečiai reikėtų. Nes neturiu supratimo, nei kokių dalių (jeigu dalių) ar kažko kito ir ar iš vis tokiam modeliui galima kažkokius priedus nupirkti... . g.gif

reiketu kiaurarasciu karietos. greitai pagooglinau, pvz http://www.allbrands...s/abp03739.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 11 sausio 2012 - 12:09

reiketu kiaurarasciu karietos. greitai pagooglinau, pvz http://www.allbrands...s/abp03739.html

Oi ačiū, bet čia ne Lietuvoje schmoll.gif O ir kaip reiketu pirkti neturiu supratimo schmoll.gif. Ačiū, žinosiu, kad ir mano mašinytei galima nupirkti priedą..
Atsakyti
tai Lietuvoj kazi ar imanoma rasti tokiu priedu g.gif bandykit tam berniukui skambint is pirmo temos puslapio jis gal turi kokia g.gif
Atsakyti
tokia karieta pirkau is kasiulai.lt
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 01 11, 12:09)
Gusha tik nesusiuk visko iskart, pirma kakla sutvarkyk! tikrai nera sunku ji padaryti, kaip tik dabar viena apsiuvineju ir galvoju sau, kad man kaklo apdaila visai pradeda patikti smile.gif

Na kaip tik kaupiuosi tam reikalui, ziuresiu ar pavyks lotuliukas.gif Blogiausiu atveju nuardysiu ir tadu prisiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkoju merginos už informaciją. 4u.gif
Atsakyti
Nu kaip tycia, kur Diana Sullivan primezgineja kaklo juosta, to filmuko ir nerodo, kazko neuzkrauna doh.gif Merginos, ar teisingai supratau, norint primegzti ta juosta, pirmiausia reikia ja nusimegzti, tada uzdeti visas dalis (priekines ir galine mezginio) ant adatu, o tada ant adatu ir ta juosta uzdeti ir pravaziuoti 1 karta blush2.gif ?

Priekyje mano kaklas didelis, tai bijau, kad neuzteks masinos ilgio visoms dalims sukabinti ant adatu g.gif

O, jau prasimuso filmukas, gal suprasiu kas ir kaip, tik ji daro is atskiru juosteliu, o as noreciau kad butu viena rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 12 sausio 2012 - 11:27
Merginos,

Dabar galvoju, o kaip su siuvimu rankoviu ir sonu, ar negalima irgi tokiu principu sujungti detaliu: uzmetu pvz. rankoviu abu krastus ant adatu ir prabraukiu? Gal kuri bandet? Nereiktu tada siuti ir gal graziau butu bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 01 12, 11:16)
Nu kaip tycia, kur Diana Sullivan primezgineja kaklo juosta, to filmuko ir nerodo, kazko neuzkrauna  doh.gif  Merginos, ar teisingai supratau, norint primegzti ta juosta, pirmiausia reikia ja nusimegzti, tada uzdeti visas dalis (priekines ir galine mezginio) ant adatu, o tada ant adatu ir ta juosta uzdeti ir pravaziuoti 1 karta  blush2.gif ?

Priekyje mano kaklas didelis, tai bijau, kad neuzteks masinos ilgio visoms dalims sukabinti ant adatu  g.gif

O, jau prasimuso filmukas, gal suprasiu kas ir kaip, tik ji daro is atskiru juosteliu, o as noreciau kad butu viena  rolleyes.gif

Kakla galima megzti ir tiesiog surinkus akis, tada nereikes nieko prisiuvineti
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2012 01 12, 15:26)
Kakla galima megzti ir tiesiog surinkus akis, tada nereikes nieko prisiuvineti

Su kaklu viskas aisku, sakau gal galima pvz. rankoves ar sonus tokiu principu sumegzti g.gif ?
Atsakyti