Aš dar labai laukiu užuolaidų
[/quote]
As ju irgi laukiu....
Uzsiknisau jau jas megzti, atrode vskas taip lengvai ir greitai padaroma..... Bet.... Klydau
Jau ardziau tris kartus....
Kol mezgu pavyzdeli viskas liuks, kai tik pradedu ant visu adatu....
Pasakykit kame reikalas, kai pravaziuoju su kiaurarascio karieta numeta kai kurias akis.... O pavyzdelyje to nedaro tik kai ant visu adatu mezginys...
Galvojau itempimo maza, tai pasigaminau iz vyro zvejybos reikmenu svareliu, ale vistiek meta
Tai paskui dar dadejau pagalbini tvirta plona siula prie mocheinio, tai lyg ir geriau, ryt bndysiu vel nes jau siandien tiek prisikankinau
O del uzuolaidu, tai jos ne man reikalingos, uzsakymas, tai ir nerupi kiek jos ten dulkes ar nedulkes
Sveikutes
Visos ziuriu tik triusia, tik dirba Saunuoles
As jau baigiu numegzti ta savo mocherinuka, tad alukia nemaloniausi darbai, siuvimas, lyginimas Reiks pabandyti apykakle primegzti, gal dar kokia tokia pamokele rasiu, nes tik daug maz isivaizduoju, kaip tai daroma
Visos ziuriu tik triusia, tik dirba Saunuoles
As jau baigiu numegzti ta savo mocherinuka, tad alukia nemaloniausi darbai, siuvimas, lyginimas Reiks pabandyti apykakle primegzti, gal dar kokia tokia pamokele rasiu, nes tik daug maz isivaizduoju, kaip tai daroma
Gusha tik nesusiuk visko iskart, pirma kakla sutvarkyk! tikrai nera sunku ji padaryti, kaip tik dabar viena apsiuvineju ir galvoju sau, kad man kaklo apdaila visai pradeda patikti
Papildyta:
reiketu kiaurarasciu karietos. greitai pagooglinau, pvz http://www.allbrands...s/abp03739.html
Papildyta:
QUOTE(Wandene @ 2012 01 10, 19:41)
Sveikos Gražių darbelių esat primezgusios. Kartais ir aš pamezginėju mezgimo mašina.
Noriu Jūsų paklausti: Turiu dvipusę mašiną SILVER REED MOD 360 (čia turbūt senas modelis). Ar galima šiai mašinytei nupirkti priedus, kad megztų kiauraraščiu? Ir ko konkrečiai reikėtų. Nes neturiu supratimo, nei kokių dalių (jeigu dalių) ar kažko kito ir ar iš vis tokiam modeliui galima kažkokius priedus nupirkti... .
Noriu Jūsų paklausti: Turiu dvipusę mašiną SILVER REED MOD 360 (čia turbūt senas modelis). Ar galima šiai mašinytei nupirkti priedus, kad megztų kiauraraščiu? Ir ko konkrečiai reikėtų. Nes neturiu supratimo, nei kokių dalių (jeigu dalių) ar kažko kito ir ar iš vis tokiam modeliui galima kažkokius priedus nupirkti... .
reiketu kiaurarasciu karietos. greitai pagooglinau, pvz http://www.allbrands...s/abp03739.html
Oi ačiū, bet čia ne Lietuvoje O ir kaip reiketu pirkti neturiu supratimo . Ačiū, žinosiu, kad ir mano mašinytei galima nupirkti priedą..
tai Lietuvoj kazi ar imanoma rasti tokiu priedu bandykit tam berniukui skambint is pirmo temos puslapio jis gal turi kokia
tokia karieta pirkau is kasiulai.lt
QUOTE(jautiena @ 2012 01 11, 12:09)
Gusha tik nesusiuk visko iskart, pirma kakla sutvarkyk! tikrai nera sunku ji padaryti, kaip tik dabar viena apsiuvineju ir galvoju sau, kad man kaklo apdaila visai pradeda patikti
Na kaip tik kaupiuosi tam reikalui, ziuresiu ar pavyks Blogiausiu atveju nuardysiu ir tadu prisiusiu
Dėkoju merginos už informaciją.
Nu kaip tycia, kur Diana Sullivan primezgineja kaklo juosta, to filmuko ir nerodo, kazko neuzkrauna Merginos, ar teisingai supratau, norint primegzti ta juosta, pirmiausia reikia ja nusimegzti, tada uzdeti visas dalis (priekines ir galine mezginio) ant adatu, o tada ant adatu ir ta juosta uzdeti ir pravaziuoti 1 karta ?
Priekyje mano kaklas didelis, tai bijau, kad neuzteks masinos ilgio visoms dalims sukabinti ant adatu
O, jau prasimuso filmukas, gal suprasiu kas ir kaip, tik ji daro is atskiru juosteliu, o as noreciau kad butu viena
Priekyje mano kaklas didelis, tai bijau, kad neuzteks masinos ilgio visoms dalims sukabinti ant adatu
O, jau prasimuso filmukas, gal suprasiu kas ir kaip, tik ji daro is atskiru juosteliu, o as noreciau kad butu viena
Merginos,
Dabar galvoju, o kaip su siuvimu rankoviu ir sonu, ar negalima irgi tokiu principu sujungti detaliu: uzmetu pvz. rankoviu abu krastus ant adatu ir prabraukiu? Gal kuri bandet? Nereiktu tada siuti ir gal graziau butu ?
Dabar galvoju, o kaip su siuvimu rankoviu ir sonu, ar negalima irgi tokiu principu sujungti detaliu: uzmetu pvz. rankoviu abu krastus ant adatu ir prabraukiu? Gal kuri bandet? Nereiktu tada siuti ir gal graziau butu ?
QUOTE(Gusha @ 2012 01 12, 11:16)
Nu kaip tycia, kur Diana Sullivan primezgineja kaklo juosta, to filmuko ir nerodo, kazko neuzkrauna Merginos, ar teisingai supratau, norint primegzti ta juosta, pirmiausia reikia ja nusimegzti, tada uzdeti visas dalis (priekines ir galine mezginio) ant adatu, o tada ant adatu ir ta juosta uzdeti ir pravaziuoti 1 karta ?
Kakla galima megzti ir tiesiog surinkus akis, tada nereikes nieko prisiuvineti
QUOTE(Diinna @ 2012 01 12, 15:26)
Kakla galima megzti ir tiesiog surinkus akis, tada nereikes nieko prisiuvineti
Su kaklu viskas aisku, sakau gal galima pvz. rankoves ar sonus tokiu principu sumegzti ?