Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Aciu jums merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas pavyko, kaip raset taip padariau thumbup.gif , o buvau kritus i nevilti
Atsakyti
simbarela: valio! biggrin.gif

Diinna: labai faini darbeliai, ypac mazoji tunikute. o didziaja kaip supratau is dvieju daliu megzta?
Atsakyti
noriu paklausti ką manote apie mašiną VERITAS 360? ar verta pirkti už 400 Lt? turiu neva2, viskas su ja gerai, bet galvoju, kad su veritas 360 daugiau galimybių, ar aš klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 10 sausio 2012 - 11:24
Diina, kokie faini tavo darbai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip padaryt, kad dviguba apačia nesiriestų į viršų? Pas Diinną tos pilkos suknelės apačia labai gražiai atrodo smile.gif Apačios įtempimą dariau šiek tiek mažesnį, kiek beleido ax.gif
Atsakyti
Mazyliuko pledukas
user posted image
megztas is plonu siulu atitinka 100g apie 600-700 metru, 200 adatu, 8T 1012eiliu, rastas labai sutraukia mezgini
Cia tas rastas kur klausiau 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Jautiena, taip ten sijonelis prisiutas mezgasi jis kaip apversta trapecija vis pridedant akiu mirksiukas.gif
Na o ta dviguba apacia man niekada nesiriecia as ja darau vienu punkteliu tankesne. Pabandyk islyginti. Arba daryk ilgesne dviguba apacia mirksiukas.gif
Atsakyti
dar apacia gali riestis jei primezgama tokiu pat tankumu. jei mezgat 5 tankumu didinkit ta viena eilute iki 7 ir t.t. jei jau 10 tankumu einasi mezginys tada geriau rankytemis ant greicio prikabinti lengvai ten gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristinkag, pledukas labai minkštai atrodo. Bet kokia pas tave kantrybė doh.gif , per visą mašiną ir tiek daug eilių stumdant rankomis. Šaunuolė thumbup.gif .
Aš dar labai laukiu užuolaidų blush2.gif
Atsakyti
Man ir del uzuolaidu smalsu ax.gif
Labai graziai ir originaliai turetu atrodyti. Bet...
Labai daug kantrybes reik numezgimui, kad ir su masina. Ir paskui dulkes valant ir reiks daug kantrybes.(todel visos uzuojaidos ir buna sintetines, kad nekauptu dulkiu ir ju neskleistu. Pati turejau linines, net linines dauk "gauru" duoda, o jau apie mocherines net pagalvot baisu kiek jos savyje dulkiu prikauptu. Saviskes labai greitai pakeiciau sintetinem. Nu bet cia kruopstumo ir stropumo reikalas, gal del originalaus efekto ir verta.)
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 01 10, 17:06)
Kristinkag, pledukas labai minkštai atrodo. Bet kokia pas tave kantrybė  doh.gif , per visą mašiną ir tiek daug eilių stumdant rankomis. Šaunuolė  thumbup.gif .
Aš dar labai laukiu užuolaidų  blush2.gif

Taip minkstas 4u.gif norejau numegzti tai uzteko kantrybes, nera taip baisu tas sukas turiu kas antra adata ir pakankamai greit gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gražių darbelių esat primezgusios. Kartais ir aš pamezginėju mezgimo mašina.
Noriu Jūsų paklausti: Turiu dvipusę mašiną SILVER REED MOD 360 (čia turbūt senas modelis). Ar galima šiai mašinytei nupirkti priedus, kad megztų kiauraraščiu? Ir ko konkrečiai reikėtų. Nes neturiu supratimo, nei kokių dalių (jeigu dalių) ar kažko kito ir ar iš vis tokiam modeliui galima kažkokius priedus nupirkti... . g.gif
Atsakyti