Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Nu jo, tada pigiai gaunasi ir laiko susitaupytų.
megztiniai pas mus susinešioja tiek, kad baigia gyvenimą kaime arba permezgami į kojines:)
Jeigu jūs Vilniuje, galiu paskolinti skylamušį, negaila, žinoma, jei grįš namo:D
Atsakyti
papirkau assa.gif turesiu savo skylamusi biggrin.gif biggrin.gif gerai skamba ka hihihi.gif
Atsakyti
Super, reiškiasi, mašiniukas lieka, valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 01 07, 12:39)
kristinkag - meztukas matosi ant išaugimo:)). O kepurytei reiktų kitą modeliuką pasirinkti, nes geriau, kai vaikui kakta uždengta. Aš anksčiau kaktos-ausų sritį darydavau su užlenkimu, kad dvigubai šilčiau būtų. Dabar net sau mezgu dvigubas kepures: apačioje paprastą tankiai sumegztą, o iš viršaus jau puošnesnę kokią.

Mezgiau biski didesni nes greit isauga, kepurytei dariau uzlenkima i vidu kad uzdengtu ausis tai ausim salta nebutu tik kad galejau daryti 2ismegztos akys 1paleista tai labiau apgaubtu ir biski daugiau ant kaktos uzleist, na pirma tokia mano megzta kepuryte kita jau zinau kaip megsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 01 07, 19:36)
Mezgiau biski didesni nes greit isauga, kepurytei dariau uzlenkima i vidu kad uzdengtu ausis tai ausim salta nebutu tik kad galejau daryti 2ismegztos akys 1paleista tai labiau apgaubtu ir biski daugiau ant kaktos uzleist, na pirma tokia mano megzta kepuryte kita jau zinau kaip megsiu  4u.gif

Pats tas amžius košę lapnojant nebetilpt į rūbelius:D
Gėda prisipažint iš dviejų šiemet megztų kepurių tik vieną nešioju, ir tai tris kartus permezgiau doh.gif . Su mašiniuku dar nedrįsčiau net bandyt.
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 01 07, 22:20)
Pats tas amžius košę lapnojant nebetilpt į rūbelius:D
Gėda prisipažint iš dviejų šiemet megztų kepurių tik vieną nešioju, ir tai tris kartus permezgiau  doh.gif . Su mašiniuku dar nedrįsčiau net bandyt.

O as kaip tik noriu viska isbandyti kad paskui kita karta zinociau kaip megzti ir numegzciau jau geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 01 07, 12:43)
Mamyte uogyte, aciu labai uz aiskia pamoka, man ir noresis kazkur pritaikyti tokia pyne, kazi ar iseitu toki kakla padaryti? g.gif
Jums tai isvis reiktu i platesnius vandenis plaukti, su tokiom kurybinem idejom ir ju sekmingu igyvendinimu  thumbup.gif 
Reiktu susirasti gera imidzmeikeri ar kaip cia pavadinti - kuris jus tinkamai isreklamuotu galetumet buti pasaulinio lygio rubu dizainere  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu cia jau truputi persistenget su pagyrom blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Istikruju as turiu dizaineres diploma, tik ne rubu ir ne tekstiles, o vizualinio dizaino.
(esu reklamos dizainere ir pati jos nelabai megztu. Sukuri ka nors saunaus o klientas ima ir savo pageidavimais pakoreguoja, kad paskui geda ir sakyt kad cia as dariau.)
Bet kadangi mane labiau traukia tekstile ir rubu dizainas, TAI ir darau. Siuo atveju klientes arba perka, arba neperka mano kurinius. Pagal uzsakymus nedarau, nepatinka man. Vat tik su stilistais studentais patinka dirbti, jie ateina su labai idomiom idejom idomiais modeliais, kuruos labai idomu ir igyvendinti.
O kurybos principai visose meno srytyse panasus.

O tie paskutiniai modeliai -mano pavasarines kolekcijos prototipai. Numezgu, isanalizuoju privalumus ir trukumus o paskui mezgu 2- 3 spalvu skirtingu dydziu.
Ir ta mazo tirazo kolekcija parduodu parduotuveleje ir visokiose menininku ir amatininku mugese. Patikekit jokio "imidzmeikerio"nereikia visai neblogai einasi.
O kurti kazkoki "Brenda" ir gaminti milijonais ta pati modeli, nera mano tikslas.
Todel ir sekasi kad mano rubai paprasti bet savaip idomus ir mazo tirazo.

Vat ir as turejau tokia minti megzti toki tiesu megztini kaip maisiuka ir su ta pyne sutraukti prie kaklo. Arba atvirksciai sutraukti per liemeni ir dar n... ideju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 07 sausio 2012 - 23:48
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 01 08, 00:37)
Nu cia jau truputi persistenget su pagyrom blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Istikruju as turiu dizaineres diploma, tik ne rubu ir ne tekstiles, o vizualinio dizaino.
(esu reklamos dizainere ir pati jos nelabai megztu. Sukuri ka nors saunaus o klientas ima ir savo pageidavimais pakoreguoja, kad paskui geda ir sakyt kad cia as dariau.)
Bet kadangi mane labiau traukia tekstile ir rubu dizainas, TAI ir darau. Siuo atveju klientes arba perka, arba neperka mano kurinius. Pagal uzsakymus nedarau, nepatinka man. Vat tik su stilistais studentais patinka dirbti, jie ateina su labai idomiom idejom idomiais modeliais, kuruos labai idomu ir igyvendinti.
O kurybos principai visose meno srytyse panasus.

O tie paskutiniai modeliai -mano pavasarines kolekcijos prototipai. Numezgu, isanalizuoju privalumus ir trukumus o paskui mezgu 2- 3 spalvu skirtingu dydziu.
Ir ta mazo tirazo kolekcija parduodu parduotuveleje ir visokiose menininku ir amatininku mugese. Patikekit jokio "imidzmeikerio"nereikia visai neblogai einasi.
O kurti kazkoki "Brenda" ir gaminti milijonais ta pati modeli, nera mano tikslas.
Todel ir sekasi kad mano rubai paprasti bet savaip idomus ir mazo tirazo.
Vat ir as turejau tokia minti megzti toki tiesu megztini kaip maisiuka ir su ta pyne sutraukti prie kaklo. Arba atvirksciai sutraukti per liemeni ir dar n... ideju.

Pagyros tai tikrai pelnytos 4u.gif pas mane nelabai yra tos fantazijos, nors laikui begant gal prifantazuosiu ideju daug turiu issisaugojusi, o kai mezgu tai visada viena modeli numezgu pagal keliu modeliu pvz. niekad nemezgu lygiai tokio pacio kaip pasirinktas modelis
Apie sutraukima prie kaklo ir as pagalvojau, nes nusimezgiau suknele ir aplink kakla pyne dariau paprastai masina tai dar sutraukti vaseliu reikejo (apmegzt) nes kitaip negraziai atrode biskuti per ilga numezgiau.
Man labai patinka mezgimas noreciau nors biskuti uzsidirbti megzdama, bandysiu to siekti, nors dar nekaip mezgu blush2.gif dar daug mokintis reik bet tikiuosi pramoksiu, nes megzti megstu tik rankom labai ilgai uztrukdavo mezgimas tos kantrybes nelabai uztekdavo uztat dabar galiu isardyti nors ir 5 kartus kad tik gerai numegzciau 4u.gif ir ideju milijonai galvoj sukas tik ne visada gaunas taip kaip isivaizduoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 08 sausio 2012 - 01:20
Aciu , mamytei uogytei, uz aprasyma labai sauniai iseina.
Iseitu ir ant kaklo tokia pyne ir ant rankogaliu apacioj pacioj tiesiog issibandykit ir pamatysit mirksiukas.gif

O cia mano vienas is paskutiniu darbeliu

user posted image

dar sita tunikute parodysiu megzta drauges mazyliukei smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 08 sausio 2012 - 10:12
Diina grazus tavo darbeliai thumbup.gif tu man viena is favoriciu kaip reikia megzti. viskas grazu ir apdaila ir darbai thumbup.gif

perkancioms ka nors ebay aukcionuose. ar jums taip nebuna kad dabojat dabojat daikta uzkyla jo kaina iki negaliu o paskui jau aisku nusiperki kazka bet ne tai ko nori. taukst sekantis aukcionas ir kaina juokinga doh.gif kad ir va su perforatorium. nusipirkau kazkoki universalu raso kortoms bet ne toks kur ebay labai daug ju kazkoks kitoks. na tiek tos bile skyles mustu 3mm dydzio. na ir ka kitas nuziuretas aukcionas baiges ties 6 eurais doh.gif
Atsakyti
Aciu, Freke 4u.gif 4u.gif

Na zinai su tuo ebay tai ten reik biski kantrybes reik biski palaukt ir stebet uz kiek kas eina paprastai. Ko pigiai nepavyko nusipirkti tai tik garter bar vis uzkildavo iki 30 GBP tai teko tiek ir moket, o mezgimo masina naujutelaite KH-881 antra nusipirkau uz 400 Lt su atvezimu is UK iskaitant.
Atsakyti
tai kad kiek ziuredavau tuos skylamusius kaina visad uzkildavo... nu nieko gavos dabar 50lt su atsiuntimu tai puse velnio sakyc. nes arba aukciono ner visi buy it new ( 20-40 svaru euru) arba kaina sukyla, arba dar nereikia doh.gif

tai pigiai nukauti pasiseke bigsmile.gif
Atsakyti