Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

nu jus panos pavarot doh.gif blink.gif bigsmile.gif
Shura, ten ne su blizgesiu, ta suknele tiesiog zerinti ir tas kaspinelis taip0 super priderintas, tobulas outfitas super super thumbup.gif

Mamyte uogyte, ideja su pynutem irgi 10 balu!! man dar neaisku, kaip ten tas juosteles ismegzti (ar kiekviena atskirai tenka? blink.gif ), bet rezultatas vertas pastangu 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 01 06, 14:05)
Na taip, as irgi visaip galvoju, nes paskui bala zino, kada beipirkciau, na bet matysim. Mano tai ne tokia pigi ir buvo, tai tokiu bet kada galima rasti  rolleyes.gif , tik aisku, kad labai naudinga masina tureti  4u.gif

na taip tikiu kad nepigi siaip mano ir neispigiuju bet as ja tiesiog pigiai gavau ax.gif blush2.gif kam pasakau nieks netiki ax.gif blush2.gif

mamyte uogyte aisku kad neaisku lotuliukas.gif blush2.gif reik bandyti nes kai paskaitau tai visteik nieks neaisku....
Atsakyti
O man viskas aisku, cia tas pats kai osinkoj lygtai maciau mezga skraistes http://www.google.lt...D-xiltwu2xMMew= neradau ant greicio aiskesnio mezginio bet manau bus aisku, tik reiktu tas juosteles ilgesnes megzti
Atsakyti
Pasirodau su savo darbais 4u.gif kepuryte megztukas, kelnytes tik atskirai nenufotkinsiu nes sesers aparatas ir ji issiveze
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 01 06, 21:49)

Tai cia is tu bangeliu ir kilo ideja tos pynes., tiesiog dariau visokius eksperimentus ir radau.
Na toms kurioms dar neaisku: Visas adatas istraukiam i nedarbine padeti mezgam pirmas 10 akiu 30 eiliu paskui salia esancias 10 ir pervazuojam 3 kartus . Tada pirmasias 10 istumiam i nedarbine padeti ir mezgam antra desimti 30 eiliuit tt...
kai daeinam iki kito krastovel mezgam tiesiai.i megztinio ilgi pynes plotis nesiskaicuoja, ji ten taip persipina ,kad gaunas krastelis prie krastelio.

Vakar nakti labai prastai miegojau, minciu ir ideju srautas uzmigti neleido ir dar tokiu geru.. nuo praktisku iki fantastiniu. Tai 03.00 nakties atsikeliau viska pasipaisiau, uzsirasiau dabar reikia eiti megzti.
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 01 06, 23:17)
Pasirodau su savo darbais  4u.gif  kepuryte megztukas, kelnytes tik atskirai nenufotkinsiu nes sesers aparatas ir ji issiveze

jau nejo taisyti tai rasau atskira zinute

megztukas is merino vilnos storoki metru nezinau, megzta su toyota 8T apacia 98a, 106eiles,pazastim 14 eiliu, rankovem uzdejau 52a, 94eiles galvai 45eiles ties pazastim padidinau iki 78a
Kelnes megztos is vernito sukuotines pusvilnes matkeliuose 8T uzdejau 80a 104eiles priekiui mezgiau 60eiliu nugarai86eiles
kepuryte tai reiks permegzti man ji nelabai gerai gavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 06 sausio 2012 - 23:09
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 01 06, 23:01)
QUOTE(kristinkag @ 2012 01 06, 21:49)

Tai cia is tu bangeliu ir kilo ideja tos pynes., tiesiog dariau visokius eksperimentus ir radau.
Na toms kurioms dar neaisku: Visas adatas istraukiam i nedarbine padeti mezgam pirmas 10 akiu 30 eiliu paskui salia esancias 10 ir pervazuojam 3 kartus . Tada pirmasias 10 istumiam i nedarbine padeti ir mezgam antra desimti 30 eiliuit tt...
kai daeinam iki kito krastovel mezgam tiesiai.i megztinio ilgi pynes plotis nesiskaicuoja, ji ten taip persipina ,kad gaunas krastelis prie krastelio.
Vakar nakti labai prastai miegojau, minciu ir ideju srautas uzmigti neleido ir dar tokiu geru.. nuo praktisku iki fantastiniu. Tai 03.00 nakties atsikeliau viska pasipaisiau, uzsirasiau dabar reikia eiti megzti.

Na dabar jau viskas tikrai aisku reiks eit siandien bandyt nes tikrai labai grazu bigsmile.gif aciu, kad pasidalinat tokiomis sauniomis idejomis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu panos pavarėt čia po naujųjų... lyg ir nebuvo ilgų išeiginių. Aš skiriu laiko tik savaitgaliais, neįsivaizduoju, kaip jūs spėjat su visais vaikiukais, skalbimais, virimais ir šokinėjimais apie diedus.. nebent diedai pas jus stebuklingi ir buitim neraginami užsiima:))
Laimužei tai reiktų mokytoja dirbti, labai mieli ir kruopštūs jūsų drabužėliai, adatas bandysiu tiesinti, ačiū.
Shura, tai aš apakus. pas mane tik darbiniai megztiniai gaunasi, labai puošni jūsų suknutė.
kristinkag - meztukas matosi ant išaugimo:)). O kepurytei reiktų kitą modeliuką pasirinkti, nes geriau, kai vaikui kakta uždengta. Aš anksčiau kaktos-ausų sritį darydavau su užlenkimu, kad dvigubai šilčiau būtų. Dabar net sau mezgu dvigubas kepures: apačioje paprastą tankiai sumegztą, o iš viršaus jau puošnesnę kokią.

mamyte uogyte, apie perfokortas išskaičiau osinkoje, kaip moterys gudrauja. Jos atsišviečia ant A3 lapo tuščias perfokortas (nenaudotas) ant paprasto popieriaus. Tada eini į PC skyrių, kur tapetais prekiauja. Tenai būna tokie limpantys tapetai, juostelės, nežinau, kaip teisingai pavadinti. Blogojoje pusėje nuo jų nusiplėšia polietilenas ir klijuojasi kaip lipdukas. Jie apie 50 cm pločio, metras apie 5 lt kainuoja. Kruopščiai užklijuoji savo atšviestą perfokortą ant blogosios tapeto pusės nulupus polietileną, apkerpi kraštus kaip turėtų būti ir belieka tik skyles prasimušti. Gaunasi toksai pakietintas plastikinis variantas. Pati nebandžiau, bet moterys labai gyrė. Patogiau, žinoma, pasirinkti spalviškai tolygų, nelabai spalvotą tapetą.
Atsakyti
Aciu linaslinelis 4u.gif
Man kaip tik savaitgaliais neina megzt... Visa seima namie, pietus namu ruosa ir tt, o paprastom dienom laisve - didieji vaikai darzelyje, vyras dirba, tik vat mazoji kartai patruksmauja ir namus pavercia, kai mamyte nori pasidarbuoti... biggrin.gif

Mamyte uogyte, aciu labai uz aiskia pamoka, man ir noresis kazkur pritaikyti tokia pyne, kazi ar iseitu toki kakla padaryti? g.gif
Jums tai isvis reiktu i platesnius vandenis plaukti, su tokiom kurybinem idejom ir ju sekmingu igyvendinimu thumbup.gif
Reiktu susirasti gera imidzmeikeri ar kaip cia pavadinti - kuris jus tinkamai isreklamuotu galetumet buti pasaulinio lygio rubu dizainere 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 01 07, 11:39)

mamyte uogyte, apie perfokortas išskaičiau osinkoje, kaip moterys gudrauja. Jos atsišviečia ant A3 lapo tuščias perfokortas (nenaudotas) ant paprasto popieriaus. Tada eini į PC skyrių, kur tapetais prekiauja. Tenai būna tokie limpantys tapetai, juostelės, nežinau, kaip teisingai pavadinti. Blogojoje pusėje nuo jų nusiplėšia polietilenas ir klijuojasi kaip lipdukas. Jie apie 50 cm pločio, metras apie 5 lt kainuoja. Kruopščiai užklijuoji savo atšviestą perfokortą ant blogosios tapeto pusės nulupus polietileną, apkerpi kraštus kaip turėtų būti ir belieka tik skyles prasimušti. Gaunasi toksai pakietintas plastikinis variantas. Pati nebandžiau, bet moterys labai gyrė. Patogiau, žinoma, pasirinkti spalviškai tolygų, nelabai spalvotą tapetą.

bet nesuprantu ka tai duoda... pigiau gal bet kokybbe turbut vienkartine g.gif yra 100 ~200lt tikros normalios kortos atsiuncia nemokamai muito ner uztenka ilgam nebent rastai per 5 kortas sukurti juk reik ir sonuose skyles issimusti ir plonas skylutes ir stambesnes ne vien tik rasta g.gif
Atsakyti
bet nesuprantu ka tai duoda... pigiau gal bet kokybbe turbut vienkartine g.gif yra 100 ~200lt tikros normalios kortos atsiuncia nemokamai muito ner uztenka ilgam nebent rastai per 5 kortas sukurti juk reik ir sonuose skyles issimusti ir plonas skylutes ir stambesnes ne vien tik rasta g.gif

Aš pati nebandžiau taip daryti. Tiesiog girdėjau, kad viena perfokorta apie 7 lt kainuoja. Tundra aš esu, niekad nieko nesisiunčiau, man lengviau turbūt į mėnulį nuskrist, nei ką per ebay siųstis. Turiu spec skylamušį, įsivaizdavau, kad prasibadysiu skyles:).
O perfokortą įsivaizduoju kaip vienkartinį variantą savo atveju, keli vienodi megztiniai man nereikalingi. Nebent sugalvočiau kada ateityje prie algos kelis litus prisidurt.
O tai tos po 100-200 litų, tai koks kiekis perfokortų, gal kas žinote?
Atsakyti
ui ten nedarasiau 100vnt ~200lt priklauso nuo valiutu svyravimo va paskutinis siuntimas kainavo 204.68lt tai 1 korta gaunas 2.04lt. sakyciau pigiai.

o kodel galvojat kad vienkartines? numezgat liemene vaikui auga isauga ale mylima ka mama daro? ima ir mezga didesne bet tokia pat smile.gif arba kiaurarasciai. juk jie ner vienkartiniai...

o as uzsimusdama skylamusio ieskau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 07 sausio 2012 - 16:34