Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2012 01 05, 07:07)

une: nebuk dar viena masinos besibaidanti  biggrin.gif Gusha riberio baidosi, tu - kortu.
net reik paciai pagalvot, gal ir as ko baidausi?!  g.gif ......o! sugalvojau! nesibaidau, bet labai nemegstu kabineti shuku ant mezginio, ypac tu ilguju, kad svorius sukabint schmoll.gif visada man jos veliasi i akis, kreivai kabo, puse mezginio itempta, puse tabaluojasi, aisku tada puse akiu graziai mezgasi, puse nesimezga, kosmaras ir tiek  doh.gif ir dar labai nemegstu savo plauku is mezginio pesiot  blink.gif kai mezgu is tamsiu siulu, tai viskas ok, nesimato, bet is sviesaus mezginio tenka ilgai ir nuobodziai savo tamsius ilgus plaukus rankiot  schmoll.gif  ir dar nemegztu kai prisimezgu save prie masinos ir mezginio, dazniausiai pakliuna chalato rankoves, nes daznai buna tik is lovos - tuoj prie masinos brazdint  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai
neisivaizdavau, kad ir taip gali buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 01 05, 07:07)

Olaiva: kaip visada pirma turi pasierzinti, o tada jau pasirodo  tongue.gif

une: nebuk dar viena masinos besibaidanti  biggrin.gif Gusha riberio baidosi, tu - kortu.
net reik paciai pagalvot, gal ir as ko baidausi?!  g.gif ......o! sugalvojau! nesibaidau, bet labai nemegstu kabineti shuku ant mezginio, ypac tu ilguju, kad svorius sukabint schmoll.gif visada man jos veliasi i akis, kreivai kabo, puse mezginio itempta, puse tabaluojasi, aisku tada puse akiu graziai mezgasi, puse nesimezga, kosmaras ir tiek  doh.gif ir dar labai nemegstu savo plauku is mezginio pesiot  blink.gif kai mezgu is tamsiu siulu, tai viskas ok, nesimato, bet is sviesaus mezginio tenka ilgai ir nuobodziai savo tamsius ilgus plaukus rankiot  schmoll.gif  ir dar nemegztu kai prisimezgu save prie masinos ir mezginio, dazniausiai pakliuna chalato rankoves, nes daznai buna tik is lovos - tuoj prie masinos brazdint  doh.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif ir man taip buna lotuliukas.gif
Atsakyti
sarafaniukas mazei:
user posted image

user posted image

Mezgiau is Vernito vilnos,9 tankumu.apacioj sijono 60 eiliu lygiai,paskui kas dešimta eilutė is sonu po 1 aki nuiminejau-siaurinau.O tada reglanas-kas antroj eilej -1 akis is abieju sonu. rasta keliausi i mezgimo masina su PPD110 priedu,nes is mano turimu masinoje nebuvo sraigyciu biggrin.gif

megztukas mazgiui:

briedziai:
user posted image

rankoviu isemimai:
user posted image

kakliuko nugarine dalis:
user posted image

user posted image

reikia dar gumytes plonos,i kaklo krasciuka iverti,kazkaip truputi atsistoja.siulas ten toks poprastis g.gif
Ta pati Vernito vilna,9 tankumas.rastas su PPD110.megztuko kuna mezgiau lygiai,tik nuiminejau rankoves kas antroj eilej po 1 aki is abieju sonu.rankoves,pamezgus su riberiu,platinau po 1 aki is abieju sonu kas 10 eile,iki rankoviu isemimo.kalnieriu numezgiau riberiu,paskui pamezgiau pagalbiniu siuliuku,prisiuvau,o pagalbini nuardziau.

Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 01 05, 12:26)

Grozis wub.gif wub.gif wub.gif . Tobulai sukonstruotas.

Riberio Kol kas dar neturiu ir kortu nalabai megstu, tai viska tiesiai mezgu. reiks ir man pasirodyt ka per sventes pribruzinau. Gal galetumet parsyti ka ten tam aprsyme nurodyt ax.gif Masina, siulai , tankumas... ka dar?
Atsakyti
Olaiva grazu thumbup.gif thumbup.gif

o as o as mokausi. ir kai ka ismokau thumbup.gif . aisku metinio plano sarasuose to dalyko nebuvo bet.... isejo kalba apie toki dalyka ir issibandziau. kaip patiko bigsmile.gif tik knisalyne nes reik kas dvi eiles siulus kaitaliot bet nieko ko nepadarysi del grazios blogos puses ax.gif

gera puse
user posted image

bloga puse
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 01 05, 13:21)
QUOTE(Olaiva @ 2012 01 05, 12:26)

Grozis wub.gif wub.gif wub.gif . Tobulai sukonstruotas.
Riberio Kol kas dar neturiu ir kortu nalabai megstu, tai viska tiesiai mezgu. reiks ir man pasirodyt ka per sventes pribruzinau. Gal galetumet parsyti ka ten tam aprsyme nurodyt ax.gif Masina, siulai , tankumas... ka dar?

na iki tobulumo dar truksta.tiesiog norejosi isbandyti ir perprasti ta reglana,.nes vaikiskiems ir vyriskiems mezginiams ji man idealiausiai tinka...

QUOTE(Freke @ 2012 01 05, 13:42)
Olaiva grazu thumbup.gif  thumbup.gif
o as o as mokausi. ir kai ka ismokau thumbup.gif . aisku metinio plano sarasuose to dalyko nebuvo bet.... isejo kalba apie toki dalyka ir issibandziau. kaip patiko bigsmile.gif tik knisalyne nes reik kas dvi eiles siulus kaitaliot bet nieko ko nepadarysi del grazios blogos puses ax.gif

thumbup.gif o kaip tu kaitaliojai? youtube ner tos pamokeles? nes jei motyvas retesis,tai tie palaidi siulai doh.gif
Atsakyti
cia su riberiu. spec kortos yra ir kas dvi eiles reik keisti siulus. del jutubes nezinau as pagal savo knygele mokiaus g.gif nu ka reiskia mokiaus ax.gif atsiverciau ir dariau viska ka ten rode kiekvienu zingsniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 05 sausio 2012 - 14:00
olaiva, grooooozis wub.gif
o man kazkaip tik reglanas ir gaunasi graziai ax.gif kitokios rankoves vargo vakariene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 01 05, 14:01)
olaiva, grooooozis  wub.gif
o man kazkaip tik reglanas ir gaunasi graziai  ax.gif  kitokios rankoves vargo vakariene  smile.gif

man irgi vakariene,kad idealiai butu.as cia apie ne reglanines.bet va megztukui vienam man reikia nereglaniniu,tai reiks ir tas kazkaip atidirbti.kai pirkau masina mezgimo,buvo deze zurnalu ir visokiu papkiu su pamokom,tai tik dabar supratau,kas ten per geris smile.gif
Atsakyti
Oi kokiu groziu pridejot, net seile isvarvejo, kaip noriu ir as brieziu megztukus savo zirniuksms... Bet vis niekai nedaeinu... Ir riberio baisiai uzsinorejau... Kazi kiek jis kainuotu??? Mano masinyte brother 950 i

O as noreciau pasigirti savo suknele kuria naujiems metams nusimezgiau bet mano ipadas nekelia tiesiogiai nuotrauku tai ikeliu nuorodele

http://www.facebook....mp;l=e143c2bcf3

Tai mano pirmas toks didelis darbelis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 01 05, 15:22)
O as noreciau pasigirti savo suknele kuria naujiems metams nusimezgiau bet mano ipadas nekelia tiesiogiai nuotrauku tai ikeliu nuorodele

http://www.facebook....mp;l=e143c2bcf3

Tai mano pirmas toks didelis darbelis...  blush2.gif

Įspūdinga suknelė, įspūdinga panelė wub.gif thumbup.gif

Man dar mokytis ir mokytis ax.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as savo bruzinimu rezultata. ax.gif

user posted image

Masina: SILVER REED; Siulai: sintetiniai +mochera; Tankumas:5; Svoris: apie 400g. Dydis: S; Priekiui ir nugarai po 140 akiu, rankovem 100 akiu. Megzta tiesiai. Reglanas- nuimama po 10 akiu is sonu ir paskui po 1 aki kas 2 eiles arba po 2 akis is sonu kas 4 eiles. Suraukslejimai padaryti uzkeliant zemiau esancias akis. Pyne- numezgami stulpeliai 10 akiu/30 eiliu ir parpinama.user posted image

user posted image
Masina: SILVER REED; Siulai:inka alpaka ( ice yarns): 5; Svoris: apie 400g. Dydis: S; Megzta kaip ir suknele.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 05 sausio 2012 - 16:23