Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

linanever as ir turiu neva tai pastebejau kad kai traukiu ta karieta jei labiau i sona pakreipiu bent viena kampa tai ir stringa, nzn ar aiskiai paaiskinau, pamegink taip su ja pavazineji ir vaziuojant pakraipti ranka/riesa ir matysi kas darosi. ax.gif
Atsakyti
dar karta pasikartosiu; ar neturetumet kuri is Jusu man parduot kokias 4 adatas brother950 masiniukui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2011 12 30, 10:40)
Kristinkag, tą raštelį galima megzti rankomis stumdant adatas. Kas antrą adatą reikia ištraukti į nedarbinę padėtį ir megzti 2 eiles, po to jas grąžinti į darbinę padėtį, o išstumti tas, kurios mezgė ir vėl pravažiuoti 2 eiles ir taip kaitalioti kas 2 eiles. Tikiuosi suprantamai parašiau.

Aciu, supratau as taip dariau tik ismezgiau 3eiles tai gavosi nelabai gerai, dabar bandysiu kaip saket
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2011 12 29, 20:29)
gal kuri esate is Raseiniu,o gal zinote kas Raseiniuose merga su masina?

Sorry, bet as isvis tokio reiskinio kaip MERGA nepazistu doh.gif blink.gif
Atsakyti
gal ne merga o mezga viena raide o reiksme kita smile.gif

del adatu niekuom nepadesiu mano paprastu bretheriu tai elektroniniam netiks. sako jos ilgesnes buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 12 30, 16:17)
Sorry, bet as isvis tokio reiskinio kaip MERGA nepazistu  doh.gif  blink.gif

atsiprasau,gal kas raseiniuose MEZGA su masina? doh.gif na ir rastingumas lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif aciu merginos labai gerai gavosi to ir norejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2011 12 30, 11:21)
linanever as ir turiu neva tai pastebejau kad kai traukiu ta karieta jei labiau i sona pakreipiu bent viena kampa tai ir stringa, nzn ar aiskiai paaiskinau, pamegink taip su ja pavazineji ir vaziuojant pakraipti ranka/riesa ir matysi kas darosi. ax.gif

ačiū už patarimą, tačiau niekaip neišeina to užstrigimo viduryje mezginio išspręsti sad.gif
Atsakyti
gal per smarkiai itempiat siula? masina su siulvedziu ar rankomis uzsidedat siula?
Atsakyti
QUOTE(samadeva @ 2011 12 30, 11:35)
dar karta pasikartosiu; ar neturetumet kuri is Jusu man parduot kokias 4 adatas brother950 masiniukui? ax.gif

Deja, mano irgi senesnis broliukas, ir pačiai reikėtų šiam momentui poros adatų, šoninės susilanksčiusios.
Kai pirkau savo brolį, meistras sakė, jei kada turėsiu elektroninę mašiną, tai keisčiau tik naujomis adatomis, nes mašina gerokai jautriau reaguoja nei perfokortelinės mašinos.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 12 31, 08:36)
gal per smarkiai itempiat siula?  masina su siulvedziu ar rankomis uzsidedat siula?

su rankomis, bet jau berods problemėlę atradau, karietoje pleištas vienas ne taip juda kaip turėtų smile.gif
Atsakyti
klausimelis apie PPD110 prieda,gal kuri naudojat ir zinosit.galima ikelti tik zakardinius rastus ar ir koki kiaurarasti?
panasu,kad siu metu mano didziausias pasiekimas buvo nauju rastu ikelimas i mezgamaja thumbup.gif dziaugiuosi,kad pabandziau,pavyko ir uzsikabinau.dabar jau vaikiskiems mezginiams galimybes neribotos bigsmile.gif ir savo margu rankoviu megztukui rasteli susiradau.

Visoms mašinistėms gerų 2012 metų,kad niekad nepritrūkų nei idėjų, nei siūlų, nei laiko !!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 31 gruodžio 2011 - 15:46