spiritu galima valyt. siaip reiktu isardyt ir uzmerkt.
Sveikutes
Visas su graziausiom sventem - sv.Kaledom ir artejanciais naujaisiais!!!!!!
Gusha, pribandziau as tu kiaurarasciu kruva visokiu, perpratau sistema, tai kazkas gero gavosi.
Kadangi mezgiau ir mocheriniu siulu tai numezgus pats kiaurarastis kiek kitaip ziurisi nei kad knygoj is kitokiu siulu numegztas.
Supratau dar viena dalyka, kad ant kiaurarasciu karietos per viduri yra mygtukas kur gali nustatyti ant N arba ant F, kai pavyzdyje puslapio virsuje yra parasyta Lace patern, tai turi buti ant N, o kai parasyta Fine lace patern, tai turi buti ant F
Kai yra ant F tai nedaro tokiu skyliu, tos skylute tokios mini buna, bet man tada negraziai.... Tai as sumaciau ta pati pavyzti bet ant N megzti tai gaunasi laibai graziai ir rastas visai kitoks nei knygoj parodyta...
Nu zodziu tikiuosi kad supratai, jeigu ka tai klausk
Dar radau interneta atskanuota knyga gal kam pasitarnaus,
http://fotki.yandex....5/album/161612/?
Visas su graziausiom sventem - sv.Kaledom ir artejanciais naujaisiais!!!!!!
Gusha, pribandziau as tu kiaurarasciu kruva visokiu, perpratau sistema, tai kazkas gero gavosi.
Kadangi mezgiau ir mocheriniu siulu tai numezgus pats kiaurarastis kiek kitaip ziurisi nei kad knygoj is kitokiu siulu numegztas.
Supratau dar viena dalyka, kad ant kiaurarasciu karietos per viduri yra mygtukas kur gali nustatyti ant N arba ant F, kai pavyzdyje puslapio virsuje yra parasyta Lace patern, tai turi buti ant N, o kai parasyta Fine lace patern, tai turi buti ant F
Kai yra ant F tai nedaro tokiu skyliu, tos skylute tokios mini buna, bet man tada negraziai.... Tai as sumaciau ta pati pavyzti bet ant N megzti tai gaunasi laibai graziai ir rastas visai kitoks nei knygoj parodyta...
Nu zodziu tikiuosi kad supratai, jeigu ka tai klausk
Dar radau interneta atskanuota knyga gal kam pasitarnaus,
http://fotki.yandex....5/album/161612/?
QUOTE(Shura @ 2011 12 25, 09:55)
Na reiks ir man pasibandineti po svenciu. Nematau as F pas save ant karietos... Ai, cia gal ant tos Lace karietos
Supratau, dekui uz info, beliks tik isbandyti
QUOTE(jautiena @ 2011 12 25, 02:05)
spiritu galima valyt. siaip reiktu isardyt ir uzmerkt.
ir as galvojau, kad reiktu tas detales issiimti, taciau kol kas nesugalvojau kaip tai padaryti. jei isardysiu ir nebesudesiu va tada bus man.
jau išardžiau visą mašiną, neiko sudėtindgo, tik labai ilgai truks kol ją išųvalysiu ir sudėsiu
Laba,
Parsivežiau mezgimo mašiną Neva-2, išsivaliau, taip norisi megzti, bet reik sutepti prieš tai, ale nežinau kur randasi vat štai tokia vieta - "Virš viršutinių kreipiamųjų tarp platinų". Papasakokit man žaliai Ačiū
Parsivežiau mezgimo mašiną Neva-2, išsivaliau, taip norisi megzti, bet reik sutepti prieš tai, ale nežinau kur randasi vat štai tokia vieta - "Virš viršutinių kreipiamųjų tarp platinų". Papasakokit man žaliai Ačiū
Linanever, kaip suprantu skaitai knygą ir tepi Nes aš irgi atsiverčiau ir pamačiau tuos pačius žodžius Aš tepu toj vietoj, kur pasibaigia geležinės platinos uodegėlė.Ji ten paspaudus platiną gerai matosi.Ir pervažiuoju su tepalu per visas tas platinų uodegas.O viršutinė nukreipiamoji yra ta metalinė juosta, kurioj yra prisukti varžtai, prispaudžiantys adatas, o paskui ja važiuoja karieta(vežimėlis gramatiškai)Tai gali ir ten patepti, maždaug 0,5 cm aukščiau nuo platinų pabaigos, .Daug tepalo nedėk, paskui varvės ir teps siūlus-kažkada išbandyta
Sveiki,
merginos zinau kad cia ne skelbimu tema, bet noreciau uzduoti klausima
Gal zinot kur galima nusipirkti nauja arba naudota Neva2 priedieli gumai megzti ir kokios kainos jos buna +-???
merginos zinau kad cia ne skelbimu tema, bet noreciau uzduoti klausima
Gal zinot kur galima nusipirkti nauja arba naudota Neva2 priedieli gumai megzti ir kokios kainos jos buna +-???
QUOTE(bangelee @ 2011 12 27, 15:51)
Aš tepu toj vietoj, kur pasibaigia geležinės platinos uodegėlė.Ji ten paspaudus platiną gerai matosi.Ir pervažiuoju su tepalu per visas tas platinų uodegas.
Didelis ačiū
ziuriu mezgat ir per sventes as irgi buciau prie masinos sedejus, jeigu butu nereikeje pas jo tevus vaziuot ir ten nuobodziaut dvi dienas
numezgiau maniskio sesem po pora riesiniu:
megzta brother kh881 + kr830, siulai Garstudio - Dops Alpaca 100% alpaka, 50g - 167m, mezgiau visiskai taip pat kaip ir rudas riesines, kuriu aprasyma anksciau jau esu idejus, tai nesikartosiu. beje, vienai porai riesiniu susinaudojo 40g siuliuko,.
ir jo mamai paprastuti kid moherio sali:
megzta brother kh881 + kr830, siuliukas Garstudio Dops Kid Silk, 75% kidmohair + 25% silkas, 25g - 200metru. salis 90 akiu plocio ir 705 eiliu ilgio, susinaudojo 92g . neismatavau, kiek gavosi cm, o salis jau padovanotas. mezgiau zvejo stulpeliais 10eiliu T6 ir 4 eiles paprastais stulpeliais T2.
numezgiau maniskio sesem po pora riesiniu:
megzta brother kh881 + kr830, siulai Garstudio - Dops Alpaca 100% alpaka, 50g - 167m, mezgiau visiskai taip pat kaip ir rudas riesines, kuriu aprasyma anksciau jau esu idejus, tai nesikartosiu. beje, vienai porai riesiniu susinaudojo 40g siuliuko,.
ir jo mamai paprastuti kid moherio sali:
megzta brother kh881 + kr830, siuliukas Garstudio Dops Kid Silk, 75% kidmohair + 25% silkas, 25g - 200metru. salis 90 akiu plocio ir 705 eiliu ilgio, susinaudojo 92g . neismatavau, kiek gavosi cm, o salis jau padovanotas. mezgiau zvejo stulpeliais 10eiliu T6 ir 4 eiles paprastais stulpeliais T2.
jeu kam aktualu:
daug pamokų kaip megzti su NEVA2 - rasite čia:www.neva2.ru
tik čia viskas rusų kalba
daug pamokų kaip megzti su NEVA2 - rasite čia:www.neva2.ru
tik čia viskas rusų kalba