Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Olaiva @ 2011 12 19, 11:09)
noriu tokiu margu rankogaliu ir taip rankoviu nuleistu.bet siulai kol kas po 1 gija,kol as juos po 3 susuksiu...bet noriu ir labai reikia smile.gif

O nenori megzti iš trijų kamuoliukų po vieną giją? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jautiena, Gusha , aciu uz palaikyma, pazadu pabandyti dar karta kojines numegzt...
Dabar vargstu su kiaurarasciaias, nu blin nesigauna nors tu ka....

Olaiva, megztukelis superinis, ir man tokio reiketu bigsmile.gif
Tik vis ner kada...
Ryt sunaus kaledos darzelyje, tai dar prie kepures nubruzinau nykstuko kelnes ir rankoves ,tokia ale liemene.. Tai kai jau modelis man papozuos tai imesiu ka ten prikuriau blush2.gif

Iki sekmes visoms mezgancioms ir man tuo paciu iveikti kiaurarascius thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, žiūriu labai darbuojatės thumbup.gif visų darbai tikrai verti dėmesio wub.gif . O dabar man patarkit kaip teisingai išmegzti vaikišką reglano rankovę, ta prasme galvutę. Kažką pabandžiau, bet kažkaip jau gavosi siauroka. Niekada vaikams nemezgiau, bet sutikau numegzti ir dabar labai gailiuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 12 19, 13:33)
O nenori megzti iš trijų kamuoliukų po vieną giją?  mirksiukas.gif

tai vis tiek reikia ir po ta 1 susisukti,nes jie babinoje po 1...
Atsakyti
Olaiva labai laukiu mezgtinuko, jauciu bus ledinis, kaip visada thumbup.gif

as gavau siandien garter bar, tai duoduosi su tuo baktusu. aisku greiciau einasi negu kilot ant riberio, jau isispecinau neblogai, manau per viena vakara baktusiuka iskepciau, jeigu ne is paciu ploniausiu siuliuku. variau sita isismaginus, beveik galvojau, kad uzbaigsiu, bet sugebejau arbatos puodeli ant masinos stalo isverst, viska paskandinau, po stalu ant kilimo pribego, slapia, demes, nervai doh.gif doh.gif praejo upas megzt visai schmoll.gif

gaunas kazkoks istyselis, matyt reikejo didint/mazint kiek dazniau negu 6eiles:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 12 19, 22:27)
Olaiva labai laukiu mezgtinuko, jauciu bus ledinis, kaip visada  thumbup.gif

as gavau siandien garter bar, tai duoduosi su tuo baktusu. aisku greiciau einasi negu kilot ant riberio, jau isispecinau neblogai, manau per viena vakara baktusiuka iskepciau, jeigu ne is paciu ploniausiu siuliuku. variau sita isismaginus, beveik galvojau, kad uzbaigsiu, bet sugebejau arbatos puodeli ant masinos stalo isverst, viska paskandinau, po stalu ant kilimo pribego, slapia, demes, nervai  doh.gif  doh.gif praejo upas megzt visai  schmoll.gif

gaunas kazkoks istyselis, matyt reikejo didint/mazint kiek dazniau negu 6eiles:
user posted image

baktusu kepeja biggrin.gif

zinok nelauk to mano mezginuko,nes net siulu nesugebejau susisukti doh.gif tipo namus kuopiu biggrin.gif bet pazadu,po kaledu bus.siemet 000054.gif pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 19 gruodžio 2011 - 23:23
Shura, nosį aukštyn ir brūžink, kol pavyks, laikau kumščius 4u.gif

Gusha, tai nusimegzk tą naują apykaklę ir atvažiuok pas mane, parodysiu, kaip priketliuoti - visiems laikams mokėsi paprastą būdą kaip lengvai apykaklę į vietą prisabačinti biggrin.gif
Atsakyti
Oi aciu mergytes, kad padedat ir palaikot, kazkas pavyko thumbup.gif
Bent jau pavyzdukus kelis numezgiau, tik galiu pasakyt kad tai kas nuotraukoj ir kas gyvai gaunas .... Vieni pavyzdukai atitinka o kiti nelabai ...
Zodziu pati principa kiaurarasciu pagavau ax.gif o tai svarbiausia ax.gif
Atsakyti
saunuoles, mergaites, kad sugebat tokiu sventiniu laikotarpiu dar kazka nuveikti... o man iskilo klausimas - jei rastas kortoje 24 akys,o man reikia pavyzdziui 54,o ne 48, ar galima megzti su kortom, ar isdraskys rasta? ax.gif
Atsakyti
niekas neissidraikys. rastas yra kartojamas nuo '0' pozicijos ant adatines vienodai i abi puses.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 20 gruodžio 2011 - 12:42
user posted image

Pasimaivysiu ir aš, mašina numegsta kaukė.. Suknyte, nors nelabai matosi su pynutėm, riešinės, blauzdinės....
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 12 20, 13:41)
niekas neissidraikys. rastas yra kartojamas nuo '0' pozicijos ant adatines vienodai i abi puses.

aciu 4u.gif
Atsakyti