QUOTE(jautiena @ 2011 11 29, 15:53)
na grazus elniai, tik gal reikejo juos siek tiek zemiau imontuot, kad to pilko virsuj ir apacioj elniu butu po tiek pat
o man idomu mezgejytes, ka darot su ilgais siulais blogoj mezginio pusej? turiu omeny, kai spalvotas rastas toks 'retas' pvz kaip tie elniai, taigi gaunasi tarpas tarp ju tikrai ne 5-6 akys, o visos 15 akiu, tada vienas siulas tempsiasi per tas 15, kol kitas mezga. paskui velkantis toki drabuzi, kabinsis uz pirstu, ranku, koju...
o man idomu mezgejytes, ka darot su ilgais siulais blogoj mezginio pusej? turiu omeny, kai spalvotas rastas toks 'retas' pvz kaip tie elniai, taigi gaunasi tarpas tarp ju tikrai ne 5-6 akys, o visos 15 akiu, tada vienas siulas tempsiasi per tas 15, kol kitas mezga. paskui velkantis toki drabuzi, kabinsis uz pirstu, ranku, koju...
Jautiena, ačiū labai . Kai gavau užsakymą, tai taip ir pagalvojau, kad seksiu zuzanos pėdom Elniukai ir snaigutės, žiūriu, visur ant bangos.
O tie ilgi siūlai, tai tikrai... Mano elniukų rašte yra pamėtytos snaigės, tai jos sumažina siūlus, bet galėtų būti ir daugiau snaigių. Reikės su perforatorium pasidarbuoti ir kortą pakoreguoti.
Čia matosi, kad snaigės pakankamai tankios.
Vakar pabaigiau dar tokį skarą