Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2011 11 29, 15:53)
na grazus elniai, tik gal reikejo juos siek tiek zemiau imontuot, kad to pilko virsuj ir apacioj elniu butu po tiek pat smile.gif
o man idomu mezgejytes, ka darot su ilgais siulais blogoj mezginio pusej? turiu omeny, kai spalvotas rastas toks 'retas' pvz kaip tie elniai, taigi gaunasi tarpas tarp ju tikrai ne 5-6 akys, o visos 15 akiu, tada vienas siulas tempsiasi per tas 15, kol kitas mezga. paskui velkantis toki drabuzi, kabinsis uz pirstu, ranku, koju...

Jautiena, ačiū labai 4u.gif . Kai gavau užsakymą, tai taip ir pagalvojau, kad seksiu zuzanos pėdom biggrin.gif Elniukai ir snaigutės, žiūriu, visur ant bangos.

O tie ilgi siūlai, tai tikrai... Mano elniukų rašte yra pamėtytos snaigės, tai jos sumažina siūlus, bet galėtų būti ir daugiau snaigių. Reikės su perforatorium pasidarbuoti ir kortą pakoreguoti.
Čia matosi, kad snaigės pakankamai tankios.

Vakar pabaigiau dar tokį skarą

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 29 lapkričio 2011 - 15:33
QUOTE(Shura @ 2011 11 29, 13:37)
Sveikutes, na stai ir rodau savo elniukus smile.gif

user posted image
user posted image

man ir su apdaila dar tamsus miskas, as greiciau su kabliuku apdalinu ar su rankytem nei su masina ir paskui siuti....

Nuostabios sknutes thumbup.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif , tie elniukai taip pasoke i virsu tipo ale snaige gaudo... nu mano fantazija taip suveike lotuliukas.gif blush2.gif

jo tie siulai tai nervuoja, as tai taip is blogosios puses prilyginau pagarinau... nu lyg ir nieko, bet jei kitokio tipo siulas butu tai net nezinau kaip ten butu...
dar galvojau per viduri kirpti ir tuos galiukus suslepti... bet persigalvojau...
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2011 11 29, 15:23)
Vakar pabaigiau dar tokį skarą
user posted image

user posted image

Laaabai grazi skarute 4u.gif

Shura, fainai tau gaunasi, tik labai panasi i ankstesni sarafanuka ax.gif
Atsakyti
Nu va, mezgu megztuka, daejau iki kaklo ir STOP doh.gif Nezinau, kaip padaryti, kad viena puse megztu, o kitos puses ne, nes kai pastatau adatas i E pozicija, akis vistiek ismezga g.gif
Atsakyti
ant karietos nustumk is N i H pozicija toki mygtukeli

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 29 lapkričio 2011 - 21:03
QUOTE(Freke @ 2011 11 29, 21:03)
ant karietos nustumk is N i H pozicija toki mygtukeli

Oj, dekui, bandau...

ACIU 4u.gif Gavosi biggrin.gif Okita puse kai megziu tai irgi palikti ant H? Ar ant I reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 29 lapkričio 2011 - 21:25
QUOTE(Gusha @ 2011 11 29, 20:18)

Shura, fainai tau gaunasi, tik labai panasi i ankstesni sarafanuka  ax.gif

Tai kad drauge ana pamate ir uzsimane lygiai tokia pat lotuliukas.gif , tik elniuku vietoj avyciu prireike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2011 11 29, 22:08)
Tai kad drauge ana pamate ir uzsimane lygiai tokia pat  lotuliukas.gif , tik elniuku vietoj avyciu prireike  biggrin.gif

Aaaaaa lotuliukas.gif Nu liuks, saunuole, graziai mezgi mirksiukas.gif
Atsakyti
palik viska ant H nes jei perstumsi pasiims vel adatas megzti wink.gif

as tai negirsiu. pavydziu dry.gif dabar mezgu juoda darba kur nesimato nieko...
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 11 29, 22:20)
palik viska ant H nes jei perstumsi pasiims vel adatas megzti wink.gif

Ot as tundra, gi nebereikes kitos puses megzti, nes ji jau bus uzbaigta doh.gif

Kazkaip man neiseina nuimti akiu normaliai, labai isitempusios tokios gaunasi, net traukia sakyciau g.gif

Jau radau filmuka, ne taip nuiminejau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 29 lapkričio 2011 - 23:39
QUOTE(Gusha @ 2011 11 30, 00:02)
Ot as tundra, gi nebereikes kitos puses megzti, nes ji jau bus uzbaigta  doh.gif

Kazkaip man neiseina nuimti akiu normaliai, labai isitempusios tokios gaunasi, net traukia sakyciau  g.gif

Jau radau filmuka, ne taip nuiminejau  rolleyes.gif

prasom pasidalyti gerais filmukais, ypac apie kaklo islaidyma.... blush2.gif
Atsakyti