Net nemačiau tos reklamos. Jos mane taip nervina, kad išmokau nepastebėti.
Oho, jautiena, kojinių kepyklėlė. Čia tipo "paprastos"? Tikrai giminiečiai bus patenkinti, kad tik siuntinys nevėluotų
Mano kai paprastos, tai tikrai be nieko. Tik mašina dar nebandžiau, nes iš principo reik baigt pirmą megztinį.
O jūs prie siūlo nieko neįmezgat? Aš į savo kulnus ir pirštus visada ploną nailono siūlą kartu įmegzdavau, tai ilgiau nešiodavosi. Dabar galvoju, kai bandysiu mašina, tai šalia pagrindinio siūlo kulnuose įdėsiu ploną poliesterio siuvimo siūlą iš babinos, kad ilgiau laikytų. Gal bandėt kuri??
Su savo megztiniu įkliuvau:( Be reikalo aš pasirinkau pradžiai modelį, kur daug krapštytis reikia su pynėm. Nugara gavosi per maža. Pažiūrėjau, kad pavyks gal apačią tik primegzti, kad visko neardyt.
Priekį jau pasiskaičiavau kitaip ir dariau tipo gerą
Aha! Matyt, supainiojau tas dvi riberio pozicijas apačioje "cam lever". Tai tas gerokai padidintas priekis gavosi dar mažesnis už per mažą nugarą
) Gerai kad banas alkoholiui dabar namuose, būčiau vakar skandinusi liūdesį alaus bokale, o gal ir keliuose.
Be to, šonai visi išsitempia per smarkiai. Aš pirmom eilėm stengiuos net siūlą pradžioje tvirčiau laikyti, biški padeda. Turbūt reiks paeksperimentuoti su tais svoriais apačioje, čia jie kalti, manau.
Vien žo nusprendžiau visko neardyti, primegsiu apačioje tik, bus megztinis-abtiažonas:)
Po šitų pynių sakiau kitas daiktas bus paklodė vien tik lygiu raštu. Norečiau atsisėst ir varinėti su karietėle per visą plotį nieko negalvojant, kad biški kaifą pajust:))