Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Gusha @ 2011 12 15, 15:33)
Tai as ir sakau, kad kitoms dalims, bet kaklui gal nelabai  g.gif

buvo ideda keleta paveiksliuku. kaip siuti kiekviena daly
stai cia reikia registracijos, bet yra parodyta "Narstomoji siūlė (kitliavimas)" ir netik
http://rankdarbiai.u...m/publ/1-1-0-49
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 15, 15:59)
buvo ideda keleta paveiksliuku. kaip siuti kiekviena daly
stai cia reikia registracijos, bet yra parodyta "Narstomoji siūlė (kitliavimas)" ir netik
http://rankdarbiai.u...m/publ/1-1-0-49

Sita buvau radus, bet nesuprantu, kaip pritaikyti kaklo prikitliavimui blush2.gif
Atsakyti
Aš visas apykakles irgi priketliuoju su stora adata. Jau ranka atmušta.
Ant greitųjų radau panašią nuorodą: http://pixs.ru/showi...8940_981755.jpg
Prieš tai buvusioje nuorodoje iš rankdarbių numeris aštuntas.

Visada siūnu iš gerosios pusės. Atrodo liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 15 gruodžio 2011 - 20:47
Na pagliau jusu teismui nauji briediziai
user posted image

Atsakyti
smile.gif O tai kojinė tik viena??
Atsakyti
briedziai geri. tik as buciau ikalus dar kokia snaige ar ka, kad jiems nebutu taip liudna.
Atsakyti
rimtai dirba tai ner liudna. manau biggrin.gif grazi kojine thumbup.gif o kaip megzta?
Atsakyti
o as manau, kad jie is nuobodulio taip uzsieme lotuliukas.gif cia is patirties sakau - pas mus kazkada elektra buvo dingus visam vakarui, tai nebuvo kas kita veikt, kai nei TV, nei PC, knygos be sviesos irgi nepaskaitysi, net arbatos issivirt nejo, tai kas belieka... lotuliukas.gif

as irgi kojiniu prikepiau. keledines dovanos mano broliam ir tevam. labai skubejau issiust, tai net nufotkinti graziai neisejo. na bet tiek to, cia tik paprastos kojines.

user posted image
mezgta brother kh881 + kr830, apvaliai. siuliukai 75% superwash vilna + 25% nylon/polyamid. lygiai balti Garstudio - Drops Fabel; kazkokie rudi bevardziai papigiam pirkti; rudieji melanziniai yra Scoeller - Fortissima Mexiko; raudoni-melyni-balti yra Regia - Stadium, patys dryzuojasi taip, kaip desiniausia pora. kitas pamargintas baltas mezgiau pora eiluciu tais Regia siuliukais ir viena balta, tai visai kitaip gavosi. is ruduju vieno matkiuko sugebejau dvi poras numegzt dedama rudus kulnus nosis.
mazesnei porai moteriskoms kojinems 38 dydzio dejau 66 akis, stulpeliai 23 eilutes T4, iki kulno - 77 eilutes T5, kulna mazinau iki 11, peda 106 eilutes, pirstam mazinau iki 10 akiu.
didesnes poros vyriskom kojom 42-43 dydziui uzmetinejau 72akis. stulpeliai 28eilutes T4, iki kulno 83 eiles T5, kulna mazinau iki 12, 120 eiluciu pedai ir pirstam mazinau iki 11 akiu.
mezgant 'ploksciai' eiluciu kieki reiketu dalinti per puse, nes mezgant apvaliai, tai realiai viena eilute yra du karietos vaziavimai.
Atsakyti
as vis pasiziuriu i ta reklama virsuj "kuo gydisi Tomo kosuli" ir pamastau, kad visai fainas salikas to 'Tomo'. aisku pati apsimeteli toma, tai man norisi nudauzti.
Atsakyti
Net nemačiau tos reklamos. Jos mane taip nervina, kad išmokau nepastebėti.

Oho, jautiena, kojinių kepyklėlė. Čia tipo "paprastos"? Tikrai giminiečiai bus patenkinti, kad tik siuntinys nevėluotųsmile.gif Mano kai paprastos, tai tikrai be nieko. Tik mašina dar nebandžiau, nes iš principo reik baigt pirmą megztinį.
O jūs prie siūlo nieko neįmezgat? Aš į savo kulnus ir pirštus visada ploną nailono siūlą kartu įmegzdavau, tai ilgiau nešiodavosi. Dabar galvoju, kai bandysiu mašina, tai šalia pagrindinio siūlo kulnuose įdėsiu ploną poliesterio siuvimo siūlą iš babinos, kad ilgiau laikytų. Gal bandėt kuri??

Su savo megztiniu įkliuvau:( Be reikalo aš pasirinkau pradžiai modelį, kur daug krapštytis reikia su pynėm. Nugara gavosi per maža. Pažiūrėjau, kad pavyks gal apačią tik primegzti, kad visko neardyt.
Priekį jau pasiskaičiavau kitaip ir dariau tipo gerąsmile.gif Aha! Matyt, supainiojau tas dvi riberio pozicijas apačioje "cam lever". Tai tas gerokai padidintas priekis gavosi dar mažesnis už per mažą nugarąsmile.gif) Gerai kad banas alkoholiui dabar namuose, būčiau vakar skandinusi liūdesį alaus bokale, o gal ir keliuose.
Be to, šonai visi išsitempia per smarkiai. Aš pirmom eilėm stengiuos net siūlą pradžioje tvirčiau laikyti, biški padeda. Turbūt reiks paeksperimentuoti su tais svoriais apačioje, čia jie kalti, manau.
Vien žo nusprendžiau visko neardyti, primegsiu apačioje tik, bus megztinis-abtiažonas:)
Po šitų pynių sakiau kitas daiktas bus paklodė vien tik lygiu raštu. Norečiau atsisėst ir varinėti su karietėle per visą plotį nieko negalvojant, kad biški kaifą pajust:))
Atsakyti
net neisivaizduoju, kaip tos kojines nesiojasi. pernai irgi mezgiau, tai kiek zinau, viena pora seiminyksciai sugebejo isskalbti 60C laipsniu temperaturoj, tai susivele ir susitrauke, mama savo pora tebenesioja, o kas atsitiko su kitom, tai istorija nutyli smile.gif

o su savo pirmu didesniu mezginiu as visiskai taip pat buvau pastrigusi, nes irgi mandras buvo su pynem laugh.gif tik as mezgiau nugara lygia, o prieki pyniuota, tai aisku priekis gavosi mazesnis. as permezginejau nugara. sudyksniavau, prisimatavau ir nusprendziau, kad nepatinka man nei spalva, nei modelis. isardziau viska velniop...

kad krastai maziau nutystu, as visada pradedu mezgini kitu siulu, turiu cia visokiu senienu-puveku, kur kartu su masina atejo, kai ja pirkau. numezgu geras keliasdesimt eiluciu, o tada jau pradedu tikraji mezgini. atrodo, kad padeda.
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif

kojines nerealios visu 4u.gif , o as po vieno nesekmingo bandymo, meciau kojiniu mezgima... arba diena nemezgimo pasitaike.. bet susipykau su kojiniu mezgimu ... blush2.gif
vat su kepurem kitas reikalas , vienu ipu nuvariau sunui kaledu karnavalui darzelyje nykstuko kepure tai rodausi tongue.gif

user posted image

aprasymo nebus blush2.gif nepykit, nieko nesirasiau i savo sasvinuka... siaip mezgiau ir tiek ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shura: 17 gruodžio 2011 - 12:41