Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(357 @ 2011 12 13, 14:54)
Gusha, tiesiog siuvu, kaip moku - rankomis. Kaip ten tokia siūlė vadinasi, nežinau  blush2.gif
aš gaunu iš jų emailu naujienas, turbūt kai pirkau kažkada įtraukė mane į mailing list'ą ir kortelę kliento davė su nuolaida..tai siuntė neperseniausiai e-laiškutį, kad gavo papildymą, bandyk žiūrėti, gal tiks kažkas, ką turi  4u.gif

as sms gavau, bet ten rase tik apie audiniu papildyma g.gif
na bet kol nepamatysiu , tol nesuzinosiu turbut smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
tik prašom nesijuokti, bet parodysiu, ką vakar sugalvojau Kalėdom prie dovanų pridėti ax.gif Kalėdinių žvaigždžių mirksiukas.gif Numezgiau vieną porą, bet kitoms reikės kažką kitą sugalvoti, nes užmiršau, ir, jau vieną kojinę numezgus atsiminiau, kad tas bordinis siūlas(princesė)dažo doh.gif Siūlai Nako Bella, 100gr 380m
user posted image
Mezgiau su Neva1, dėjau 61 akį, 30 eilių netikras dvigubas lastikas, paskui apie 33 eiles raštas, mezgiau su ištraukta knopke, vieną eilę padarydama per 2 karietos važiavimus, pėdai 68 eilės, 2 kartus nuėmiau po 1 akį iš abiejų pusių, toliau pirščiukai daliniu mezgimu.Tankumas 8, nes labai sunkiai stumdėsi karieta, lastikas, kulnas ir pirščiukai 7 tankumas.
Atsakyti
bangele,o ko cia juoktis? liux kojinaites thumbup.gif ir su maldele thumbup.gif jau kas kas,o kojines visada praktiska dovana thumbup.gif
Atsakyti
Aš viską "siuvu" vąšeliu. Jei netingiu ir storas megztinis, tai paimu plonesnį siūlą ir duriu kiekvienoje eilėje. Po teisybei, nematau didelio skirtumo, ar sumegzti kiekvienoje, ar kas antroje eilėje.
Buvau šiandien kaip tik Ditekse bėgte. Palyginus su apsilankymu prieš porą mėnesių, prekės pasikeitė. Kas būsit, atkreipkit dėmesį į siūlus - kai tik įeini į pardę, iškart po dešinei pati apatinė lentyna. Siūlai baisūs, apšepę, bet jau pavyzdukas su mašina numegztas superinis, toks blizgus ir prabangiai atrodo. Tik poliamido ten lygtais 50 proc. O iš tų pačių siūlų megztas rankomis bordinis pavyzdys visai neišvaizdus. Tai jau kai baigsiu pirmą kankinį, tai stversiu tuos apatinius. Tik spalvų menkas pasirinkimas.
Kašmyro yra kažkokio naujo tamsiai pilkų atspalvių, lyg po 280 lt, labai plonytis siūliukas.
Mocherų įvairių yra, net kelios moterys rinkosi. Bet kai manęs nedomina, tai neatkreipiau dėmesio konkrečiau.

Ai, blauzdines būtų gaila kažkam atiduoti, nerealios.
Bangele, liuks kojinės, gal labai smarkiai nedažys, arba įspėk, kad neskalbtųsmile.gif Jei bus labai blogai, tegu skalbia visiškai šaltame vandenyje, kai kurie siūlai mažiau dažo. Arba jeigu skalbi, staigiai daiktą reikia džiovinti, tada mažiau dažai susilieja.
Zuzana, nu suknelė tokia, kad nusimezgus būtų gaila nešioti, tiek darbo daug įdėta:)
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2011 12 13, 17:38)
įspėk, kad neskalbtųsmile.gif

kaip tik savaitgali skaiciau anekdota
petras klausia draugelio
Kazi sakyk kodel tu kojines issiplovei?
tai kad šviesti pradėjo, nebegaliu miegoti lotuliukas.gif

bangele super kojines thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
bangelee: labai grazios kojinytes, jei ir padazys truputi, vistiek bus grazios.
as irgi tokiu noriu, bet kol kas mezgtu tik margom juostytem. tas siuvimas mane labai atgraso sad.gif
Atsakyti
Na ka gi, megztuko dalis suneriau, o rankoves susiuvau, tai galiu pasakyti, kad siuta vistik daug graziau atrodo, bent jau mano akims ax.gif
Atsakyti
pasirodyk, mes nuspresim, kaip graziau wink.gif
Atsakyti
Ačiū, jau dar vieną numezgiau mirksiukas.gif ir su tuo pačiu bordiniu siūlu blush2.gif Ai, juk čia kojinės, to siūlo nedaug, gal nelabai matysis g.gif Pusskarę kai mezgiau, tai vanduo buvo raudonas g.gif doh.gif

Kojines siūnu rankom, pėdoj surenku akis ir siūlės net nesimato, tik gaunasi dar viena megzta eilutė, o šonus paprastai.O didesnius mezginius dažniausiai susiūnu su siuvimo mašina blush2.gif Kai aš neparduodu, o dėl savęs, tai man ir greit, ir gerai ,ir gražiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 12 13, 19:19)
pasirodyk, mes nuspresim, kaip graziau wink.gif

Cia sunku parodyt, matosi, kai patempi siule, o kai islyginsiu viska, kazi ar besimatys g.gif
Atsakyti
sakykit mezgejytes, o jeigu siuvat mezgini siuvimo masina, paprasta - ne overlocku, tai kokia siule ir kokiais siulais? tiesia, zigzagu ar kaip?
as turiu nusimezgus suknele, tokia siek tiek nevykusia, bet vistiek noretusi uzbaigti. taciau jau du menesiai kaip as ja 'siuvu'. mezgiau is plonoko siulo, tai labai ilgai siuvasi po viena akele krapstant sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 12 14, 09:56)
sakykit mezgejytes, o jeigu siuvat mezgini siuvimo masina, paprasta - ne overlocku, tai kokia siule ir kokiais siulais? tiesia, zigzagu ar kaip?
as turiu nusimezgus suknele, tokia siek tiek nevykusia, bet vistiek noretusi uzbaigti. taciau jau du menesiai kaip as ja 'siuvu'. mezgiau is plonoko siulo, tai labai ilgai siuvasi po viena akele krapstant sad.gif

As tai siuvau masinine siule su tais paciais siulais, kaip ir megzta rolleyes.gif
Atsakyti