Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2011 12 12, 22:27)
vaje vaje, net nemaniau, kad aprasyti savo darbeli butu taip sunku tongue.gif
beje tos sunkneles auskciau net negiriu, ne todel kad negrazi, o todel kad nekenciu reklamos.

beje, isigijau ta garter bar uz bilenkiek pinigu. kai pastas pristatys, tai jau duosiu garo tam baktusui.

lotuliukas.gif prisimeni ta Kazlo laida? biggrin.gif
tai jau triuksmausi namie,baktusus tik kepsi smile.gif faina,lauksim vaizdu su maldom bigsmile.gif
Atsakyti
uhu, atsimenu, kazlas gerai pavarydavo... labai istriges kazkox ala interviu, kur jis krepsininkas ir i zurnalisto klausima 'kaip jums pavyko laimeti?' atsake 'laimejom todel, kad imetem daugiau tasku' hahaha biggrin.gif

beje mano blauzdynkes su isdykusiais briedziais irgi jau nukosetos. si karta bendradarbe pasisavino (bet ne uz dyka, paemeu 20eur, vien siulai man 8eur kainavo). pirmas parduotas darbelis valio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 12 12, 23:13)
uhu, atsimenu, kazlas gerai pavarydavo... labai istriges kazkox ala interviu, kur jis krepsininkas ir i zurnalisto klausima 'kaip jums pavyko laimeti?' atsake 'laimejom todel, kad imetem daugiau tasku' hahaha biggrin.gif

beje mano blauzdynkes su isdykusiais briedziais irgi jau nukosetos. si karta bendradarbe pasisavino (bet ne uz dyka, paemeu 20eur, vien siulai man 8eur kainavo). pirmas parduotas darbelis valio biggrin.gif

nu va,alpakiniai briedziai sildys kazkam blauzdeles biggrin.gif

o man patiko,kaip Kazlas Čecholą vaidina lotuliukas.gif
Atsakyti
kas del Kazlo tai vakar maciau dainuska

buvo puse keturiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ejom vogti vobuoliuuuuuuuuuuuuuuu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip jus merginos susiuvinejat sonus, rankoves? Paakiui ar tiesiog masinine siule g.gif Pas Diana nerandu pamokos, tai ir nebezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 12 13, 10:44)
O kaip jus merginos susiuvinejat sonus, rankoves? Paakiui ar tiesiog masinine siule  g.gif  Pas Diana nerandu pamokos, tai ir nebezinau  doh.gif

man graziausiai gaunasi, kai masinine siule rankytem siuvu smile.gif
Atsakyti
rytoj vaziuosiu i Diteksa wub.gif gal vilnietes uzmatet ar neturi jie prekiu papildymo? pries 2 menesius buvau, tai buvo labai viska issipardave... tikiuosi uztaikyti vilnos su kasmyru ir tamsios slapvytes mocheros su mazu pukeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 12 13, 12:40)
man graziausiai gaunasi, kai masinine siule rankytem siuvu  smile.gif

Dekui Une 4u.gif Jauciu taip ir paprasciausia, nemokant graziai siuti paakiui g.gif
Atsakyti
Gusha, tiesiog siuvu, kaip moku - rankomis. Kaip ten tokia siūlė vadinasi, nežinau blush2.gif

QUOTE(une @ 2011 12 13, 13:14)
rytoj vaziuosiu i Diteksa  wub.gif  gal vilnietes uzmatet ar neturi jie prekiu papildymo? pries 2 menesius buvau, tai buvo labai viska issipardave... tikiuosi uztaikyti vilnos su kasmyru ir tamsios slapvytes mocheros su mazu pukeliu  wub.gif

aš gaunu iš jų emailu naujienas, turbūt kai pirkau kažkada įtraukė mane į mailing list'ą ir kortelę kliento davė su nuolaida..tai siuntė neperseniausiai e-laiškutį, kad gavo papildymą, bandyk žiūrėti, gal tiks kažkas, ką turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 12 13, 11:44)
O kaip jus merginos susiuvinejat sonus, rankoves? Paakiui ar tiesiog masinine siule  g.gif  Pas Diana nerandu pamokos, tai ir nebezinau  doh.gif

O as bandziau siuti rankom bet gryzau prie sumezgimo vaseliu kas antra aki labai gerai gaunas
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 12 13, 14:59)
O as bandziau siuti rankom bet gryzau prie sumezgimo vaseliu kas antra aki labai gerai gaunas

Irgi skamba gerai biggrin.gif Jauciu taip ir pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 12 13, 16:04)
Irgi skamba gerai  biggrin.gif  Jauciu taip ir pabandysiu  mirksiukas.gif

thumbup.gif Gal patiks 4u.gif
Atsakyti