Sveikos, merginos. Jungiuosi ir aš prie jūsų.
Mezgu viską virbalais nuo vaikystės, bet nebespėju nieko.
Apie mašinikę seniai galvojau, prieš porą mėnesių nusipirkau Brother 890 su riberiu.
Parodyt kol kas neturiu ko, krapštau mėginukus pagal instrukcijas, bet iki Naujųjų, tikiuosi, pagaliau pavyks koks daiktas. Kol kas daugiau skaitinėju viską, nei mezgu.
Supratau pagrindinį skirtumą tarp rankinio ir mašininio mezgimo. Rankinis mezgimas - tai kaifas ir atgaiva, o mašininis - juodas darbas, deja. Visos klaidos per neatidumą.
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 09, 22:39)
Ačiū labai
QUOTE(linaslinelis @ 2011 12 10, 11:27)
Sveikos, merginos. Jungiuosi ir aš prie jūsų.
Apie mašinikę seniai galvojau, prieš porą mėnesių nusipirkau Brother 890 su riberiu.
Parodyt kol kas neturiu ko, krapštau mėginukus pagal instrukcijas, bet iki Naujųjų, tikiuosi, pagaliau pavyks koks daiktas. Kol kas daugiau skaitinėju viską, nei mezgu.
Supratau pagrindinį skirtumą tarp rankinio ir mašininio mezgimo. Rankinis mezgimas - tai kaifas ir atgaiva, o mašininis - juodas darbas, deja. Visos klaidos per neatidumą.
Sveika, malonu kad prisijunget daugiau mezgeju vis linksmiau
Man kaip tik masina mezgimas poilsis rankom tiek nenumezgu kaip masina, o masina ir nusimezgu ir dar be jokio darbo kokia minutele galiu pabuti, nors pirkau irgi neseniai gal pries 2-3 men. bet jau nusimezgiau kelis drabuzelius. Pries pirkdama masina kokius 2metus rinkau informacija ziurejau filmuotas pamokas isivaizdavau kaip vyksta mezgimas nusipirkus masina beliko su ja susidraugaut, bet tai ivyko pakankamai greit su mamyciu pagalba aciu visom kurios padejo man, dabar bandysiu ivaldyt perfokortas gal pavyks nors kolkas dar nemezga su kortom
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 09, 22:34)
http://www.ebay.co.u...=item4a903ffec9
geras, jamam nors kokybe is sio pardavejo neprilygsta originalui, bet naudoti galima.
QUOTE(jautiena @ 2011 12 10, 09:11)
geras, jamam nors kokybe is sio pardavejo neprilygsta originalui, bet naudoti galima.
nea, neperku tos kinietisko padielkes. as ziurejau ziurejau ta video, tai originalus garter bar yra kitoks negu tas is honkkongo, nieko gero nesigautu su juo garantuotai.
linaslinelis sveika prisijungus, kuo daugiau musu tuo geriau! laukiam darbeliu nuotraukyciu
As irgi noreciau to garter bar, bet tik originalo, bet noreciau ir tos masinos, kur reciau adatos, storesniems gaminukams Zodziu, ligone konkreti
Nebeturiu jau to pirmojo baktuso. Atvaziavo sese i svecius ir prichvatizavo. Ikinkiau siandien garter karieta kita baktusa megzt. Turiu pastebeti, kad rankomis ko gero kokius tris kartus greiciau mezgasi. Stai kiek garter karieta ispuksejo per kazkur 3 valandas:
Plius dar galva issuzhe, nes triuksmo nuo jos, tai ko gero ir kaimynam uztenka Nuemiau as ta baktusa ir prisedau kojines megzt. Dariau klaidas, krito akys ir siaip nesiseke. Keikiaus, pykau, o kai pabaigus, nuemiau ta kojine nuo masinos ir supratau, kad numezgiau mazesniu tankumu negu jos pora, tai sakiau sveisiu as ta masina per langa. Namai netvarkyti, valgyt nedaryta, as gi mezgu... ir nieko nenumezgtu. jau gana man
Plius dar galva issuzhe, nes triuksmo nuo jos, tai ko gero ir kaimynam uztenka Nuemiau as ta baktusa ir prisedau kojines megzt. Dariau klaidas, krito akys ir siaip nesiseke. Keikiaus, pykau, o kai pabaigus, nuemiau ta kojine nuo masinos ir supratau, kad numezgiau mazesniu tankumu negu jos pora, tai sakiau sveisiu as ta masina per langa. Namai netvarkyti, valgyt nedaryta, as gi mezgu... ir nieko nenumezgtu. jau gana man
buna dienu lyg tycia.....
as mezgimo masina laiko vagim vadinu...
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 11, 12:20)
as mezgimo masina laiko vagim vadinu...
tiesa, kai prisedi tai galo nesimato ir norisi dar
o as sugebejau vyra ikinkyti i siulu vyniojima...
Internetas didesnis laiko vagis. O kažką darant, bent padarai ką nors apčiuopiamo. Prie kompo sėdint sąžinė užgraužia: o galėjau ir tą ir tą padaryti...
Mezgu pirmą megztinį mašina. Galvojau - ką aš čia nuo šaliko pradėsiu. Per dvi dienas sukurpiau nugarą. Mezgu su daug pynių, vis tenka dekeriu perkelti akis, todėl ilgiau trunka. Užbaigiau, nuėmiau nuo adatų - afiget, gavosi gerokai mažesnis, nors paskaičiavau į plotį ir ilgį gerokai daugiau, nei rankom mezgant, kokius 3 cm pridėjau. Ir šonai išsitampę... Išskalbiau, bet matosi, kad mažokas bus.
Mezgant bandymukus neatkreipiau dėmesio į riberį. Dabar žiūriu, kažkaip adatos atsipalaidavusios riberio, ištraukiau plankutę, o ten porolono išvis nerasta, tik plastikas. Riberis praktiškai naujas, mažai naudotas. Dabar ir galvoju, ar tenai porolonas turi būti, ar ne. Bet akys labai laisvos ant riberio mezgant, nors įtempiu 2 skaičiais labiau, nei pagrindinę adatinę. Taip kad savaitgalis ir pas mane superinis, gresia didysis ardymas:) taip lengvai nepasiduosiu...
Mezgu pirmą megztinį mašina. Galvojau - ką aš čia nuo šaliko pradėsiu. Per dvi dienas sukurpiau nugarą. Mezgu su daug pynių, vis tenka dekeriu perkelti akis, todėl ilgiau trunka. Užbaigiau, nuėmiau nuo adatų - afiget, gavosi gerokai mažesnis, nors paskaičiavau į plotį ir ilgį gerokai daugiau, nei rankom mezgant, kokius 3 cm pridėjau. Ir šonai išsitampę... Išskalbiau, bet matosi, kad mažokas bus.
Mezgant bandymukus neatkreipiau dėmesio į riberį. Dabar žiūriu, kažkaip adatos atsipalaidavusios riberio, ištraukiau plankutę, o ten porolono išvis nerasta, tik plastikas. Riberis praktiškai naujas, mažai naudotas. Dabar ir galvoju, ar tenai porolonas turi būti, ar ne. Bet akys labai laisvos ant riberio mezgant, nors įtempiu 2 skaičiais labiau, nei pagrindinę adatinę. Taip kad savaitgalis ir pas mane superinis, gresia didysis ardymas:) taip lengvai nepasiduosiu...