Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(une @ 2011 12 09, 07:50)
nerealiai gerai baltusas atrodo  bigsmile.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(L@imužė @ 2011 12 09, 10:52)
Jautiena, nugriuvimas tavo baktusas - ot kantrybė pas tave  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš jau ko gero būčiau virbalus griebus, nei akis taip pirmyn atgal kilnot  doh.gif

vat aš irgi galvoju, kadangi dekerių 10-viečių neturiu, tai musėt greičiau būtų nagus į virbalus pasikasyti, nes jau ir to pasiilgstu..

Pastaruosius porą mėnesių mezgu tokį melanžinį vyrišką megztinį..nors ką ten mezgu doh.gif - tai vaikais susirgo, tai šiaip laiko nebuvo verysad.gif bet va jau pajudėjo reikalas iš mirties taško, nugara baigta, einu priekį staigiai nudžyrinsiu, ikiuks, auksarankės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2011 12 09, 10:29)
vat aš irgi galvoju, kadangi dekerių 10-viečių neturiu, tai musėt greičiau būtų nagus į virbalus pasikasyti, nes jau ir to pasiilgstu..

uztat kaip isispecinau kilnot biggrin.gif i pabaiga visai greitai ejosi. planuoju kita baktusa su garter karietos pagalba megzti. paziuresim kokie bus tempai. rytoj lekiu siulu pirkt ir kepu dar viena lotuliukas.gif

siandien po darba planuose dvi poros kojiniu. ir jus netingekit, megzkit ir rodykites!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 09 gruodžio 2011 - 11:53
idomus tinklalapis neva2 masinai skirtas http://neva2.ru/inde...e...6&Itemid=28
Atsakyti
Jautiena , labai gražus baktusas thumbup.gif , gal gali pasakyti ,kiek akių buvo per patį vidurį maksimumą. Ir dar jei nesunku, parašyk išmatavimus- ilgį, plotį. norėčiau kažką panašaus megzti ,bet nelabai įsivaizduoju, kokio dydžio mazginys turėtų gautis...
Mergaitės Jūsų visų darbeliai verti pagyrų , visoms po 4u.gif už vargą, kuriant tokias grožybes.
Atsakyti
Kažkuri kažkada buvo įmetusi schemutę šalmuko mezgimui. Nepamenu kuri, kaži ar mezgė? Nerandu tos schemos, gal būtų galima pakartotinai įdėti arba nukreipti į žinutę 4u.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 12 09, 16:27)
Kažkuri kažkada buvo įmetusi schemutę šalmuko mezgimui. Nepamenu kuri, kaži ar mezgė? Nerandu tos schemos, gal būtų galima pakartotinai įdėti arba nukreipti į žinutę  4u.gif Ačiū

sito?
http://www.supermama...?...&p=49929062
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2011 12 09, 12:09)
Jautiena , labai gražus baktusas  thumbup.gif , gal gali pasakyti ,kiek akių buvo per patį vidurį maksimumą. Ir dar jei nesunku, parašyk išmatavimus- ilgį, plotį. norėčiau kažką panašaus megzti ,bet nelabai įsivaizduoju, kokio dydžio mazginys turėtų gautis...
...

dydis: 114cm ilgio (bet tempiasi labai daug del tokio rasto) x 20cm plocio per placiausia vieta; max 53 akys, viso apie 620eiliu.
Atsakyti
[quote=jautiena,2011 12 09, 23:20]
dydis: 114cm ilgio (bet tempiasi labai daug del tokio rasto) x 20cm plocio per placiausia vieta; max 53 akys, viso apie 620eiliu.

Labai ačiū už atsakymą. Dabar tik galvoju , ar rankom tą daikčiuką megzti, ar ryžtis mašina...man tas mazginio sukaliojimas tai doh.gif , Frekes įdėtoj nuorodoj radau, kad naudojamas pagalbinis siūlas...gal reik mėgint...
Atsakyti
[quote=vince0405,2011 12 09, 22:29]
[quote=jautiena,2011 12 09, 23:20]

Labai ačiū už atsakymą. Dabar tik galvoju , ar rankom tą daikčiuką megzti, ar ryžtis mašina...man tas mazginio sukaliojimas tai doh.gif , Frekes įdėtoj nuorodoj radau, kad naudojamas pagalbinis siūlas...gal reik mėgint...
[/quote]
oj,as perkelinejant kol su tuo siulu susigrabalioju,tai jau patogiau man po 3,po 3 ir perkeliu.bet jei tureciau 10 perkelinetoja biggrin.gif
Atsakyti
O aš pamėginau šiandien su ta ale spec karieta perkelt adatas 1x1 , tai pavyko, tik kelios adatos kur matyt brokaunos tai liko, bet liuks. Tik vat nežinau ar eina visas perkelt - reik pamėgint, tai nors į vieną pusę darbas palengvėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 09, 22:53)
O aš pamėginau šiandien su ta ale spec karieta perkelt adatas 1x1 , tai pavyko, tik kelios adatos kur matyt brokaunos tai liko, bet liuks. Tik vat nežinau ar eina visas perkelt - reik pamėgint, tai nors į vieną pusę darbas palengvėtų  blush2.gif

as gi irgi turiu ta,kur perkelt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 09, 23:49)
oj,as perkelinejant kol su tuo siulu susigrabalioju,tai jau patogiau man po 3,po 3 ir perkeliu.bet jei tureciau 10 perkelinetoja biggrin.gif

Jūs mergaitės, visos turit geras dvipuses mašinas , o pas mane Neva 5, antros adatinės nėra , tai lieka tik su pagalbiniu siūlu...Tiesa turiu Veritą su dviem adatinėm, nu bet neprisijaukinu aš jo, ima ir pabėga akys, vienas vargas kol surankioji... O su dviem adatinėm tai tik su dekeriukais kelčiau... Mačiau kažkur internete yra dekeriukai, kaip adatos su skylutėm abiejuose galuose, tai jais kilnoti akis nuo vienos adatinės ant kitos labai patogu ir lengva, bet pirkti tokio daikto, tai niekur nesu mačiusi...

http://www.youtube.c...;feature=fvwrel

va apie ką kalbu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 09 gruodžio 2011 - 23:05