Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Shura @ 2011 11 28, 11:35)
Sveikos, as savaitgali bandziau su tais Mylar sheetais zaisti smile.gif, nu lygtais pavyko, kai jau pabaigsiu gamini idesiu nuotrauka  mirksiukas.gif

Gusha, o kiek pa stave tusciu Mylar sheetu buvo prie masinos? pas mane tai labai nedaug 3 berods, Kazin ar imanoma iskur nors ju dar gauti?

Nu liuks, as tai dar nesiryztu su jais doh.gif Gal biski veliau...

Pas mane buvo 2 panaudoti ir 2 nauji Mylar sheetai prie masinos, tai dar nupirkau is Ebay naujus 5 vnt. ir ta piestuka specialu ax.gif

QUOTE(akirera @ 2011 11 28, 14:19)
Labas merginos, kalbėjot apie elniukus. aš kaip tik numezgiau kalėdinę suknelę
user posted image

Labai grazi suknele bigsmile.gif Nu ir kaip jus tokius grozius ismezgate doh.gif Saunuole thumbup.gif

O cia mano pirmasis salis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Gusha,2011 11 28, 17:03]

Gusha, ačiū labai.
Tavo šalis nuostabus wub.gif . Labai gražiai apdirbtas kraščiukas, nesiraito thumbup.gif . Gal gali papasakoti kaip darei?
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2011 11 28, 16:26)
Tavo šalis nuostabus  wub.gif . Labai gražiai apdirbtas kraščiukas, nesiraito  thumbup.gif . Gal gali papasakoti kaip darei?

Nu pakliurkintas, ale paslepiau blush2.gif O krasciukais raitesi, bet islyginau su garais, o mezgimo jokio specialaus, tiesiog lygiu rastu pamegztos 6 eiles ir psio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 28 lapkričio 2011 - 16:42
Akirera, elniai nuostabus , labai grazi suknele... oi man dar toli iki tokiu darbu...
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2011 11 28, 18:50)
Akirera, elniai nuostabus , labai grazi suknele... oi man dar toli iki tokiu darbu...

Shura, dėkoju 4u.gif . Tau tikrai netoli mirksiukas.gif . Imtum ir padarytum, man irgi ne iš pirmo karto gavosi
Atsakyti
Tokia suknyte mergaitei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 11 25, 16:55)

aciu labai smile.gif

o cia rezultatas blush2.gif dar mokausi apdailos - patarimai praverstu 4u.gif
https://picasaweb.go...345577573880946
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 11 29, 11:09)
Tokia suknyte mergaitei
user posted image

QUOTE(vmigle @ 2011 11 29, 11:25)
aciu labai smile.gif

o cia rezultatas  blush2.gif  dar mokausi apdailos - patarimai praverstu  4u.gif
https://picasaweb.go...345577573880946

Nu saunuoles jus mergaiciukes, tokiu groziu jau pridarote bigsmile.gif
Atsakyti
tik pamacius akireros suknia pamaniau, kad cia zuzanos fabrikelio darbas biggrin.gif bet paskui ziuriu, kad ne smile.gif labai dailus darbelis, saunuole! busi konkurente zuzanai smile.gif

Gusha, stai ir gavosi tas kiaurarastis, ir visai nesunku buvo, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 11 29, 12:23)
Gusha, stai ir gavosi tas kiaurarastis,  ir visai nesunku buvo, ar ne?

Na taip, tik su jusu merginos pagialba 4u.gif Siandien gal pagaliau pradesiu vyresneliui megztuka megzti, tik su suvimu tai jauciu bus problemikiu, bet kaip nors ax.gif Nes susiuti fabricnai tai sudetinga doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, na stai ir rodau savo elniukus smile.gif

user posted image
user posted image

man ir su apdaila dar tamsus miskas, as greiciau su kabliuku apdalinu ar su rankytem nei su masina ir paskui siuti....
Atsakyti
na grazus elniai, tik gal reikejo juos siek tiek zemiau imontuot, kad to pilko virsuj ir apacioj elniu butu po tiek pat smile.gif
o man idomu mezgejytes, ka darot su ilgais siulais blogoj mezginio pusej? turiu omeny, kai spalvotas rastas toks 'retas' pvz kaip tie elniai, taigi gaunasi tarpas tarp ju tikrai ne 5-6 akys, o visos 15 akiu, tada vienas siulas tempsiasi per tas 15, kol kitas mezga. paskui velkantis toki drabuzi, kabinsis uz pirstu, ranku, koju...
Atsakyti