Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(357 @ 2011 12 07, 14:04)
Gusha, tai laukiam, gal po didžiojo mezginių sezono pasisiūlys kokia nors geraširdė kolegė Vilniuje ir pamokys mus ax.gif  blush2.gif arba pačios iš savų klaidų mokysimės  doh.gif a kurioj pusėj už miesto, jei nepaslaptis?
dėl tampomo, tai aš nebent kur nors elastinį siūlą įveriu, jei reikia  smile.gif

Nu lauksim, jei ka, tai Diana Sullivan pamokys lotuliukas.gif

As vaziuojant link Salcininku, i ta puse.
Atsakyti
Ačiū, mergytės, kad pagyrėt 4u.gif
Pasiskaičius jūsų pasikalbėjimą, galima griūti iš juoko, linksmuolės. Aš nusiraminau, kad pas mane nėra tiek daug siūlų kaip pas jus, bet namuose kur pažiūriu, ten siūlai lotuliukas.gif O jau siūliukų atraižėlių...
Olaiva, aš iš Marijampolės mirksiukas.gif
357, šita mohera iš tikrųjų turi iš savęs truputėlį blizgesio, o kai apšviečia blicas, tai atrodo kaip šilkas
Mamyte uogyte, kokia vilna net nežinau, aš perku rankdarbių salone, man tiesiog pasveria kiek aš noriu, o renkuosi pagal spalvą
Atsakyti
Kiek graziu darbu primezgusios. As vis neturiu laiko prisesti prie mezgimo masinos. O ir kazkaip nesinori prie savo senutes (neva5), nes tokiu darbu kaip jusu su nepadarysi sad.gif

Va, kad ir vakar pabandziau megzti snaigiuota keure su ausytem. Viskas gerai iki tos vietos kol reikiapradeti snaiges, kai nusitempe siulas per kokias 8 ar 10 akiu ir po to kai pradedu megzti kita spalva kazkaip uzsikabina man uz to siulo, taiisvis nusitraukia siulas, arba taip uzstringa karieta, kad nei is vietos.

Ar imanoma su neva5 nusimegzti snaigiuota ar elniuota mezgini? Ar tik as nemoku kazko?
niu taip man grazu tie elniai ir snaiges, taip kalediska. Noriu dovanom numegzti kepuriu, bet nieko nesigauna sad.gif

Vakare idesiu kojines, vat jas su mergaiciu pagalba nebuvo jokios bedos mezgant, tik tiek kad su siule jos, bet man tas netrugdo smile.gif
Atsakyti
Na klausykit, kol kai kas dirba Jūs čia tiek prišnekėjot, kad tik spėk skaityt ir geros energijos tuo pačiu pasikraut thumbup.gif

QUOTE(jautiena @ 2011 12 06, 15:36)
L@imužė: o kiek eiliu ilgio megztinukas? mano brolis panasaus ugio, tai butu gerai zinoti. ir vaikinas kokio sudejimo? smile.gif
grazus tvarkingas darbelis is kokybisku siltu siuliuku, savininkas turetu buti labai dekingas! o kodel perkelet  nuo brotherio ir mezget ant nevos?

Jautiena, surašysiu aš biškį vėliau visą litaniją, bet nepasikliauk aklai, nes tankumai tai neatitinka visiškai tiksliai schmoll.gif
O mezgiau su Neva, kad lygiuoju mezgimu man patogiau su ja, riberis nemaišo blush2.gif

QUOTE(une @ 2011 12 06, 16:17)
nu dzin parodysiu viena savo maisiuka  doh.gif
kazkoks persikreipes atrodo 
pirmoj foto-reali spalva
siuliukai Ditekso moheryte-labai maloni megzti. cia megzta is dvieju siuliuku.

Une, faini , ploni ir šilti tie megztukai iš moheros, tik taupant siūliuką aš pri moheros dedu pusvilnės babininės vieną siūliuką - liuks gaunasi bigsmile.gif

QUOTE(akirera @ 2011 12 07, 10:04)
L@imuže, kaip visada tavo mezginiai aukšto lygio, kruopščiai apdailinti  thumbup.gif

Dar norėčiau parodyti vieną šalį su vėlimu. Turėjau tokių užsakymų, todėl tokie pasipylė pas mane.

Akirera, ačiukas 4u.gif
O tavieji šaliai tai tikrai tokie išskirtiniai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Olaiva @ 2011 12 07, 10:46)
kaip gerai,kai paziuri i foto ir apacioj aprasyta,net ner ka klausti bigsmile.gif  thumbup.gif

Olaiva, sutinku, kad gerai drinks_cheers.gif , tik vat jau užtruks rodymas, kol visą litaniją surašyt lotuliukas.gif

QUOTE(Olaiva @ 2011 12 07, 11:28)
virusas plinta  biggrin.gif

Aš tai gal pabūsiu atspari tam virusui ax.gif

QUOTE(Olaiva @ 2011 12 07, 12:56)
pamatytum mano polaiptinius klodus.jau net dureles atsidarineja savaime lotuliukas.gif krenta matkiukai,lipa,tipo megzk mane,mane,mane biggrin.gif

Pas tave tik po laiptais, o pas mane jau pusė kambario grindų užėmė babinos net keliais aukštais, jau nekalbu, kad balkone net spintą vyras pagamino siūlams ir mano palovis jau beveik užimtas blush2.gif

Pabaigiau baltąjį megztuką, bet vėliau parodysiu, kai surašysiu visą maldelę lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 07 gruodžio 2011 - 16:02
Niu va vel L@imuze atnes grozi su elniais, jau po melynos sukneles miegoti ramiai negaliu. i ja pasiziurejusi ir sumasciau kepures su snaigem ir alniais, tik kad nesigauna.

Jau dabar isivaizduoju baltaji grozi su melynais elniais.

Apvelti saliai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif . paziurejau velimo masinas google ir vat pasistojo klausimas (TIK NESIJUOKIT IS BLONDINES), ar su paprasta siuvimo masina nesigautu ilgai ir nuobodziai badant, tuscia adata na be iverto siulo. o gal yra kokia speciali adata siuvimo masinai pirkti kad butu galima privelti.

Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 07, 16:01)

Pabaigiau baltąjį megztuką, bet vėliau parodysiu, kai surašysiu visą maldelę  lotuliukas.gif

po kiekvienu paveiksliuku ir malda privaloma lotuliukas.gif
antraip ignoruosim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip gražiai jūs visos mezgat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir aš taip noriu ax.gif , ir mašinytės geros noriu ax.gif , tik pinigų neturiu verysad.gif
Prisisukau prie stalo jau savąją Neva 1, dar nepradėjau nieko, bet jau ruošiuos blush2.gif Kaupiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Mamkaa, pažiūrėk knygutėj turi būt man atrodo api raštus, ten knopkes reik perjungt kažkurias berods. Su Neva 1 esu mezgus, o su 5 taip ir neprireikė.

Olaiva, einu "melstis" lotuliukas.gif

Bangelee, kad tu ir su nevuke savo sugebi grožius sukurt drinks_cheers.gif
Papildyta:
user posted image

Aprašymas: vyriškinis megztukas, megztas iš angora andoros siūlų, dėjau 2 šakas, sumezgiau 500 g; 100 g - 650 metrų. Megzta Brother 836 mašiniuku, 6* tankumu, atnaros 3 tankumu. Pvz 30 akių 9,6 cm x 30 eilių 7 cm.Nugarai dėjau 160 akių, iki pažastų 26 eilės atnara ir dar 184 eilės, iki pečių 99 eilės. Rankovė - 68/110 akių, atnara 30 eilių, iki pažasties dar 188 eilės, viršus rankovės 69 eilės. Raštui naudojau vernito pusvilnės 4 šakas
Atsakyti
L@imuze, bis.gif
vakar rankove, siandien jau visas...as apsalusi... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 07, 16:01)

Une, faini , ploni ir šilti tie megztukai iš moheros, tik taupant siūliuką aš pri moheros dedu pusvilnės babininės vieną siūliuką - liuks gaunasi  bigsmile.gif

mintis thumbup.gif
tik tiek , kad spalva reiketu atsitaikyt g.gif
bet siaip Ditekso moheros iseiga labai gera thumbup.gif

o tie elniai wub.gif
as tai neatsistebiu tavo sugebejimais taip graziai kakliukus padaryt wub.gif
Atsakyti
Pra, tai aš tik rankovę terodžiau, o kūnas jau kitam kambary buvo pradėtas siūt bigsmile.gif

Une, bet vistiek kainos skirtumas yra žymus ax.gif
O nuo pagyrimo net blush2.gif ačiū 4u.gif
Papildyta:
O čia, Jautienos pageidavimu, smulkesnis juodojo megztuko aprašymas:
"Pvz 30 akių 10,3 cm, 30 eilių - 7,2 cm. Atnara 26 eilės, iki pažastų dar 162 eilės, pažastims po 14 a. nuėmiau per kelis kartus, iki peties 95 eilės. Rankovei atnarą pagal pageidavimą mezgiau ilgesnį - 36 eilių , ir dar 176 eiles iki pažasties ( ~ 50 cm ilgis gavosi), viršus rankovės 67 eilės. 1/2 priekio 74 akys, kaklą pradėjau laidyt 66 eilėj, 89 eilės iki pečių. "

Bet dar kartą primenu, kad skaičiuotis visgi reiktų kažkiek ir pačioms, nes tankumas tikrai skiriasi ax.gif
Atsakyti
Netradicines spalvos kostiumelis panelei, skirtas 'DARBUI"
user posted image
Atsakyti