pataisiau aprasyma su tankumais nesiosiu pati net issisiepus, kadangi nekenciu Kaledu (grynai komercine svente. tik pirk pirk pirk is visu kampu. fuuu)
perkelineju rankom. man visai greitai einasi, ypac su dviem 3 akiu 'irankiais', kazin kaip jie lietuviskai vadinasi tos karieteles neturiu ir nezadu isigyt, nes manau daugiau bedos su ja aptureciau negu naudos. as labai 'uzmirstu' teisingai mygtukus suspaudinet kai reik ir primalu nesamoniu.
isvis kai prie masinos atsisedu, tai jauciuosi, kaip tokia hmmm su truputeli su protu susipykusi, nes pirma darau, o paskui galvoju... stai, kad ir dabar nusimezgiau riesinukes, sedau siuti ir ka jus sau manot??? blynz, abi desinei rankai !!! einu nusisausiu
Tai ne tik stulpelius, bet ir visas blauzdines 2 tankumu mezgei
Tie įrankiai tai dekeriais vadinasi, bet kai su dviem sugebi dirbt net neįsivaizduoju
Pas mane prie mašinos buvo ta ale karieta akim perkelt, bet vis dar aš jos neperprantu
O tai riešinėms raštą tik vienoj pusėj mezgei, o ne aplink ?
Tie įrankiai tai dekeriais vadinasi, bet kai su dviem sugebi dirbt net neįsivaizduoju
Pas mane prie mašinos buvo ta ale karieta akim perkelt, bet vis dar aš jos neperprantu
O tai riešinėms raštą tik vienoj pusėj mezgei, o ne aplink ?
QUOTE(jautiena @ 2011 12 06, 00:10)
pataisiau aprasyma su tankumais nesiosiu pati net issisiepus, kadangi nekenciu Kaledu (grynai komercine svente. tik pirk pirk pirk is visu kampu. fuuu)
isvis kai prie masinos atsisedu, tai jauciuosi, kaip tokia hmmm su truputeli su protu susipykusi, nes pirma darau, o paskui galvoju... stai, kad ir dabar nusimezgiau riesinukes, sedau siuti ir ka jus sau manot??? blynz, abi desinei rankai !!! einu nusisausiu
Pritariu tie verslininkai is visko biznius darosi kaledos man patinka, bet tas sukomercinimas tai viska gadina
Blauzdines super na tada numegzkit 2 kairei rankai gal kam padovanosit
As mazyliukui kojines bandau megzti pirmoji gavosi netikus, o antra jau numezgiau gerai tai kitai kojai pagal antra numegsiu ir susiusiu ir teks pasirodyti
ai, dekeriai! visai pamirsau!
noriu, kad riesiniu rastas butu centre virsuj rankos, o kur delnas tai jau nesvarbu. tai ant desines rankos gerai viskas, bet kai apvertus ant kaires ja dedi, tai jau rastas gaunasi pasislinkes dabar mezgu dvi kairej rankai, tai turesiu viena extra pora
itempimas blaudiniu iki pat rastuotas dalies yra 2. tada - 5. idejau i aprasyma 'T5'
Papildyta:
is virsaus nuo riberio ant vieno dekerio nukeli, tada is priekio perkeli ant kito ir tada ant pagrindines adatines. is tiesu sunku paaiskint, bet po tris akis imant tai tik chik chik ir vuolia, kokios dar ten karieteles!
noriu, kad riesiniu rastas butu centre virsuj rankos, o kur delnas tai jau nesvarbu. tai ant desines rankos gerai viskas, bet kai apvertus ant kaires ja dedi, tai jau rastas gaunasi pasislinkes dabar mezgu dvi kairej rankai, tai turesiu viena extra pora
itempimas blaudiniu iki pat rastuotas dalies yra 2. tada - 5. idejau i aprasyma 'T5'
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 05, 22:25)
is virsaus nuo riberio ant vieno dekerio nukeli, tada is priekio perkeli ant kito ir tada ant pagrindines adatines. is tiesu sunku paaiskint, bet po tris akis imant tai tik chik chik ir vuolia, kokios dar ten karieteles!
jautiena,aciu uz ishsamu aprasyma kiekviena galetumem ikelti su aprasymu,butu labai naudinga ir idomu kaip megzta,kiek sumegzta,o ne tik "stai tokia suknele" ,lygtais cia tik pagyru puodas butu...
bet blauzdines pradedant rastu,siulu svelnumu (jetus,alpaka as vis kaune ju niekur nenusiperku nors riesinems,o cia taip prabangiai blauzdines is alpakos )
jautiena,tai tu gal Grinčas?pavok kaledas ir nebus ju bet,po teisybei,tas vaizdelis parduotuvese ir mane nervina,kisa,bruka,gi kaledos,kodel neperki?
bet blauzdines pradedant rastu,siulu svelnumu (jetus,alpaka as vis kaune ju niekur nenusiperku nors riesinems,o cia taip prabangiai blauzdines is alpakos )
jautiena,tai tu gal Grinčas?pavok kaledas ir nebus ju bet,po teisybei,tas vaizdelis parduotuvese ir mane nervina,kisa,bruka,gi kaledos,kodel neperki?
Sveikos,
Kokios fainos blauzdinės, o dar riešinės.... Jūs neįsivaizduojat, kaip aš jų noriu, bet savo mezginiams laiko visiškai neturiu. visą dieną darbe sėdžiu, o megzti galiu tik vakare, o dar vaikai, vyras, valgio gaminimas, nors imk ir naktį sėdėk...
Alpaka be proto geras siūlas, aš pilką suknelę su pynėmis mezgiau iš jos, kai apsirengi, nusirengti nesinori, tik gaila, kad ji ne man numegzta
Kokios fainos blauzdinės, o dar riešinės.... Jūs neįsivaizduojat, kaip aš jų noriu, bet savo mezginiams laiko visiškai neturiu. visą dieną darbe sėdžiu, o megzti galiu tik vakare, o dar vaikai, vyras, valgio gaminimas, nors imk ir naktį sėdėk...
Alpaka be proto geras siūlas, aš pilką suknelę su pynėmis mezgiau iš jos, kai apsirengi, nusirengti nesinori, tik gaila, kad ji ne man numegzta
QUOTE(akirera @ 2011 12 06, 09:16)
Sveikos,
bet kur tos drops alpakos kaune rasti
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 06, 10:34)
Kaune tai tikrai nežinau. Aš turiu siūlų platintoją, per kurią gaunu gerus siūlus (moherą, alpaką, merino vilną ir t.t.). Ji iš Italijos vežasi ir prekiauja. Spalvų didelio pasirinkimo nelabai būna. O Kaune siūlų parduotuvėse nėra alpakos?
Freke, kūdikio maitinimas - šventas reikalas ir velniop visi kiti dalykai. Maitinsi gi ne amžinai, o paskui galėsi ir nevalgyti, ir megzti
Laba diena. O man Kalėdos patinka. Gal dėl to, kad aš jų nematau, kaip komercijos. Man tai laikas, kada pasiryžtu viską mest į šoną ir pabūt su artimais žmonėm Man tai laikas, kada vakare, pervargus po darbo su dukra kepu kalėdinius pyragus ir imbierinius sausainius, o po to visi susėdę prie židinio ir netoli eglutės ir įjungę tik jos lemputes juos valgom. Žinau žinau, tuoj kas nors pamoralizuos, kad visi metai šventė. Bet aš realistė - man metai yra darbas, rūpesčiai ir nemoku kas dieną to išjungt. Dėl to šventės man ir yra Šventės iš didžiosios raidės
Girdėjau, kad šilainiuose yra moteris, kuri platina Ditekso siūlus. Aš Ditekse prieš porą savaičių pirkau alpaką, mokėjau apie 40 už kiekį suknelei iki kelių Jos labai metražas geras Spalvą pirkau balkšvą
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 06, 10:34)
Girdėjau, kad šilainiuose yra moteris, kuri platina Ditekso siūlus. Aš Ditekse prieš porą savaičių pirkau alpaką, mokėjau apie 40 už kiekį suknelei iki kelių Jos labai metražas geras Spalvą pirkau balkšvą
QUOTE(Merisier @ 2011 12 06, 10:09)
as noriu butens DROPS alpakos...
va tokios,kur mezgimo zona vilniuje prekiauja...
http://www.garnstudi...n/yarn.php?id=1
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 06, 11:13)
as noriu butens DROPS alpakos...
Galiu atvežt per Kalėdas
ech,kad as zinociau,kokios spalvos noriu.kita savaite zadu zygi per kauno senamiescio ir laisves al siulines,turi gi kazkur ju buti