tai ar yra kaunieciu, galinciu pagelbeti?
labai jau paprastas darbelis butu, ne rubelis, o tik detale.
QUOTE(Freke @ 2011 12 05, 15:22)
ommmmmmmmmmmmmmmmmm kazi yra receptas ir figurai tokiai grazu
receptas butu 'maziau est reik'
Akirera: puikus saliai, sia ziema tikrai nesusalsite!
Laimuze: faina sunknute, tokia atrodo smagi deveti.
Mano elnius susiut reik, sian jau gal 'damusiu'. O kaip nemegztu siuti, tai oj nors imk ir sumokek kam kad susiutu
Ačiū, Akirera , kiek peržiūrėjau schemų, kai ruošiaus perfokortą darytis, tai ir man šitie labiausiai patiko
Kristinkag - būtinai pavyks
Ačiū, Gusha
o dėl megztuko, tai manau tikrai ką nors sugalvosi, jei tų siūlų nebus
Pra, netirpk ir taip lauke šlapia, o čia dar viena balutė bus , ir nėra ko bijoti - juk nesispardo nei tie elniai, nei mašina kandžiojasi
Frekė šiandien tik emocijas rodo - žodžių mažai , figūros ir aš tokios norėčiau, tai stengiuos dabar Jautienos patarimo klausyt
Dabar tos suknutės savininkės vyrui mezgu atvirkštinį variantą - baltą megztuką su mėlynais raštais.
Jautiena, siūt man irgi pats nemieliausias darbas , todėl klientėms pasiūlau pačioms susisiūt, kai kurios ir sutinka , vis pigiau gaunasi.
Kristinkag - būtinai pavyks
Ačiū, Gusha
o dėl megztuko, tai manau tikrai ką nors sugalvosi, jei tų siūlų nebus
Pra, netirpk ir taip lauke šlapia, o čia dar viena balutė bus , ir nėra ko bijoti - juk nesispardo nei tie elniai, nei mašina kandžiojasi
Frekė šiandien tik emocijas rodo - žodžių mažai , figūros ir aš tokios norėčiau, tai stengiuos dabar Jautienos patarimo klausyt
Dabar tos suknutės savininkės vyrui mezgu atvirkštinį variantą - baltą megztuką su mėlynais raštais.
Jautiena, siūt man irgi pats nemieliausias darbas , todėl klientėms pasiūlau pačioms susisiūt, kai kurios ir sutinka , vis pigiau gaunasi.
QUOTE(jautiena @ 2011 12 05, 16:50)
receptas butu 'maziau est reik'
esk needus yra kas reikalauja jog mama estu nes jei mama nees pienas bus 0.5% riebumo tada kukulis reks. kai kukulis reks mama nepamegs arba nervuosis kad nepamezga normaliai zodziu uzsuktas ratas o ir siaip gimusi karve gazele nebetapsiu
oi kiek daug graziu mezginiuku uzderejo
as ir myliu ir nepuoseleju tusciu vilciu tsakam realiste esu
mano nuomone tai reiktu nes rankovese bus o jei nebutu rankovese tada jau ir nugaroj nereiktu
mano nuomone tai reiktu nes rankovese bus o jei nebutu rankovese tada jau ir nugaroj nereiktu
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 05, 18:17)
Noriu jūsų nuomonės - ar reikia vyriškiniam megztukui raštus dėt nugaroj ? ar tik prieky ir rankovėse ? Pradžia va tokia
Man irgi atrodo, jei jau rankoves su rastu, tai turetu aplink visa megztuka tas rastas eiti vienodai
pritariu, ir pataikyt kad tam paciam auksti viskas graziai sueitu, bus grazu!
AČIŪ visoms už nuomonę
O kad sueitų vienam aukšty tai savaime aišku
O kad sueitų vienam aukšty tai savaime aišku
Freke, jeigu kukulis reikalauja, tai jau sventas reikalas taip sakant, nieko nesakau
Bandziau fotkinti savo blauzdinkes, bet prie lempos sviesos spalvos gavosi shh... is tiesu yra pilkos su ryskiais raudonais elniais. itariu reiks perfotkint dienos metu savo arhyvui
Tie (v)elniai, tai nemazai man nervu suede, nes knisausi ties jais po valanda kiekvienai blauzdinkei, bandziau kazkaip aptvarkyt tuos siulus blogoj pusej, kad labai nesitabaluotu ir nesikabintu uz visko maunantis...
megzta Brother kh881+kr830, siuliukai Garnstudio 'Drops Alpaca' 100% alpaka; 100g - 360metru, susimezge du matkiukai pilkos x50g ir truputelis raudonos x?g. Dydis 36cm blauzdai per storiausia vieta, 22cm per ciurna ir ilgis apie 32cm (kojos).
Blauzdinkiu plotis apacioj 82 akys, 18 eiliu 2x2 stulpeliu Tankumas - 2, tada toks ala geru - blogu rastas T2, platinam kas 6eile iki 104akiu, kazkur ties eile nr73 pradedam rastuot T5, rastai baigiasi ties mazdaug 108 eile, tada kelios eilutes lygiai ir vel stulpeliu 18eiliu. uzbaigiam, susiuvam, rodomes ir devim
Bandziau fotkinti savo blauzdinkes, bet prie lempos sviesos spalvos gavosi shh... is tiesu yra pilkos su ryskiais raudonais elniais. itariu reiks perfotkint dienos metu savo arhyvui
Tie (v)elniai, tai nemazai man nervu suede, nes knisausi ties jais po valanda kiekvienai blauzdinkei, bandziau kazkaip aptvarkyt tuos siulus blogoj pusej, kad labai nesitabaluotu ir nesikabintu uz visko maunantis...
megzta Brother kh881+kr830, siuliukai Garnstudio 'Drops Alpaca' 100% alpaka; 100g - 360metru, susimezge du matkiukai pilkos x50g ir truputelis raudonos x?g. Dydis 36cm blauzdai per storiausia vieta, 22cm per ciurna ir ilgis apie 32cm (kojos).
Blauzdinkiu plotis apacioj 82 akys, 18 eiliu 2x2 stulpeliu Tankumas - 2, tada toks ala geru - blogu rastas T2, platinam kas 6eile iki 104akiu, kazkur ties eile nr73 pradedam rastuot T5, rastai baigiasi ties mazdaug 108 eile, tada kelios eilutes lygiai ir vel stulpeliu 18eiliu. uzbaigiam, susiuvam, rodomes ir devim
Nu čiaa firminės blauzdinės , tik įdomu kas jas nešios
O už smulkų aprašymą - ačiū , tiesa - kokiu tankumu mezgei ?
Na ir dar vienas klausimėlis visoms - ar akis nuo riberio ta spec adata perkėlinėjat ar naudojat tą karietą akių perkėlimui
O už smulkų aprašymą - ačiū , tiesa - kokiu tankumu mezgei ?
Na ir dar vienas klausimėlis visoms - ar akis nuo riberio ta spec adata perkėlinėjat ar naudojat tą karietą akių perkėlimui