Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

tai ar yra kaunieciu, galinciu pagelbeti?
labai jau paprastas darbelis butu, ne rubelis, o tik detale.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 12 05, 15:22)
ommmmmmmmmmmmmmmmmm kazi yra receptas ir figurai tokiai g.gif grazu thumbup.gif

receptas butu 'maziau est reik' tongue.gif

Akirera: puikus saliai, sia ziema tikrai nesusalsite!

Laimuze: faina sunknute, tokia atrodo smagi deveti.

Mano elnius susiut reik, sian jau gal 'damusiu'. O kaip nemegztu siuti, tai oj sad.gif nors imk ir sumokek kam kad susiutu doh.gif
Atsakyti
Ačiū, Akirera 4u.gif , kiek peržiūrėjau schemų, kai ruošiaus perfokortą darytis, tai ir man šitie labiausiai patiko drinks_cheers.gif

Kristinkag - būtinai pavyks drinks_cheers.gif

Ačiū, Gusha 4u.gif
o dėl megztuko, tai manau tikrai ką nors sugalvosi, jei tų siūlų nebus mirksiukas.gif

Pra, netirpk ir taip lauke šlapia, o čia dar viena balutė bus lotuliukas.gif , ir nėra ko bijoti - juk nesispardo nei tie elniai, nei mašina kandžiojasi lotuliukas.gif

Frekė šiandien tik emocijas rodo - žodžių mažai lotuliukas.gif , figūros ir aš tokios norėčiau, tai stengiuos dabar Jautienos patarimo klausyt thumbup.gif
Dabar tos suknutės savininkės vyrui mezgu atvirkštinį variantą - baltą megztuką su mėlynais raštais.

Jautiena, siūt man irgi pats nemieliausias darbas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , todėl klientėms pasiūlau pačioms susisiūt, kai kurios ir sutinka thumbup.gif , vis pigiau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 12 05, 16:50)
receptas butu 'maziau est reik' tongue.gif

esk needus yra kas reikalauja jog mama estu tongue.gif nes jei mama nees pienas bus 0.5% riebumo tada kukulis reks. kai kukulis reks mama nepamegs arba nervuosis kad nepamezga normaliai zodziu uzsuktas ratas biggrin.gif o ir siaip gimusi karve gazele nebetapsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kiek daug graziu mezginiuku uzderejo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Freke, mylėk save tokią, kokia esi ir nevadink savęs taip negražiai schmoll.gif juk negalim visos lieknos gražios būt - juk ne tas svarbiausia drinks_cheers.gif

Noriu jūsų nuomonės - ar reikia vyriškiniam megztukui raštus dėt nugaroj ? ar tik prieky ir rankovėse ? Pradžia va tokia smile.gif
Atsakyti
as ir myliu ir nepuoseleju tusciu vilciu biggrin.gif tsakam realiste esu biggrin.gif

mano nuomone tai reiktu nes rankovese bus o jei nebutu rankovese tada jau ir nugaroj nereiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 05, 18:17)
Noriu jūsų nuomonės - ar reikia vyriškiniam megztukui raštus dėt nugaroj ? ar tik prieky ir rankovėse ? Pradžia va tokia smile.gif

Man irgi atrodo, jei jau rankoves su rastu, tai turetu aplink visa megztuka tas rastas eiti vienodai g.gif
Atsakyti
pritariu, ir pataikyt kad tam paciam auksti viskas graziai sueitu, bus grazu!
Atsakyti
AČIŪ visoms už nuomonę 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O kad sueitų vienam aukšty tai savaime aišku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Freke, jeigu kukulis reikalauja, tai jau sventas reikalas taip sakant, nieko nesakau ax.gif

Bandziau fotkinti savo blauzdinkes, bet prie lempos sviesos spalvos gavosi shh... is tiesu yra pilkos su ryskiais raudonais elniais. schmoll.gif itariu reiks perfotkint dienos metu savo arhyvui doh.gif
Tie (v)elniai, tai nemazai man nervu suede, nes knisausi ties jais po valanda kiekvienai blauzdinkei, bandziau kazkaip aptvarkyt tuos siulus blogoj pusej, kad labai nesitabaluotu ir nesikabintu uz visko maunantis...

user posted image

megzta Brother kh881+kr830, siuliukai Garnstudio 'Drops Alpaca' 100% alpaka; 100g - 360metru, susimezge du matkiukai pilkos x50g ir truputelis raudonos x?g. Dydis 36cm blauzdai per storiausia vieta, 22cm per ciurna ir ilgis apie 32cm (kojos).
Blauzdinkiu plotis apacioj 82 akys, 18 eiliu 2x2 stulpeliu Tankumas - 2, tada toks ala geru - blogu rastas T2, platinam kas 6eile iki 104akiu, kazkur ties eile nr73 pradedam rastuot T5, rastai baigiasi ties mazdaug 108 eile, tada kelios eilutes lygiai ir vel stulpeliu 18eiliu. uzbaigiam, susiuvam, rodomes ir devim cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 05 gruodžio 2011 - 23:04
Nu čiaa firminės blauzdinės drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tik įdomu kas jas nešios g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
O už smulkų aprašymą - ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif, tiesa - kokiu tankumu mezgei ?

Na ir dar vienas klausimėlis visoms - ar akis nuo riberio ta spec adata perkėlinėjat ar naudojat tą karietą akių perkėlimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 05 gruodžio 2011 - 23:02