Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Olaiva @ 2011 12 02, 17:22)
kas cia per stebuklas? placiau prasyciau,labai jau smalsu bigsmile.gif

Yra toks sausasis vėlimo būdas su adatuke, tai čia lygiai tas pats, tik vėlimo mašina velianti penkiomis adatukėmis, atrodo ji kaip siuvimo mašina, žymiai pagreitina vėlimo darbą.

Jautiena, ačiū ax.gif

Savaitgalį dar du šalius nukurpiau, bordo šalis taipogi apveltas.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.........................................

daugiau neturiu ka pasakyt verysad.gif tiesiog viskas tobulai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Frekė taip garsiai sušuko, kad net aš atbėgau pažiūrėt ir ... vos nenukritau nuo kėdės - koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 05, 11:59)
Frekė taip garsiai sušuko, kad net aš atbėgau pažiūrėt ir ... vos nenukritau nuo kėdės - koks grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj panos jus duodat lotuliukas.gif jus nuo salio krentat, o as nuo jusu kalbu thumbup.gif
O darbas tai super !!
Atsakyti
Akirera,

Laaaaabai grazu 4u.gif

As taip noriu pabaigti sunui megztuka, kad gaelciau sau kazka smaragdinio nusinarpliot wub.gif Bet siandien dar turbut siulu nepavyks nusipirkti, gal ryt jau vyras ilgai nedirbs, tada leksiu ir tikiuosi damusiu megztuka biggrin.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš paskutinį darbelį blush2.gif

user posted image

Gusha, o neina ko nors kitko priderint g.gif
Atsakyti
Merginos, nesitikėjau tokios jūsų reakcijos wub.gif , ačiū labai. Kietai pavarot lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Žiauriai pakėlėt nuotaiką 4u.gif

Vauuu, L@imuže, koks grožis thumbup.gif thumbup.gif . Labai gera suknytės spalva. Elniukai tokie kaip mano, man jie labai gražūs, grakštūs tokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 05 gruodžio 2011 - 12:34
QUOTE(akirera @ 2011 12 05, 11:53)
Savaitgalį dar du šalius nukurpiau, bordo šalis taipogi apveltas.

Labai labai wub.gif wub.gif wub.gif grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 05, 13:29)
Parodysiu ir aš paskutinį darbelį  blush2.gif

Jusu irgi labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif darbelis 4u.gif , spalva labai grazi siais metais dar kalediniu neturiu galimybes nusimegzt, bet kitais gal pavyks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 05 gruodžio 2011 - 13:43
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 05, 12:29)

user posted image

Gusha, o neina ko nors kitko priderint  g.gif

Nu kokia grazi Kaledine suknele wub.gif

Deja, nieko neiseis, nes liko tik puse rankoves, visa kita jau numegzta doh.gif Bandysiu rasti tu siulu, gal dar bus, jei ne, tada galvosiu, teks turbut numegzta rankove ardyti ir kurti doh.gif
Atsakyti
Merginos, noreciau paklausti, ar yra mezganciu su masina Kaune?
Noreciau kai ka uzsisakyti. Jeigu galima - i AZ 4u.gif
Atsakyti
akireros saliai puikus...
o laimuzes suknele...taip ir sutirpau... bijau bandyti megzti, bet jau kaupiuosi...
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 12 05, 12:29)

ommmmmmmmmmmmmmmmmm kazi yra receptas ir figurai tokiai g.gif grazu thumbup.gif

Atsakyti