Aciu Jurzole.Cia ne autoportretas
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 26, 14:05)
Aciu Jurzole.Cia ne autoportretas
Aisku Net nezinau, kodel taip pagalvojau
QUOTE(jlclove @ 2011 11 26, 02:32)
Medziai atitraukia demesi...
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 26, 03:38)
Keliu ir savo paprastą portretuką merginos. Flickas dar labiau užšarpino...
Veido israiska nelabai...
QUOTE(jlclove @ 2011 11 26, 04:12)
Traukinys fainiai, patiko
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 26, 15:10)
smagu kad supratai ir pavyko, dabar lauksim tobulų kadrų
Iki tobulu kadru, dar ilgas kelias , bet bent jau fokusas turetu buti ten kur reikia
Papildyta:
Ziurejau trikoji, pasiule pigu (tokio ir ieskojau), mazdaug uz 150 LT, Slik firmos :
Slik tripod
Kazin ar jis patikimas...
Gal kas nors turi toki?
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 26, 10:40)
supratau, aciu reikejo pries vaziuojant pasigooglinti pastatu fotografavima
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 26, 11:38)
Man idomi Patinka tas parukaves pastatas tolumoje, tik per daug akis kliuva uz medziu pirmam plane, nors jie nera tokie jau idomus, tiesiog ryskus blynas sone. Gal pakirpt ta desine puse kiek?
T
Idomus objektai, bet kliuva kompozicija. Pirmojoje daug visko, ir neaisku, kur turetu buti pagrindinis akcentas. Traukinys man patinka, bet begiai ir pastatas uz jo kaip ir nereikalingi atrodo, noretusi gal tiesiog isplaukusio fono. Nesu tikra, kad i tema mano komentarai, bet va taip susirode man...
O siaip tai man tavo Vienos nuotraukos primine ta karta, kai as issiruosiau miesto fotografuoti, grizau labai patenkinta, o paskui Svajone labai argumentuotai tas mano nuotraukas sukritikavo - atsivere man akys tada Nera lengva gerai sukomponuoti tokio tipo nuotraukas, ypac pradzioj, kai dar patyrimo nera ir akis neislavinta...
Bet tikiuosi, kad dar parodysi Vienos
T
Idomus objektai, bet kliuva kompozicija. Pirmojoje daug visko, ir neaisku, kur turetu buti pagrindinis akcentas. Traukinys man patinka, bet begiai ir pastatas uz jo kaip ir nereikalingi atrodo, noretusi gal tiesiog isplaukusio fono. Nesu tikra, kad i tema mano komentarai, bet va taip susirode man...
O siaip tai man tavo Vienos nuotraukos primine ta karta, kai as issiruosiau miesto fotografuoti, grizau labai patenkinta, o paskui Svajone labai argumentuotai tas mano nuotraukas sukritikavo - atsivere man akys tada Nera lengva gerai sukomponuoti tokio tipo nuotraukas, ypac pradzioj, kai dar patyrimo nera ir akis neislavinta...
Bet tikiuosi, kad dar parodysi Vienos
cia mano pirmas pastatu prisviles blynas ir tu visiskai teisi, nes ir as grizau pilna ispudziu ir galvojau, kad su kruva geru kadru niu kadu nors
medziu kirpti nenoriu, nes as juos specialiai paemiau
aciu uz nuomone laukiu fotkiu tavo
QUOTE(paluri @ 2011 11 26, 19:11)
aciu
as taip pat papigiaiska nusipirkus esu ir kuo puikiausiai jis man tinka. bent jau kolkas
Labas rytas
grazus portretukas, man nekliuna megstuko spalva
man pirmoji patinka, idomus pastatas, nors as irgi is pradziu pagalvojau, kad ten kazkoks kibiras ar siuksline, bet paskui paskaiciau tavo paaiskinima
o traukinys man nelabai, nemegstu as tokiu nuotrauku
man gal kvadratas geriau ziuretusi, bet cia tik naujokes nuomone
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 25, 23:08)
Keliu ir savo paprastą portretuką merginos. Flickas dar labiau užšarpino...
grazus portretukas, man nekliuna megstuko spalva
QUOTE(jlclove @ 2011 11 25, 23:42)
man pirmoji patinka, idomus pastatas, nors as irgi is pradziu pagalvojau, kad ten kazkoks kibiras ar siuksline, bet paskui paskaiciau tavo paaiskinima
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 26, 00:23)
man gal kvadratas geriau ziuretusi, bet cia tik naujokes nuomone
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 27, 13:41)
Sveikos
Kas atsakys i mano klausima, tam, prisiekiu, nieko nedarysiu Kodel fotoaparato ekranely nuotraukos yra sviesenes, nei sukelus i kompiuteri?
Because thats how camera rolls..
Šiaip nežinau, gal brightness pasireguliuok. Ekrano.
Šiaip nežinau, gal brightness pasireguliuok. Ekrano.
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 27, 11:41)
aciu
QUOTE(neiste @ 2011 11 27, 14:14)
Sveikos
Kas atsakys i mano klausima, tam, prisiekiu, nieko nedarysiu Kodel fotoaparato ekranely nuotraukos yra sviesenes, nei sukelus i kompiuteri?
protingoje knygoje skaiciau, kad taip jau yra ir tureti tai omenyje jei neklystu, tai EK reiktu 1/3 padidinti, kad gauti realiai toki sviesuma kompe, koki matai ekranelyje. bet gal cia tik mano blevyzgos
QUOTE(neiste @ 2011 11 27, 14:14)
Sveikos
sureguliuok ekranelio sviesuma
QUOTE(kristukass @ 2011 11 27, 18:39)
čia kritikai ar šiaip ? man tai ši nuotauka neįdomi
QUOTE(kristukass @ 2011 11 27, 18:39)
man irgi nelabai idomi, gal butu buve graziau, jei butu didesne ryskumo zona ir daugiau rasto matytusi