Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu Jurzole.Cia ne autoportretas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 26, 14:05)
Aciu Jurzole.Cia ne autoportretas  ax.gif

Aisku smile.gif Net nezinau, kodel taip pagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 11 26, 02:32)

Medziai atitraukia demesi... blush2.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 26, 03:38)
Keliu ir savo paprastą portretuką merginos. Flickas dar labiau užšarpino...

Veido israiska nelabai... g.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 26, 04:12)
keliu toliau smile.gif

Traukinys fainiai, patiko 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 26, 15:10)
smagu kad supratai ir pavyko, dabar lauksim tobulų kadrų smile.gif

Iki tobulu kadru, dar ilgas kelias doh.gif , bet bent jau fokusas turetu buti ten kur reikia thumbup.gif
Papildyta:
Ziurejau trikoji, pasiule pigu (tokio ir ieskojau), mazdaug uz 150 LT, Slik firmos :
Slik tripod

Kazin ar jis patikimas...
Gal kas nors turi toki?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 26, 10:40)

man tai tie pastatai iš savęs labai įdomūs, bet jų pateikimas nepatinka

supratau, aciu 4u.gif reikejo pries vaziuojant pasigooglinti pastatu fotografavima blush2.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 11 26, 11:38)
Man idomi  smile.gif Patinka tas parukaves pastatas tolumoje, tik per daug akis kliuva uz medziu pirmam plane, nors jie nera tokie jau idomus, tiesiog ryskus blynas sone. Gal pakirpt ta desine puse kiek?
T
Idomus objektai, bet kliuva kompozicija. Pirmojoje daug visko, ir neaisku, kur turetu buti pagrindinis akcentas. Traukinys man patinka, bet begiai ir pastatas uz jo kaip ir nereikalingi atrodo, noretusi gal tiesiog isplaukusio fono. Nesu tikra, kad i tema mano komentarai, bet va taip susirode man...

O siaip tai man tavo Vienos nuotraukos primine ta karta, kai as issiruosiau miesto fotografuoti, grizau labai patenkinta, o paskui Svajone labai argumentuotai tas mano nuotraukas sukritikavo - atsivere man akys tada  cool.gif Nera lengva gerai sukomponuoti tokio tipo nuotraukas, ypac pradzioj, kai dar patyrimo nera ir akis neislavinta...

Bet tikiuosi, kad dar parodysi Vienos  4u.gif

cia mano pirmas pastatu prisviles blynas biggrin.gif ir tu visiskai teisi, nes ir as grizau pilna ispudziu ir galvojau, kad su kruva geru kadru rolleyes.gif niu kadu nors

medziu kirpti nenoriu, nes as juos specialiai paemiau biggrin.gif

aciu uz nuomone 4u.gif laukiu fotkiu tavo

QUOTE(paluri @ 2011 11 26, 19:11)
Medziai atitraukia demesi...  blush2.gif

Traukinys fainiai, patiko  4u.gif

aciu 4u.gif

as taip pat papigiaiska nusipirkus esu ir kuo puikiausiai jis man tinka. bent jau kolkas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 25, 23:08)
Keliu ir savo paprastą portretuką merginos. Flickas dar labiau užšarpino...

grazus portretukas, man nekliuna megstuko spalva ax.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 11 25, 23:42)

man pirmoji patinka, idomus pastatas, nors as irgi is pradziu pagalvojau, kad ten kazkoks kibiras ar siuksline, bet paskui paskaiciau tavo paaiskinima ax.gif
o traukinys man nelabai, nemegstu as tokiu nuotrauku blush2.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 11 26, 00:23)
Nors ir labai tiesmukai,bet i veidrodzio tema blush2.gif
http://farm8.staticf...a00aa5767_z.jpg

man gal kvadratas geriau ziuretusi, bet cia tik naujokes nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 27, 13:41)

Sveikos 4u.gif
Kas atsakys i mano klausima, tam, prisiekiu, nieko nedarysiu biggrin.gif Kodel fotoaparato ekranely nuotraukos yra sviesenes, nei sukelus i kompiuteri? unsure.gif
Atsakyti
Because thats how camera rolls.. biggrin.gif biggrin.gif
Šiaip nežinau, gal brightness pasireguliuok. g.gif Ekrano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 27 lapkričio 2011 - 15:21
QUOTE(Ainoa @ 2011 11 27, 11:41)

man pirmoji patinka, idomus pastatas, nors as irgi is pradziu pagalvojau, kad ten kazkoks kibiras ar siuksline, bet paskui paskaiciau tavo paaiskinima  ax.gif
o traukinys man nelabai, nemegstu as tokiu nuotrauku  blush2.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2011 11 27, 14:14)
Sveikos 4u.gif
Kas atsakys i mano klausima, tam, prisiekiu, nieko nedarysiu biggrin.gif Kodel fotoaparato ekranely nuotraukos yra sviesenes, nei sukelus i kompiuteri? unsure.gif

protingoje knygoje skaiciau, kad taip jau yra ir tureti tai omenyje biggrin.gif jei neklystu, tai EK reiktu 1/3 padidinti, kad gauti realiai toki sviesuma kompe, koki matai ekranelyje. bet gal cia tik mano blevyzgos biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 11 27, 14:14)
Sveikos 4u.gif

sureguliuok ekranelio sviesuma
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 27, 18:39)

čia kritikai ar šiaip ? biggrin.gif man tai ši nuotauka neįdomi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 11 27, 18:39)

man irgi nelabai idomi, gal butu buve graziau, jei butu didesne ryskumo zona ir daugiau rasto matytusi ax.gif
Atsakyti