Dar viena foto moteriškumo temai
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 03, 00:05)
ir sausainiukai kokie mielai gražūs
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 03, 01:05)
Kaip koliazas labai grazus, bet moteriskumo temai cia noretusi daugiau to naturalaus akcento, pvz ranku
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 03, 00:09)
ir sausainiukai kokie mielai gražūs
dėkui
QUOTE(neiste @ 2011 12 03, 00:14)
Kaip koliazas labai grazus, bet moteriskumo temai cia noretusi daugiau to naturalaus akcento, pvz ranku
dėkui ale kad bijojau,kad vėl negerai bus,nes bus panaudota moters kūno dalis - ranka nieko,dar turėsiu vieną jei gausis foto
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 03, 00:05)
Kokie sausainukai gržūs!!! Užsimaniau ir aš tokių Gal reikės vaikus pradžiugint
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 02, 23:05)
Galima sakyti nuknisai mano idėją Nufotkinau, tik nesutvarkiau Turiu omeny namų ruošą, buitį ir pan. dalykus, nes tai yra gal ir seniausios formos moteriškumas (tai, kas įgyta socialiai). Dariau reportažą be savęs, per daiktus, per vaiką, kaip išleidžiu į darželį ir lieku su kava (gaila, kad negalima parodyti, kad ji atšalusi kaip iš vieno romano moters kava visada atšala kol pasirūpina savo vaikais).
Alia vat. Net ūpas nukrito
O jei į temą, pamaniau, kad čia Akashos nuotraukos, Tau nebūdinga tokios spalvos, bet man patinka
Ir dar viena. Besiknisdama tarp foto, atradau...AUTO
QUOTE(maija @ 2011 12 03, 00:40)
Kokie sausainukai gržūs!!! Užsimaniau ir aš tokių Gal reikės vaikus pradžiugint
dėkui sausainiukų apipavidalinimą pamačiau internete kažkur,o juos pačius fotosesijai kepė draugė kurios šeimą fotografavau
QUOTE(rG @ 2011 12 03, 00:55)
Galima sakyti nuknisai mano idėją Nufotkinau, tik nesutvarkiau Turiu omeny namų ruošą, buitį ir pan. dalykus, nes tai yra gal ir seniausios formos moteriškumas (tai, kas įgyta socialiai). Dariau reportažą be savęs, per daiktus, per vaiką, kaip išleidžiu į darželį ir lieku su kava (gaila, kad negalima parodyti, kad ji atšalusi kaip iš vieno romano moters kava visada atšala kol pasirūpina savo vaikais).
O jei į temą, pamaniau, kad čia Akashos nuotraukos, Tau nebūdinga tokios spalvos, bet man patinka
bet tai pala,čia visai kas kita nei aprašei,taip kad prašom parodyti,labai įdomu čia ką aš parodžiau labai jau paviršutiniška ištikro,na tiesiog labai tiesmukai
o dėl spalvų,na net nežinau,kalėdos už tai taip spalvota
QUOTE(neiste @ 2011 12 03, 00:56)
super
nu va dar vieną nufotkinau moteriškumo temai,jei aišku kas nors supras einu tvarkyti foto
na va pagaliau padariau dar vienas temai moteriškumas 2:paaiškinimo kaip ir nebus,jei nesuprasite reiškias blogai padariau
Taip parūpo pasidžiaugt labai gera, kai žmonės daro tai ką mėgsta, aš gal ir daugiau vargau, bet save retai prievartavau.
Mano sesė svajojo stot į Dailės akademiją, bet pasirinko kas "garantuoja" ateitį. Sakėm mes jai, mano mama niekada nekritikuoja, tai gerbė jos norus, alia buvo ir arkliui aišku, kad ji suka visai ne ten. Ir pasirodo tai tiesa. Baigusi mokslus, sausus ir neįdomius, nedirbo nė dienos pagal specialybę (tik studentavimo metu, ne į temą) ir išvažiavo pas mamą užsidirbti dailės studijom - toliau piešia http://r-arts.blogspot.com/
Mano sesė svajojo stot į Dailės akademiją, bet pasirinko kas "garantuoja" ateitį. Sakėm mes jai, mano mama niekada nekritikuoja, tai gerbė jos norus, alia buvo ir arkliui aišku, kad ji suka visai ne ten. Ir pasirodo tai tiesa. Baigusi mokslus, sausus ir neįdomius, nedirbo nė dienos pagal specialybę (tik studentavimo metu, ne į temą) ir išvažiavo pas mamą užsidirbti dailės studijom - toliau piešia http://r-arts.blogspot.com/