Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dar viena foto moteriškumo temai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 02 gruodžio 2011 - 23:06
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 03, 00:05)
Dar viena foto moteriškumo temai  blush2.gif

http://farm8.staticf...5f5fa2427_b.jpg[/img]

thumbup.gif ir sausainiukai kokie mielai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 03, 01:05)

Kaip koliazas labai grazus, bet moteriskumo temai cia noretusi daugiau to naturalaus akcento, pvz ranku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 03, 00:09)
thumbup.gif  ir sausainiukai kokie mielai gražūs  thumbup.gif

dėkui ax.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 03, 00:14)
Kaip koliazas labai grazus, bet moteriskumo temai cia noretusi daugiau to naturalaus akcento, pvz ranku blush2.gif

dėkui ax.gif ale kad bijojau,kad vėl negerai bus,nes bus panaudota moters kūno dalis - ranka lotuliukas.gif nieko,dar turėsiu vieną jei gausis foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 03, 00:05)

Kokie sausainukai gržūs!!! wub.gif Užsimaniau ir aš tokių biggrin.gif Gal reikės vaikus pradžiugint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 02, 23:05)

Galima sakyti nuknisai mano idėją biggrin.gif Nufotkinau, tik nesutvarkiau lotuliukas.gif Turiu omeny namų ruošą, buitį ir pan. dalykus, nes tai yra gal ir seniausios formos moteriškumas (tai, kas įgyta socialiai). Dariau reportažą be savęs, per daiktus, per vaiką, kaip išleidžiu į darželį ir lieku su kava (gaila, kad negalima parodyti, kad ji atšalusi kaip iš vieno romano moters kava visada atšala kol pasirūpina savo vaikais).
Alia vat. Net ūpas nukrito lotuliukas.gif

O jei į temą, pamaniau, kad čia Akashos nuotraukos, Tau nebūdinga tokios spalvos, bet man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 03 gruodžio 2011 - 00:01
Ir dar viena. Besiknisdama tarp foto, atradau...AUTO blink.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 12 03, 00:40)
Kokie sausainukai gržūs!!!  wub.gif  Užsimaniau ir aš tokių biggrin.gif Gal reikės vaikus pradžiugint biggrin.gif

dėkui ax.gif sausainiukų apipavidalinimą pamačiau internete kažkur,o juos pačius fotosesijai kepė draugė kurios šeimą fotografavau ax.gif

QUOTE(rG @ 2011 12 03, 00:55)
Galima sakyti nuknisai mano idėją  biggrin.gif  Nufotkinau, tik nesutvarkiau  lotuliukas.gif  Turiu omeny namų ruošą, buitį ir pan. dalykus, nes tai yra gal ir seniausios formos  moteriškumas (tai, kas įgyta socialiai).  Dariau reportažą be savęs, per daiktus, per vaiką, kaip išleidžiu į darželį ir lieku su kava (gaila, kad negalima parodyti, kad ji atšalusi kaip iš vieno romano moters kava visada atšala kol pasirūpina savo vaikais).
Alia vat. Net ūpas nukrito  lotuliukas.gif

O jei į temą, pamaniau, kad čia Akashos nuotraukos, Tau nebūdinga tokios spalvos, bet man patinka  bigsmile.gif

bet tai pala,čia visai kas kita nei aprašei,taip kad prašom parodyti,labai įdomu bigsmile.gif čia ką aš parodžiau labai jau paviršutiniška ištikro,na tiesiog labai tiesmukai blush2.gif
o dėl spalvų,na net nežinau,kalėdos už tai taip spalvota lotuliukas.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 03, 00:56)
Ir dar viena. Besiknisdama tarp foto, atradau...AUTO blink.gif  lotuliukas.gif

super thumbup.gif

nu va dar vieną nufotkinau moteriškumo temai,jei aišku kas nors supras doh.gif einu tvarkyti foto blush2.gif
Atsakyti
na va pagaliau padariau doh.gif dar vienas temai moteriškumas blush-anim-cl.gif2:paaiškinimo kaip ir nebus,jei nesuprasite reiškias blogai padariau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 03 gruodžio 2011 - 01:26
Taip parūpo pasidžiaugt wub.gif labai gera, kai žmonės daro tai ką mėgsta, aš gal ir daugiau vargau, bet save retai prievartavau.
Mano sesė svajojo stot į Dailės akademiją, bet pasirinko kas "garantuoja" ateitį. Sakėm mes jai, mano mama niekada nekritikuoja, tai gerbė jos norus, alia buvo ir arkliui aišku, kad ji suka visai ne ten. Ir pasirodo tai tiesa. Baigusi mokslus, sausus ir neįdomius, nedirbo nė dienos pagal specialybę (tik studentavimo metu, ne į temą) ir išvažiavo pas mamą užsidirbti dailės studijom - toliau piešia bigsmile.gif http://r-arts.blogspot.com/
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti