QUOTE(jlclove @ 2011 11 25, 22:02)
ar si taip pat neidomi? bandau gaudytis kaip neverta ateityje fotografuoti
Man idomi
Patinka tas parukaves pastatas tolumoje, tik per daug akis kliuva uz medziu pirmam plane, nors jie nera tokie jau idomus, tiesiog ryskus blynas sone. Gal pakirpt ta desine puse kiek?
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 25, 23:08)
Keliu ir savo paprastą portretuką merginos. Flickas dar labiau užšarpino...
Tvarkingas portretukas, bet merginos veido israiska man nelabai. Megztuko spalvos man kazkaip neuzkliuvo, pamaniau, kad jos tiesiog tokios yra...
QUOTE(jlclove @ 2011 11 25, 23:42)
keliu toliau
Idomus objektai, bet kliuva kompozicija. Pirmojoje daug visko, ir neaisku, kur turetu buti pagrindinis akcentas. Traukinys man patinka, bet begiai ir pastatas uz jo kaip ir nereikalingi atrodo, noretusi gal tiesiog isplaukusio fono. Nesu tikra, kad i tema mano komentarai, bet va taip susirode man...
O siaip tai man tavo Vienos nuotraukos primine ta karta, kai as issiruosiau miesto fotografuoti, grizau labai patenkinta, o paskui Svajone labai argumentuotai tas mano nuotraukas sukritikavo - atsivere man akys tada
Nera lengva gerai sukomponuoti tokio tipo nuotraukas, ypac pradzioj, kai dar patyrimo nera ir akis neislavinta...
Bet tikiuosi, kad dar parodysi Vienos
QUOTE(Ievukis @ 2011 11 26, 00:23)
Nors ir labai tiesmukai,bet i veidrodzio tema
Autoportretas su veidrodziu
Dabar turbut nusikalbesiu visai, bet as nukirpciau visas tas lempas aplinkui, ir palikciau tik ta tamsiaja dali
QUOTE(jlclove @ 2011 11 26, 10:04)
tema ismirus visai. komentuoja viena kita, rodo taip pat tik viena kita. matomai visos uzsiemusios, arba neturi ka deti, arba nera ka komentuoti
Tikrai labai sumazejo nuotrauku...
As siryt truputi pasidarbavau su 50-tuku ir su makro, vakare gal ikelsiu kelias nuotraukas, jei spesiu sutvarkyti. Tikiuosi, kas nors ateis pakomentuoti - nesvarbu, teigiamai ar neigiamai, viskas tiks