Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 02, 18:45)

Ai dar del fotografijos - man tai yra vienas is daugelio hobiu (kartais galvoju, kad per daug ju turiu  cool.gif), bet tikrai labai norisi nesustoti ir siekti kazko daugiau, gal tiesiog del to, kad dar tik pradejau mokytis. Nors laiko tai labai truksta, todel tas mokymasis tokiais vezlio zingsniukais vyksta - gal kam is sono ziurinciam ir visai vietoj uzstrigusi atrodau... ax.gif

aš irgi kaip strigęs patefonas fotografijoje jaučiuosi. netobulėju. o norėt noriu, nors pakarkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 02, 16:51)

Tu gali įdėti foto čia arba ten kitur, kurią man siuntei? nes aš šiuo metu neturiu galimybės jos parodyt smile.gif

ryt idesiu , nes sitam kompe nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 01, 13:03)
Sveikinu su laimejimu (tas jau tikras, jei gerai supratau biggrin.gif) 4u.gif Nepamenu, kuria nuotrauka issirinkai, bet ideja labai faina buvo, smagu, kad ji buvo ivertinta.

Ačiū 4u.gif va ši
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 12 02, 19:30)
merginos turiu klausima, gal zinote kur galima atspausdinti foto kaip atviruka? g.gif

yra kas spausdina- reikia tik pagūglinti 4u.gif Praeitais metais buvau susiruošus tą padaryt (Vilniuje, Šeimyniškių g.), bet buvo likę tik kelios dienos iki švenčių, o kai nusiunčiau foto, tai iškėlė visokių reikalavimų, kurių tada nesupratau (kažkas dėl spalvų ar pan.-neprisimenu dabar)... tai likau su printeriniu variantu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ikelti foto is flickr? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 02 gruodžio 2011 - 20:27
QUOTE(neiste @ 2011 12 02, 20:26)
Kaip ikelti foto is flickr? ax.gif

pirmam psl
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 02, 22:28)
pirmam psl

user posted image
dekui 4u.gif

Snd fotkinau savo serganti maziu. Reikia nuomones, labai abejoju del 3 koliazo foto, ar palikt ja, ar koliaza daryti is 2 foto. Dar idomu, kas blogai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 02 gruodžio 2011 - 20:37
QUOTE(neiste @ 2011 12 02, 20:35)

dekui 4u.gif

Snd fotkinau savo serganti maziu. Reikia nuomones, labai abejoju del 3 koliazo foto, ar palikt ja, ar koliaza daryti is 2 foto. Dar idomu, kas blogai 4u.gif

fainos emocijos smile.gif bet su akimis apdirbant tai persistengta.. taip pat kokybės labai trūksta nuotraukose
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 22:45)
fainos emocijos  smile.gif  bet su akimis apdirbant tai persistengta.. taip pat kokybės labai trūksta nuotraukose

dekui uz komentara. Kokybes truksta visose foto, nes diena uzdegtos lemputes subjaurojo raudona spalva, bandziau ja gesint, nepasiseke..Bet idomu kaip kitos susitvarko su foto prie zvakiu ar lempuciu sviesos. Dar ir Iso turejo itakos, keliau iki 800
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 02 gruodžio 2011 - 21:01
QUOTE(neiste @ 2011 12 02, 21:35)
http://farm8.staticf...073c29440_z.jpg
dekui 4u.gif

Smagiai, Kalėdos jaučiasi smile.gif Akių obuoliai labai jau baisiai balti, kad net šiurpu, o tas mėlynmas žydras man patinka su blikiukais smile.gif pritariu, kad emocijos tikrai smagios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 02, 08:30)
tai va, iš tikro ne moralą skaitau, o palinkėjimą rašau nuo Heinės nusikopijavus. Dideles svajones ar siekius galima išdalinti į mažesnius ir ramiai miegoti, žinant, kad bent dalį pavyks pasiekti ar įgyvendinti. Jeigu atrodo, kad meninykais niekada nebūsit, nesiekt to, bet stripinėkit aplink kaip išminuotojai, kol užlipsit ant minos ir iššausit su dideliu fejerverku atradę TĄ tašką 4u.gif

kaip patiko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 12 02, 10:40)
aj, penktadienis, papletkysiu ir as biggrin.gif.
As tai manau, kad kai ziuri nuotrauka, turetu but nesvarbu kieno ji daryta ir kas sustate sviesas, apsiseilejes vaikas ar apsikakojes. Tu ziuri i tai ka matai. Vat ka matai ta ir komentuot reiktu. Jei neidomu/tingi/nenori - nekomentuoji ir tiek.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 14:07)
aš tai siūlyčiau dėti, tada kada gauna mainų foto  g.gif  tik albumėlį mūsų sm'o flickryje gal būtų galima sukurti, kad po to visas fotkes vienoj krūvoj būtų galima matyt..

geriausias variantas, nes visu laukti beprasmishka. kazkodel isitikinusi, kad bus veluojanciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 12 02, 20:35)

man patiko 4u.gif tik man kazkaip ar sharpo per daug ar triuksmo, nezinau blush2.gif

QUOTE(neiste @ 2011 12 02, 20:59)
dekui uz komentara.  Kokybes truksta visose foto, nes diena uzdegtos lemputes subjaurojo raudona spalva, bandziau ja gesint, nepasiseke..Bet idomu kaip kitos susitvarko su foto prie zvakiu ar lempuciu sviesos. Dar ir Iso turejo itakos, keliau iki 800

naudok stova ir ilga islaikyma ir nebus problemu biggrin.gif

p.s. ale pamirsau, kad vaika fotkinai, tai ilgas islaikymas nepades biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 02 gruodžio 2011 - 22:14
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 02, 23:32)

Pataisiau akis 4u.gif aciu
http://www.flickr.co.../in/photostream

jlclove, dekui 4u.gif

Atsakyti