QUOTE(sayonara @ 2011 12 02, 08:30)
tai va, iš tikro ne moralą skaitau, o palinkėjimą rašau nuo Heinės nusikopijavus. Dideles svajones ar siekius galima išdalinti į mažesnius ir ramiai miegoti, žinant, kad bent dalį pavyks pasiekti ar įgyvendinti. Jeigu atrodo, kad meninykais niekada nebūsit, nesiekt to, bet stripinėkit aplink kaip išminuotojai, kol užlipsit ant minos ir iššausit su dideliu fejerverku atradę TĄ tašką
kaip patiko
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 12 02, 10:40)
aj, penktadienis, papletkysiu ir as
.
As tai manau, kad kai ziuri nuotrauka, turetu but nesvarbu kieno ji daryta ir kas sustate sviesas, apsiseilejes vaikas ar apsikakojes. Tu ziuri i tai ka matai. Vat ka matai ta ir komentuot reiktu. Jei neidomu/tingi/nenori - nekomentuoji ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 14:07)
aš tai siūlyčiau dėti, tada kada gauna mainų foto
tik albumėlį mūsų sm'o flickryje gal būtų galima sukurti, kad po to visas fotkes vienoj krūvoj būtų galima matyt..
geriausias variantas, nes visu laukti beprasmishka. kazkodel isitikinusi, kad bus veluojanciu
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 12 02, 20:35)
Snd fotkinau savo serganti maziu. Reikia nuomones, labai abejoju del 3 koliazo foto, ar palikt ja, ar koliaza daryti is 2 foto. Dar idomu, kas blogai
man patiko
tik man kazkaip ar sharpo per daug ar triuksmo, nezinau
QUOTE(neiste @ 2011 12 02, 20:59)
dekui uz komentara. Kokybes truksta visose foto, nes diena uzdegtos lemputes subjaurojo raudona spalva, bandziau ja gesint, nepasiseke..Bet idomu kaip kitos susitvarko su foto prie zvakiu ar lempuciu sviesos. Dar ir Iso turejo itakos, keliau iki 800
naudok stova ir ilga islaikyma ir nebus problemu
p.s. ale pamirsau, kad vaika fotkinai, tai ilgas islaikymas nepades