QUOTE(Yvette @ 2011 12 02, 16:07)
Sayonarai brūkštelsiu. Rašai, kad stebina kai žmonės kažką pasiekę, išmokę daugiau nebenori. Vat prisipažįstu, aš tikrai daugiau nieko iš fotografijos nebenoriu. Man ir naujovės nebeįdomios. Ir fotografuoju prasčiau nei tarkim prieš metus, bet stengtis kažką daryti noro neturiu, o ir poreikio. Man yra gerai, kaip yra ir kiek yra. Tarkim su ps dirbti nemoku ir nenoriu išmokti. Kaip sumažinti foto žinau, man to pakanka.
Bet užtat turiu kitų norų, ,kitose srityse, kurios su fotografija nieko bendro neturi. Tad gal ne man vienai taip. Pasiekia žmonės kažkokį lygį, kurio pakanka ir nori save kitur išbandyti. Man pvz. viskam laiko neužtenka.
Bet užtat turiu kitų norų, ,kitose srityse, kurios su fotografija nieko bendro neturi. Tad gal ne man vienai taip. Pasiekia žmonės kažkokį lygį, kurio pakanka ir nori save kitur išbandyti. Man pvz. viskam laiko neužtenka.
tai tada gali būti, kad aš dar tos stadijos nepasiekiau, kai man pakanka to, ką turiu ir ką darau. bet gal tai ir natūralu, nes kitų rimtų hobių neturiu..
EURIKAITE. Wow ir ačiū
taip taip, aš gavau mainų foto
tik teks persirėmint, nes rėmelis atėjo sulaužytas, stiklas sudaužytas, o fotkė, kaip bebūtų keista, nepažeista ir tvarkinga kalendorius tad tikrai nuoširdžiai ačiū