Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 12 02, 16:07)
Sayonarai brūkštelsiu. Rašai, kad stebina kai žmonės kažką pasiekę, išmokę daugiau nebenori. Vat prisipažįstu, aš tikrai daugiau nieko iš fotografijos nebenoriu. Man ir naujovės nebeįdomios. Ir fotografuoju prasčiau nei tarkim prieš metus, bet stengtis kažką daryti noro neturiu, o ir poreikio. Man yra gerai, kaip yra ir kiek yra.  Tarkim su ps dirbti nemoku ir nenoriu išmokti. Kaip sumažinti foto žinau, man to pakanka.
Bet užtat turiu kitų norų, ,kitose srityse, kurios su fotografija nieko bendro neturi. Tad gal ne man vienai taip. Pasiekia žmonės kažkokį lygį, kurio pakanka ir nori save kitur išbandyti. Man pvz. viskam laiko neužtenka.

tai tada gali būti, kad aš dar tos stadijos nepasiekiau, kai man pakanka to, ką turiu ir ką darau. bet gal tai ir natūralu, nes kitų rimtų hobių neturiu..smile.gif

EURIKAITE. Wow ir ačiūbiggrin.gif 4u.gif
taip taip, aš gavau mainų foto tongue.gif
tik teks persirėmint, nes rėmelis atėjo sulaužytas, stiklas sudaužytas, o fotkė, kaip bebūtų keista, nepažeista ir tvarkinga cool.gif kalendorius wub.gif thumbup.gif tad tikrai nuoširdžiai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 gruodžio 2011 - 17:04
Laimą turiu -gražios, jaukios nuotraukos 4u.gif .

Sayonara, prašom pasirodyti;)
Atsakyti
Kike, aciu 4u.gif gavosi smile.gif Truputi netaip dariau, ne visa nuoruoda nukopinus buvau biggrin.gif
Atsakyti
Say - norim vaizdų 4u.gif

šiaip ir aš jau išsiuntusi,ale kad niekas dar nieko nerašo blush2.gif bent jau parašykite ar gavot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 02, 18:04)
tai tada gali būti, kad aš dar tos stadijos nepasiekiau, kai man pakanka to, ką turiu ir ką darau. bet gal tai ir natūralu, nes kitų rimtų hobių neturiu..smile.gif

žinok nepasiekusi aš jokios stadijos. Tiesiog persidėliojau prioritetus ir tiek. Mane tenkina tokios šeimos foto kokias turiu. O jei kitus pafotografuoju, kas retai nutinka, ir jiems nepatinka, tebūnie. Yra n plius n fotografų, kurie už fs pinigus ima ir padaro arba geriau arba prasčiau. Visada galima į juos kreiptis smile.gif Toks mano dabartinis mąstymas. Menininkė taip pat nesu ir nenoriu būti. Tad ko daugiau iš tos fotografijos norėti. Esu pradžiamokslio stadijoje, kai gauni foto su fokusu ten kur norėjai ir tai tave džiugina smile.gif ir visai dėl to nesigėdinu. vat.
kitų hobių ir aš neturiu, apart, skaitymo, kai nugvelbiu laiko iš kur nors. O šiaip mokausi, dirbu, turiu šeimą. Visas laikas čia.
Ai, dar SM. Bet čia ateinu arba kai viskas nervina, arba kai esu baisiai pavargusi ir nieko kito veikti nepajėgiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 gruodžio 2011 - 17:20
QUOTE(sayonara @ 2011 12 02, 16:04)
EURIKAITE. Wow ir ačiūbiggrin.gif  4u.gif
taip taip, aš gavau mainų foto tongue.gif
tik teks persirėmint, nes rėmelis atėjo sulaužytas, stiklas sudaužytas, o fotkė, kaip bebūtų keista, nepažeista ir tvarkinga  cool.gif kalendorius wub.gif thumbup.gif  tad tikrai nuoširdžiai ačiū  4u.gif

verysad.gif eina sau ir prasiau kad pazymetu kad stikla siunciu doh.gif kazkaip ir nujauciu kad jie metys tuos laiskus doh.gif pyze
Atsakyti
Na, kadangi girdėjau norų džiaugtis mainų nuotraukomis vienoje erdvėje, tai sukūriau flickr temą. smile.gif
Pasidžiaugimai.
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 02, 17:24)
verysad.gif  eina sau ir prasiau kad pazymetu kad stikla siunciu  doh.gif kazkaip ir nujauciu kad jie metys tuos laiskus  doh.gif pyze

eik tik, nesijaudink (jei dėl manęs jaudiniesi), nes mane tai visapusiškai pradžiuginai smile.gif 4u.gif svarbu juk, kad fotkė lyg tarp kartono lakštų sudėta išliko, nė dulkelės biggrin.gif

Tu gali įdėti foto čia arba ten kitur, kurią man siuntei? nes aš šiuo metu neturiu galimybės jos parodyt smile.gif

Yvette, tai pas mane irgi darbas ir šeima. dar knygos, kinas, fotografija. bet man vis negana ir negana, neramu dar su ta fotografija biggrin.gif matyt, esu neišsisprendusi kai kurių momentų su šia išdidžia kilmingąja mergele wink.gif
Atsakyti
aš dar neišsiunčiau mainų foto, nes tiesą pasakius, iki galo neapsisprendžiu kurią foto siųst, ir kokį formatą daryt biggrin.gif
Atsakyti
Dėl tos pačios priežasties ir aš neapsisprendžiu. unsure.gif
Atsakyti
merginos turiu klausima, gal zinote kur galima atspausdinti foto kaip atviruka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 02, 17:04)
tik teks persirėmint, nes rėmelis atėjo sulaužytas, stiklas sudaužytas, o fotkė, kaip bebūtų keista, nepažeista ir tvarkinga  cool.gif

Va del to as ir ketinu siusti tik pacia nuotrauka, be jokiu remeliu, nes nesu tikra, kad paprastu pastu siunciant nebus sudauzytas tas remelis. (Kurjeriniu ir tai yra buve, kad iskilusi stikla gavau... cool.gif) Tikiuosi, gaveja del to labai nenusivils... ax.gif

Nors vis dar neissirenku, ka siusti. Tiksliau, issirinkau kelias ir nusiunciau spausdinti, rytoj, jei pastas neveluos, tureciau gauti, tada galesiu visa savaitgali rinktis... doh.gif biggrin.gif

Ai dar del fotografijos - man tai yra vienas is daugelio hobiu (kartais galvoju, kad per daug ju turiu cool.gif), bet tikrai labai norisi nesustoti ir siekti kazko daugiau, gal tiesiog del to, kad dar tik pradejau mokytis. Nors laiko tai labai truksta, todel tas mokymasis tokiais vezlio zingsniukais vyksta - gal kam is sono ziurinciam ir visai vietoj uzstrigusi atrodau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 02 gruodžio 2011 - 18:46