Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Diancikas @ 2011 12 02, 15:36)
Sėdėjau, žiūrėjau į tą ranką (prieš kelias dienas)... žiūrėjau žiūrėjau ir man labai patiko tas raumenukas!!!!  biggrin.gif  O priežastis štai kokia - aš pati nesu sportiško sudėjimo, net kai labai kūda buvau... Man labai gražu, kai pas modelį mažos krūtys, nes pas mane l.didelės... ir pan.
Visada įdomu - į ką orientuojasi fotografas: kas jam gražu ar kas kitiems gražu... Kas gražu būtent tam fotografui ir kodėl...  Ir aplamai - kad yra GRAŽU ? smile.gif

smile.gif

Kai susidursi su reklama, suvoksi taisykles 4u.gif Fotografo orientacija turi būti tokia - vaizdas yra geresnis nei realybė, vaizdas turi būti trokštamas, vadinasi masiškai ir stereotipiškai suprantamas. Moteris turi būti ne tokia, kokia yra tarp mūsų pati gražiausia, o tokia, kokia gali būti gražiausia antriniu vaizdu - nerealybėje, visame tame MK šou.

Kas kita menas, fotografija sau ir visa kita, ir visa kita. Bet modelis yra reklaminis ir greičiausiai visam tam dirigavo Kauneckas, kuris yra reklamos vaizdo guru.

O ir nereklaminei nuotraukai, portretui, nenorėčiau, kad mane nufotografuotų, kai aš netyčia įtempiu kokį raumenį ar pan. biggrin.gif

Įdomu kokias šeimas rodė Loreta sus komanda smile.gif Ir tai jaučiu - spindinčias, laimingas, žavias, gražias, nuostabias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 gruodžio 2011 - 15:51
QUOTE(Almost @ 2011 12 02, 13:18)

kažkaip kilo tokia mintis - juk ir tas pats Kauneckas turbūt nepradėjo iškart nuo komandos? jis, turbūt, pradėjo nuo tokio paprasto Kauneckas123, gal forume, o gal ne, fotkino, kol subūrė komandą ir dabar jie yra Ciklopas? Nebe Kauneckas123, o Ciklopas890...

Puikiai. Kai pasieksim Kaunecko lygį, galėsim tik spauduyt mygtukus biggrin.gif Kolkas eikiva fotkint, ba iš didelio rašto einam iš krašto smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 02, 14:14)
Ir siaip, gal as dar per daug neseniai sioje temoje, bet nepastebejau, kad cia kas nors uzsiciklintu tik ties technine puse ir nenoretu siekti kazko daugiau.

Aš. Noriu geriau, bet nežinau kaip tą padaryt, laukiu, kol EUREKA pas mane ateis. O ji vėluoja. Parazitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 02 gruodžio 2011 - 15:51
QUOTE(rG @ 2011 12 02, 15:44)
O ir nereklaminei nuotraukai, portretui, nenorėčiau, kad mane nufotografuotų, kai aš netyčia įtempiu kokį raumenį ar pan. biggrin.gif

lotuliukas.gif
A prie ko čia tas Kauneckas? Zagsi žmogus matyt šiandien smile.gif

Eisiu apsižiūrėti ar turiu kokių raumenų? biggrin.gif
Norėčiau rasti...

Gero savaitgalio.
Būkit žmonės, neprikalbėkit 30 psl. per savaitgalį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 02, 15:52)
Aš. Noriu geriau, bet nežinau kaip tą padaryt, laukiu, kol EUREKA pas mane ateis. O ji vėluoja. Parazitė.

Aš tai išvis dėl to neišgyvenu biggrin.gif Bus laikas, bus ir vaikas, o dabar darau kažką kiek pajėgiu dabartinėm sąlygom ir nelaukiu aš jokių eurekų biggrin.gif Baigsiu mokslus, tada galėsiu pradėt filosofuot - ir taip yra ką veikt techniškai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 gruodžio 2011 - 15:55
Su kavos puodeliu perbėgau akimis paskutinius psl. Viena diskusija pabodo tai ta tema nepasisakysiu.

Sayonarai brūkštelsiu. Rašai, kad stebina kai žmonės kažką pasiekę, išmokę daugiau nebenori. Vat prisipažįstu, aš tikrai daugiau nieko iš fotografijos nebenoriu. Man ir naujovės nebeįdomios. Ir fotografuoju prasčiau nei tarkim prieš metus, bet stengtis kažką daryti noro neturiu, o ir poreikio. Man yra gerai, kaip yra ir kiek yra. Tarkim su ps dirbti nemoku ir nenoriu išmokti. Kaip sumažinti foto žinau, man to pakanka.
Bet užtat turiu kitų norų, ,kitose srityse, kurios su fotografija nieko bendro neturi. Tad gal ne man vienai taip. Pasiekia žmonės kažkokį lygį, kurio pakanka ir nori save kitur išbandyti. Man pvz. viskam laiko neužtenka.

Dar dėl fotografijų kalendoriaus. Dvi pirmoks kalėdų tematika. Mano tai tikrai bus ne į temą, tiesiog, naujos nematytos foto. Taip pat, savo dienos sulaukusi neįkelsiu iš ankstaus ryto, gali būti ir vėlai vakare. Bet kad nevėluosiu, tai pažadu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 gruodžio 2011 - 16:08
QUOTE(Yvette @ 2011 12 02, 16:07)
Tarkim su ps dirbti nemoku ir nenoriu išmokti. Kaip sumažinti foto žinau, man to pakanka.

Melagis melavo......... tongue.gif Pamenu, kaip man pradžioj padėjai su kontrastais smile.gif
Atsakyti
Gintarija gal tą gruodžio antros foto įkelk čia ? ax.gif
http://www.flickr.co...157628247047397
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 02, 16:31)
Gintarija gal tą gruodžio antros foto įkelk čia ?  ax.gif
http://www.flickr.co...157628247047397

Oi visai pamirsau blush2.gif vaikas ant kompo lipa, tai vis prabegom prabegom prie to kompo biggrin.gif tuoj bandysiu ikelti.

Aciu ir uz nuotraukos komentarus 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 02 gruodžio 2011 - 16:53
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 02, 16:35)
jau išėjo tas numeris?  g.gif reiks eit paciokinti  tongue.gif bučiau jau ir pamiršusi  ax.gif O šiaip tai buvo JŪSŲ Fotopastelės bendras darbas,na aišku manau tu daugiausiai prie stilistikos prisidėjai,bet šiaip tai bendras projektas,ir labai gaila,kai viską patiems reikia daryti ir galvoti ir derinti ir darbužius ir detalės ir dar viso ko  doh.gif Aš fotosesijai pusė namų suvežiau,dar pusė pirkau,dariau,košmaras  doh.gif

Aha, jau išėjo. Dėl galvojimo ir derinimo visai man negaila, kitaip ir nefotografuotume (bent jau aš). Man turi viskas patikti, o jei kas kitas darytų, jaučiu, tikrai kas nors nepatiktų bigsmile.gif
Rita, trys žvaigždžių šeimos, o viena tikra tongue.gif
Atsakyti
Jeigu nesunku, paaiskinkite, kaip ta nuotrauka i ta grupes zaidima ikelti blush2.gif kazko nesigauna man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 12 02, 17:55)
Aha, jau išėjo. Dėl galvojimo ir derinimo visai man negaila, kitaip ir nefotografuotume (bent jau aš). Man turi viskas patikti, o jei kas kitas darytų, jaučiu, tikrai kas nors nepatiktų  bigsmile.gif
Rita, trys žvaigždžių šeimos, o viena tikra tongue.gif

na tai reiks tada papirkti tą žurnalą,dabar manau perkamumas dar padidės kai jūsų foto bus lotuliukas.gif thumbup.gif
šiaip sutinku,kad visgi vistiek pasidėlioji kaip pačiam gražiau geriau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 02, 17:59)
Jeigu nesunku, paaiskinkite, kaip ta nuotrauka i ta grupes zaidima ikelti  blush2.gif  kazko nesigauna man  blush2.gif

man rodos ,kad tiesiog įdėjau HTML linką į ten ir viskas,pabandyk g.gif
Atsakyti