QUOTE(Diancikas @ 2011 12 02, 15:36)
Sėdėjau, žiūrėjau į tą ranką (prieš kelias dienas)... žiūrėjau žiūrėjau ir man labai patiko tas raumenukas!!!! O priežastis štai kokia - aš pati nesu sportiško sudėjimo, net kai labai kūda buvau... Man labai gražu, kai pas modelį mažos krūtys, nes pas mane l.didelės... ir pan.
Visada įdomu - į ką orientuojasi fotografas: kas jam gražu ar kas kitiems gražu... Kas gražu būtent tam fotografui ir kodėl... Ir aplamai - kad yra GRAŽU ?
Visada įdomu - į ką orientuojasi fotografas: kas jam gražu ar kas kitiems gražu... Kas gražu būtent tam fotografui ir kodėl... Ir aplamai - kad yra GRAŽU ?
Kai susidursi su reklama, suvoksi taisykles Fotografo orientacija turi būti tokia - vaizdas yra geresnis nei realybė, vaizdas turi būti trokštamas, vadinasi masiškai ir stereotipiškai suprantamas. Moteris turi būti ne tokia, kokia yra tarp mūsų pati gražiausia, o tokia, kokia gali būti gražiausia antriniu vaizdu - nerealybėje, visame tame MK šou.
Kas kita menas, fotografija sau ir visa kita, ir visa kita. Bet modelis yra reklaminis ir greičiausiai visam tam dirigavo Kauneckas, kuris yra reklamos vaizdo guru.
O ir nereklaminei nuotraukai, portretui, nenorėčiau, kad mane nufotografuotų, kai aš netyčia įtempiu kokį raumenį ar pan.
Įdomu kokias šeimas rodė Loreta sus komanda Ir tai jaučiu - spindinčias, laimingas, žavias, gražias, nuostabias