Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 14:07)
aš tai siūlyčiau dėti, tada kada gauna mainų foto  g.gif  tik albumėlį mūsų sm'o flickryje gal būtų galima sukurti, kad po to visas fotkes vienoj krūvoj būtų galima matyt..

Aš jau senai gavau, todėl ir klausiu.
Kokie dar pasiūlymai?

Svarbiausia, kad jos būtų vienoje krūvoje, kaip ir tu sakai.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 12 02, 14:24)
dainuoji eletrine muzika? lotuliukas.gif
o jei rimtai, tu cia ironizavai su tais bethovenais ar rimtai? nuoroda nebeveikia, o as taip norejau paklausyt unsure.gif

Parašiau elektrinę? biggrin.gif na, elektroninę biggrin.gif
Na, ne mano stilius bla bla, bet turiu grojiką, kuris elektroninę muziką kuria, tai duoda pačiulbėt biggrin.gif Jei būtų noro ir laiko, tai gal ir normaliai padirbėtume, alia ne tie man vėjai galvoj smile.gif

aha, papokštavau, alia ne iki galo, ištryniau, ten buvo nora jones gabaliukas ir tokios linksmos gabaliukas, kažkoks ala gimmy gimmy girl my baby biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 gruodžio 2011 - 14:31
QUOTE(rG @ 2011 12 02, 15:30)
Parašiau elektrinę? biggrin.gif na, elektroninę biggrin.gif

ne, ne prie sito prisikabinau, tipo kad dainuoji ja biggrin.gif dainuoji muzika. va. eltronine tuo labiau smile.gif
nu ne esme. davai parodyk ka:) ai laik elektrine/elektronine muzika.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 12 02, 14:42)
ne, ne prie sito prisikabinau, tipo kad dainuoji ja biggrin.gif dainuoji muzika. va. eltronine tuo labiau smile.gif
nu ne esme. davai parodyk ka:) ai laik elektrine/elektronine muzika.

Reik surast, išsimėtę po internetą, kai surasiu, duosiu nuorodų. Nieko ten rimto žinok, aš Gargžduos, jis Mažeikiuos arba Danijoj, taip ir dirbam.
Pasiunčiau fb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 gruodžio 2011 - 14:47
Nu, merginos, is neturejimo ka sneketi jau kabinames prie zodziu ir is muses darom drabli... Andriaus juodai baltos fotografijos kursuose irgi buvo Andriaus sujungtos lempos, paruostas kokybiskas fonas, bendrai reguliavom modelius, fotkinom per peti viena kitai, pacios matet - buvo visai panasiu kadru pas kiekviena dalyvavusia. Laikas juk ribotas, darbo erdve eksperimentams irgi. Svarbu juk, kad mokemes, bandeme! SNAP irgi mokymai buvo su paruosta tam erdve, modeliu. Nueikite i bet koki seminara ar darbo grupes ir pamatysite, kad dalyviai turi panasiu kadru... Geriau dekime nuotraukas biggrin.gif ir nesipykime newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 02 gruodžio 2011 - 14:50
QUOTE(Maggie @ 2011 12 02, 14:24)
vaje, Brum, vechnas pemees'as tau biggrin.gif

nu nepradeeeek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 02 gruodžio 2011 - 14:51
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 02, 15:25)
Aš jau senai gavau, todėl ir klausiu.
Kokie dar pasiūlymai?

Svarbiausia, kad jos būtų vienoje krūvoje, kaip ir tu sakai.

Nesigaus vienu metu iškart sukelt tikrai. Siūlau sukurt flikcre atskirą temą ir ten dedam, tada kai gaunam.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Pamenu kazkuri turejot uzsakymu fotografuoti daiktus baltame fone, lyg kepinius kazkokius, ir pan smile.gif Jei galit parasykit kas taip dare, arba tiesiog i AZ :)turiu pora klausimeliu.
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 12 02, 14:59)
Sveikos merginos smile.gif Pamenu kazkuri turejot uzsakymu fotografuoti daiktus baltame fone, lyg kepinius kazkokius, ir pan smile.gif Jei galit parasykit kas taip dare, arba tiesiog i AZ :)turiu pora klausimeliu.

Jei gerai pamenu, tai darė rarity (Irma). rolleyes.gif
Atsakyti
dianicikas man rodos irgi fotkino wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 02, 13:50)
Labas smile.gif
Siandien mano diena kelti nuotrauka smile.gif

Gruodzio 2-oji... iki Kaledu liko 22 dienos smile.gif
Bukite geri, Kaledu senelis Jus stebi  hihihi.gif

nu va kaip faina wub.gif foto manau nereikia komentuoti,nu bent aš nenoriu,tiesiog noriu laukti kiekvienos dienos ir specialios foto jai 4u.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2011 12 02, 14:17)
Na, mes fotografavom Laimos 12 nr. Nieko mums nedavė, tik pageidavo kalėdinio laukimo nuotaikos. Turėjome keturioms šeimoms sugalvoti viską - ką veikia, kur veikia, detalės, drabužiai, makiažas...... bigsmile.gif

jau išėjo tas numeris? g.gif reiks eit paciokinti tongue.gif bučiau jau ir pamiršusi ax.gif O šiaip tai buvo JŪSŲ Fotopastelės bendras darbas,na aišku manau tu daugiausiai prie stilistikos prisidėjai,bet šiaip tai bendras projektas,ir labai gaila,kai viską patiems reikia daryti ir galvoti ir derinti ir darbužius ir detalės ir dar viso ko doh.gif Aš fotosesijai pusė namų suvežiau,dar pusė pirkau,dariau,košmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 13:34)
šioji faina tokia, patiko jos žvilgsnis, ir poza, ir spalvos, apdribimas tik.. labai ji įtempus tą vieną ranką  doh.gif

Sėdėjau, žiūrėjau į tą ranką (prieš kelias dienas)... žiūrėjau žiūrėjau ir man labai patiko tas raumenukas!!!! biggrin.gif O priežastis štai kokia - aš pati nesu sportiško sudėjimo, net kai labai kūda buvau... Man labai gražu, kai pas modelį mažos krūtys, nes pas mane l.didelės... ir pan.
Visada įdomu - į ką orientuojasi fotografas: kas jam gražu ar kas kitiems gražu... Kas gražu būtent tam fotografui ir kodėl... Ir aplamai - kad yra GRAŽU ? smile.gif

smile.gif
Atsakyti