Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2011 12 02, 14:17)
Na, mes fotografavom Laimos 12 nr. Nieko mums nedavė, tik pageidavo kalėdinio laukimo nuotaikos. Turėjome keturioms šeimoms sugalvoti viską - ką veikia, kur veikia, detalės, drabužiai, makiažas...... bigsmile.gif

Jo zinau, kad siuo atveju viska ruosete Jus smile.gif (cia as apie fotopasteles komanda jei ka smile.gif )
Bet manau kitais atvejais tikrai buna ir nurodoma, ka ir kaip fotkinti ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 02 gruodžio 2011 - 13:33
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 02, 12:51)

Iš SNAP šitą foto dėjau viešai:

šioji faina tokia, patiko jos žvilgsnis, ir poza, ir spalvos, apdribimas tik.. labai ji įtempus tą vieną ranką doh.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas zinot, kur imanoma issinuomoti spalvota fotoprinteri?

Arba gal kuri turite ir galetumete isnuomoti? smile.gif

Ieskom Help-portrait dienai ir nieko nerandam....
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 02, 13:50)
Labas smile.gif
Siandien mano diena kelti nuotrauka smile.gif
Gruodzio 2-oji... iki Kaledu liko 22 dienos smile.gif

Smagiai isibegejam. mirksiukas.gif
nezinau,ar kritikuojam, komentuojam kalendoriaus zaidimo fotografijas, vistik pasakysiu, kad idomiau ziuretusi lapelis ne su atspauzdintu uzsiraitymu, o is tiesu pasirietes ir kaspinelio butu pakake vieno, o ne dvieju skirtingu rolleyes.gif Mintis grazi mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimą- pasiūlymą dėl mainų.
Gal sudėkim visas gautas foto pvz gruodžio 24 d ?
Dar klausimas - ar reikia perfotografuoti tą dovaną ar siuntėjas duos nuorodą g.gif, kad įdėti originalą? Aaaa ? Kaip manote?
Atsakyti
Vat aš irgi pamačiau fotografiją ir pasimečiau sakyti ar ne apie ją ką nors. smile.gif Šiaip pritariu Egzo. Bet vis tiek labai džiaugiuosi, kad ši diena su nuotrauka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 02, 13:56)
Turiu klausimą- pasiūlymą dėl mainų.
Gal sudėkim visas gautas foto pvz gruodžio 24 d ?
Dar klausimas - ar reikia perfotografuoti tą dovaną ar siuntėjas duos nuorodą  g.gif, kad įdėti originalą? Aaaa ? Kaip manote?

aš tą dieną būsiu kaime, prie puodų, be interneto- tikrai neįdėsiu smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 14:00)
aš tą dieną būsiu kaime, prie puodų, be interneto- tikrai neįdėsiu smile.gif

Oi, čia diena tikrai nesvarbu smile.gif
Tiesiog noriu susitarti - kaip darom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 02 gruodžio 2011 - 14:02
QUOTE(Ka @ 2011 12 02, 14:57)
Vat aš irgi pamačiau fotografiją ir pasimečiau sakyti ar ne apie ją ką nors.  smile.gif  Šiaip pritariu Egzo. Bet vis tiek labai džiaugiuosi, kad ši diena su nuotrauka.  4u.gif

Gal pirmoms bukim atlaidesnes, nes taip greitai kazka padaryti nera paprasta. Zinoma, daugiausiai tikiuosi is 20-23 dienos foto. Laiko turetu papakti idejai isgryninti iki tobulumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 02, 14:01)
Oi, čia diena tikrai nesvarbu smile.gif
Tiesiog noriu susitarti - kaip darom?

aš tai siūlyčiau dėti, tada kada gauna mainų foto g.gif tik albumėlį mūsų sm'o flickryje gal būtų galima sukurti, kad po to visas fotkes vienoj krūvoj būtų galima matyt..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 02, 08:17)
cia nera idejos, tada nera ka ir kopijuot

biggrin.gif Ka jau cia bepridesi…

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 02, 08:17)
cia ne krastutinumas. cia norejimas daugiau smile.gif va, kas ir blogiausia, kad sioj temos ties technine puse uzsiciklinama. ir viskas. jei nekalbesim apie kita puse, ape ja niekas ir negalvos.

QUOTE(sayonara @ 2011 12 02, 08:30)
pradžiamokslių tema nereiškia, kad galima save laukyti amžina pradžiamoksle ir užsiciklinti toje pačioje stadijoje.

O kas nors taip sake? Kad galima save laikyti amzina pradziamoksle? As tai tikrai ne apie tai kalbejau vakar. Ir siaip, gal as dar per daug neseniai sioje temoje, bet nepastebejau, kad cia kas nors uzsiciklintu tik ties technine puse ir nenoretu siekti kazko daugiau. Nors gal jums ir geriau matyti, seniau cia esate, todel nesigincysiu.

QUOTE(robobebras @ 2011 12 02, 10:40)
aj, penktadienis, papletkysiu ir as biggrin.gif.
As tai manau, kad kai ziuri nuotrauka, turetu but nesvarbu kieno ji daryta ir kas sustate sviesas, apsiseilejes vaikas ar apsikakojes. Tu ziuri i tai ka matai. Vat ka matai ta ir komentuot reiktu. Jei neidomu/tingi/nenori - nekomentuoji ir tiek.

drinks_cheers.gif:

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 02, 10:44)
Man patiko tavo variantas... Patinka tas minkstumas ir tikrai cia nera kopijavimas.

Aciu. Na gal “kopijavimas” siuo atveju ir ne tas zodis, bet vis tiek keista, kad va taip netycia (?) atkartojau patikusia nuotrauka. Kazkokie pasamones procesai, matyt… g.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 02, 10:44)
Manau viskas rodoma. Merginos pasibande pasizaide su studijiniu apsvietimu, pasirinko nustatymus kompozicija. Galu gale pacios sutvarke foto. Na taip, komentuoti daug nera ka... Bet jos atejo pasidziaugti, kad jom va irgi pavyko... wink.gif

Butent. Labai trumpai ir aiskiai susakei, ko man vakar nepavyko pasakyti. As butent del to ir nesupratau, kodel buvo pradeta sakyti, kad ne autorinis darbas, kad nera ka komentuoti, ir t.t. Zmogus norejo pasitikslinti, ar jam techniskai kazkas pavyko, o vietoj to gavo komentara, kad cia girdi tavo indelio nera, tai ir komentuoti nera ka. Bet gal cia tiesiog nesusikalbejimas, kaip daznai buna forumuose... g.gif

O kaledinio zaidimo nuotrauku kazkaip nesinori kritikuoti, tiesiog faina ju laukti kasdien smile.gif
Atsakyti
beprasme diskusija. sutinku su Akasha, kad slidi tema ir t.t.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 02, 10:47)
o tu pajusk skirtuma, ka, pati? smile.gif

vaje, Brum, vechnas pemees'as tau biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 12 01, 12:27)
Neiste, uogele, čia buvo pokštas, atsiprašau, kad nuvyliau, dainų nekuriu, bet dainuoju, pastaruoju metu elektroninę muziką, nes taip išeina, o ten šiaip, į temą, bet niekas nesuprato biggrin.gif

dainuoji elektrine muzika? lotuliukas.gif
o jei rimtai, tu cia ironizavai su tais bethovenais ar rimtai? nuoroda nebeveikia, o as taip norejau paklausyt unsure.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 12 01, 13:46)
gi ne jauniklės, nelaužys kojų ir su aptiažkėm nesistaipys, tai tikrai kaip nors jaukiai susitvarkysi..smile.gif

su aptiazhkem doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 11 30, 17:47)
Nieko nebesuprantu wink.gif) jei autorius mano, kad jo foto tokio dydžio yra tobula, tai kame problemos su pasportu?

drinks_cheers.gif

netikiu pati, bet po 3men (gal daugiau?) pertraukelos kazhkaip fotkint uzsinorejau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 02 gruodžio 2011 - 14:28