Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 02, 11:59)

Na bet jos taip ir pristate, kad tai is snap konferencijos. taigi nepristate kaip savo ideju ir igivendinimo, tai nesuprantu kodel kilo tokios diskusijos...

nes kažkuri mergina pasakė, kad nemato ką čia komentuoti smile.gif na ir tada visi pradėjo aiškinti, kodėl namato ką komentuoti smile.gif

man įdomu ką reiškia tas fotoparatas rankoje? kokį vaidmenį atlieka ta mergina? bet nežinau, ar ji tą gali atsakyt.. gal ir gali, gal kažkas pasakė, kodėl ją aprengė būtent taip, ir kodėl jai davė tą fotiką į rankas. Šiaip noisy nufotkino gerai, niekas nekliūna, ryšku gražu, kadravimas geras.. ne visai patiko merginos poza,tas petis taip į priekį išmestas man šiuo atveju nepatinka ir netinka..

jei lygint su diancikas tai noisy tomis pačiomis sąlygomis žymiai geriau susitvarkė.. pas diancika per šviesu, nukirpta belekur.. alūnė nukapota, plaštaka taip pat..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 02, 11:51)
pusfabrikatis

m?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 02, 12:08)

Kai tu igivendini savo ideja tai viena, bet tarkim paimkim pavizdi, tarkim koki Laimos zurnala. Samdosi fotografa savo kazkokiai straipsnio iliustracijai, duoda savo stilista. Pagrindine ideja laimos redakcijos, o fotografas siuo atveju igivendina kazkieno ideja. ar jam pavyks ar ne atskleisti viska tai jau klausimas, nes pirmine ideja kazkieno. Kai esi profas ir tai yra tavo pragyvenimo saltinis tau dzin savos idejos, nes tu zinai, kad uzsidirbes savo menus igyvendinsi laisvu nuo darbo laiku. Zinoma, dali saves tu i ta fotografija inesi. nes visa vizualizacija, svieos parinkimas, komponavimas ir visa kita bus tavo. Bet pati ideja ne tavo, o uzsakyta kazkieno. Ir nera tame nieko blogo. Tiesiog toks gyvenimas ir nera cia del ko pyktis.

nu va, vadinasi mažai žinau dar apie tą fotografijos puodą smile.gif diskusijos yra gerai biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Siandien mano diena kelti nuotrauka smile.gif

Gruodzio 2-oji... iki Kaledu liko 22 dienos smile.gif
Bukite geri, Kaledu senelis Jus stebi hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 02 gruodžio 2011 - 12:53
Nu vėl iš skiedros priskaldėt smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 02, 11:36)
o as tai vis tiek matau dideli skirtuma ir matysiu smile.gif tarp ju ir Kaunecko skirtumas toks, kad Kauneckas bent jau moketu sujungti sviesas, o jos ne. jis dar ir aprengtu modeli graziai, o jos paabejociau

O kas sakė, kad aš nemokėčiau? smile.gif Specialiai to mokiausi pas Zolubą, turiu studijinių lempų komplektą namie. Gaila, kad tiesiog per mažai erdvės turiu kol kas. Sunku praktikuotis.
Beje, makiažą bei šukuosena galiu pati padaryti ir darau. Net diplomą turiu (čia iš tų jaunystės maksimalizmo laikų - kai norėjau viską mokėti) smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 02, 11:44)
na tiap tiap.. Sutinku.
Dėl šviesų statymo, nežinom, gal ir gali.. gal ir padažyt gali ar aprengt, tiesiog ten buvo jau viskas padaryta..
Bet kuriuo atveju, aš žaviuosi Kaunecku ir mokėjimu suburt tokią komandą.

Sutinku smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 12:08)
nes kažkuri mergina pasakė, kad nemato ką čia komentuoti smile.gif na ir tada visi pradėjo aiškinti, kodėl namato ką komentuoti smile.gif

jei lygint su diancikas tai noisy tomis pačiomis sąlygomis žymiai geriau susitvarkė.. pas diancika per šviesu, nukirpta belekur.. alūnė nukapota, plaštaka taip pat..

Aš tai išvis neprašiau manęs komentuoti ir man pačiai ta foto nepatinka, jau rašiau, kad įdėjau ją vien dėl to pačio pagauto momento. Ir kodėl peršviesta - rašiau. na, nebent nesate girdėję kas yra paleidėjas ir vidinė blykstė smile.gif Arba neatidžiai skaitote.

Iš SNAP šitą foto dėjau viešai:
user posted image

Noisy B - labai gražios merginos foto miške bigsmile.gif
Sonatos nuotrauka buvo geriausia mano akimis wink.gif
Juk pagauti tinkamą kadrą-momentą irgi ne kiekvienas sugeba. Net tomis pačiomis sąlygomis. Nepadės nei geriausia makiažistai ne stilistai wink.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 12 02, 10:40)
Antroji man smagesne. Dar kiek tamsesne ir kontrastingesne daryciau.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 12 02, 10:40)
aj, penktadienis, papletkysiu ir as biggrin.gif.
As tai manau, kad kai ziuri nuotrauka, turetu but nesvarbu kieno ji daryta ir kas sustate sviesas, apsiseilejes vaikas ar apsikakojes. Tu ziuri i tai ka matai. Vat ka matai ta ir komentuot reiktu. Jei neidomu/tingi/nenori - nekomentuoji ir tiek.

drinks_cheers.gif negaliu nesutikti

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 02, 10:44)
Man JB variantas geresnis. Graziai suzaista.

Antra foto pasakysiu trumpai. Kompozicija pakeitus gal ir sudomintu, dabar ne.

Del kompozicijos dabar pati pabandyk pavartyti sia nuotrauka vaizduoteje kaip 3D. smile.gif Kojos butu kairiam,  auksiniam taske virsuje, o ne per viduri kaip dabar, o akmenuku takelis vingiuodamas is priekio desines apatinio tasko nuvestu prie koju. tokiu atveju kiek labiau is virsaus fotografuoti reikejo. gal kiek daugiau ardves aplinkui palikti ir su platesniu kampu griebti, kad gylis labiau atsirastu. Ir taip pat tokios nuotraukos JB graziau atrodo. Nes spalvines informacijos cia kaip ir nereikia.
Tikiuosi suprasi ka cia prirasiau...

Ačiū 4u.gif
Ir dėkui už pamąstymus dėl kompozicijos bigsmile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 12 02, 11:02)
Plumerija, man irgi JB daug geriau

Šiandien fotografuosiu tą moteriškę,

Ačiū 4u.gif

Sėkmės mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 02, 12:51)
[img]http://farm8.staticflickr.com/7025/6440915063_fd4b24e617_z.jpg
[ilistai wink.gif
Diančik 4u.gif

Dabar žiūrint į šią nuotrauką - pažiūrėk kokia ranka, koks kaklas... Prie išraiškos ar lupų gal irgi prisikabinčiau (nereikia sakyti, kad toks modelis, modelis vieną sekundę vienoks, kitą jau kitoks smile.gif ) ir jei jau fashion, tai jau paakį reiktų patvarkyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 gruodžio 2011 - 12:59
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 02, 12:51)

Aš tai išvis neprašiau manęs komentuoti ir man pačiai ta foto nepatinka, jau rašiau, kad įdėjau ją vien dėl to pačio pagauto momento.  Ir kodėl peršviesta - rašiau. na, nebent nesate girdėję kas yra paleidėjas ir vidinė blykstė smile.gif  Arba neatidžiai skaitote.

supratau smile.gif

šitos kaip suprantu irgi nekomentuot..
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 02, 13:08)
Kai tu igivendini savo ideja tai viena, bet tarkim paimkim pavizdi, tarkim koki Laimos zurnala. Samdosi fotografa savo kazkokiai straipsnio iliustracijai, duoda savo stilista. Pagrindine ideja laimos redakcijos, o fotografas siuo atveju igivendina kazkieno ideja. ar jam pavyks ar ne atskleisti viska tai jau klausimas, nes pirmine ideja kazkieno. Kai esi profas ir tai yra tavo pragyvenimo saltinis tau dzin savos idejos, nes tu zinai, kad uzsidirbes savo menus igyvendinsi laisvu nuo darbo laiku. Zinoma, dali saves tu i ta fotografija inesi. nes visa vizualizacija, svieos parinkimas, komponavimas ir visa kita bus tavo. Bet pati ideja ne tavo, o uzsakyta kazkieno. Ir nera tame nieko blogo. Tiesiog toks gyvenimas ir nera cia del ko pyktis.

Na, mes fotografavom Laimos 12 nr. Nieko mums nedavė, tik pageidavo kalėdinio laukimo nuotaikos. Turėjome keturioms šeimoms sugalvoti viską - ką veikia, kur veikia, detalės, drabužiai, makiažas...... bigsmile.gif
Atsakyti
ale kaip įdomu jus sekti. tiesiog sekti ir semtis įkvėpimo kažkam smile.gif
kažkaip kilo tokia mintis - juk ir tas pats Kauneckas turbūt nepradėjo iškart nuo komandos? jis, turbūt, pradėjo nuo tokio paprasto Kauneckas123, gal forume, o gal ne, fotkino, kol subūrė komandą ir dabar jie yra Ciklopas? Nebe Kauneckas123, o Ciklopas890...

QUOTE(Diancikas @ 2011 12 02, 10:51)

aš vis norėjau paklaust, nedrįsau, bet susikaupiau - modelis yra Milda Štakėnaitė?
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 02, 13:51)
Nu vėl iš skiedros priskaldėt smile.gif 
O kas sakė, kad aš nemokėčiau? smile.gif  Specialiai to mokiausi pas Zolubą, turiu studijinių lempų komplektą namie. Gaila, kad tiesiog per mažai erdvės turiu kol kas.  Sunku praktikuotis.
Beje, makiažą bei šukuosena galiu pati padaryti ir darau.  Net diplomą turiu (čia iš tų jaunystės maksimalizmo laikų - kai norėjau viską mokėti) smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 12 02, 12:58)

Dabar žiūrint į šią nuotrauką - pažiūrėk kokia ranka, koks kaklas...

Matau 4u.gif
Ačiū. Bet aš ne apie tai 4u.gif
Šitos nuotraukos for fun. Tiesiog smagu buvo profesionalę fotkinti.
Mano dauguma nuotraukų perdegusio, nes, kartoju smile.gif, nusireguliuoju, kažkas kaip tik tuo metu blykstes "paleidžia" smile.gif Tada - viskas iš naujo... smile.gif
Aišku, reikėjo viską paversti j/b ir būtų problema "išpręsta" smile.gif Tačiau daviau sau užduoti išmokti susitvarkyti su spalvomis - o aš, kaip užsispyrusi žemaitė (o Klaipėdoje įdomu tikri žemaičiai ? biggrin.gif ) - tai ir dirbu ta linkme. Be jokių nuolaidų sau smile.gif

O dėl nuotraukos tvarkymo - blaškausi labai jau kurį laiką - tai noriu visiško glamour'o, tai visiško natūralumo su kiekviena raukšlele... Nerandu viduriuko.

Paskutiniu metu todėl ir nerodau jokių foto - man nepatinka NIEKAS ką bedaryčiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 13:08)
supratau  smile.gif

šitos kaip suprantu irgi nekomentuot..

Jei labai nori - komentuok smile.gif
Internetas - tai ta erdvė, kai žmogus perskaito kito rašliavą pagal savo nuotaiką 4u.gif Jei nebesiplėsiu, kad dar per savo supratimo prizmę ir taram param
Imk 4u.gif
Gerai, kad akis atvėrei, vis dėlto... Mano kompe ji neatrodo peršviesta. Tiesiog šviesi. Tikrinsiu per 2 kompus dabar visada.

QUOTE(Loretoidas @ 2011 12 02, 13:17)
Na, mes fotografavom Laimos 12 nr.

Kaip smagu turėtų būti (ir baisu biggrin.gif ). Kažkas naujo man neleidžia miegoti naktį... ir tai man patinka

QUOTE(mamagute @ 2011 12 02, 13:19)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diancikas: 02 gruodžio 2011 - 13:30