Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aj, penktadienis, papletkysiu ir as biggrin.gif.
As tai manau, kad kai ziuri nuotrauka, turetu but nesvarbu kieno ji daryta ir kas sustate sviesas, apsiseilejes vaikas ar apsikakojes. Tu ziuri i tai ka matai. Vat ka matai ta ir komentuot reiktu. Jei neidomu/tingi/nenori - nekomentuoji ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 02, 00:22)

Man JB variantas geresnis. Graziai suzaista.

Antra foto pasakysiu trumpai. Kompozicija pakeitus gal ir sudomintu, dabar ne.

Del kompozicijos dabar pati pabandyk pavartyti sia nuotrauka vaizduoteje kaip 3D. smile.gif Kojos butu kairiam, auksiniam taske virsuje, o ne per viduri kaip dabar, o akmenuku takelis vingiuodamas is priekio desines apatinio tasko nuvestu prie koju. tokiu atveju kiek labiau is virsaus fotografuoti reikejo. gal kiek daugiau ardves aplinkui palikti ir su platesniu kampu griebti, kad gylis labiau atsirastu. Ir taip pat tokios nuotraukos JB graziau atrodo. Nes spalvines informacijos cia kaip ir nereikia.
Tikiuosi suprasi ka cia prirasiau...

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 02, 01:26)
Perziurinejau savo Favorites Flickr'e, ir radau stai sita. Buvau visai apie ja pamirsusi, bet visgi praejusi sestadieni bandziau fotografuoti kazka labai panasaus - turiu omeny sita nuotrauka. Nors aisku man isejo visai kitaip, visom prasmem, bet ideja, man atrodo, ta pati...  g.gif 

Man patiko tavo variantas... Patinka tas minkstumas ir tikrai cia nera kopijavimas.
Beje uzknisa nuorodos. Dekit cia fotkes.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 02, 10:47)
o tu pajusk skirtuma, ka, pati? smile.gif tarp stendo su sviesom, paruosta mergina ir fotografavimo vienas kitam per peti, ir gamtos fotografijos.

Bet tai pala Brum, taip iseina, kad puses savo darbu rimti fotografai nagali pristatyti kaip savo, nes dirba su stilistai, kurie sukuria ivaizdi, makiazai, sukuosenos, su pro modeliais kuriems jau nesako, kaip atsistoti, nes modelis zino savo darba, o jie tik mygtuka spaudo biggrin.gif As cia tik siaip pamastymui.
Manau viskas rodoma. Merginos pasibande pasizaide su studijiniu apsvietimu, pasirinko nustatymus kompozicija. Galu gale pacios sutvarke foto. Na taip, komentuoti daug nera ka... Bet jos atejo pasidziaugti, kad jom va irgi pavyko... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M.: 02 gruodžio 2011 - 10:47
QUOTE(robobebras @ 2011 12 02, 09:40)
As tai manau, kad kai ziuri nuotrauka, turetu but nesvarbu kieno ji daryta ir kas sustate sviesas, apsiseilejes vaikas ar apsikakojes. Tu ziuri i tai ka matai. Vat ka matai ta ir komentuot reiktu. Jei neidomu/tingi/nenori - nekomentuoji ir tiek.

Butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 12 02, 11:40)

Aukso zodziai smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 02, 10:44)
Bet tai pala Brum, taip iseina, kad puses savo darbu rimti fotografai nagali pristatyti kaip savo, nes dirba su stilistai, kurie sukuria ivaizdi, makiazai, sukuosenos, su pro modeliais kuriems jau nesako, kaip atsistoti, nes modelis zino savo darba, o jie tik mygtuka spaudo biggrin.gif As cia tik siaip pamastymui.
Manau viskas rodoma. Merginos pasibande pasizaide su studijiniu apsvietimu, pasirinko nustatymus kompozicija. Galu gale pacios sutvarke foto. Na taip, komentuoti daug nera ka... Bet jos atejo pasidziaugti, kad jom va irgi pavyko... wink.gif

drinks_cheers.gif

uoj, negi siandie tikrai alu kartu gersim? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 02 gruodžio 2011 - 10:47
QUOTE(robobebras @ 2011 12 02, 11:46)
drinks_cheers.gif

uoj, negi siandie tikrai alu kartu gersim? biggrin.gif

Aga drinks_cheers.gif Skypu susibarskesim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 02, 10:44)

na tada paprastai būna pristatoma visa komanda.. pvz kaip Creep, Ciklopas ir k.t. aišku idėja būna fotografo, visi kiti padeda ją įgyvendinti
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 12 02, 10:40)

nu ir aš daužau bokalėlius drinks_cheers.gif

Plumerija, man irgi JB daug geriau ax.gif

Šiandien fotografuosiu tą moteriškę, prisipažinsiu - bijau unsure.gif suprantu, kad nėr ko, ale vis tiek...bet noriu ne mažiau bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 02, 11:02)
nu ir aš daužau bokalėlius drinks_cheers.gif

Plumerija, man irgi JB daug geriau  ax.gif

Šiandien fotografuosiu tą moteriškę, prisipažinsiu - bijau  unsure.gif suprantu, kad nėr ko, ale vis tiek...bet noriu ne mažiau bigsmile.gif

o kur fotkinsi? gamtoj kažkur? ar patalpoj?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 10:52)
na tada paprastai būna pristatoma visa komanda.. pvz kaip Creep, Ciklopas ir k.t.  aišku idėja būna fotografo, visi kiti padeda ją įgyvendinti

Na pristatoma tai taip.. bet tada gaunasi, kad ir Kauneckas ti spaudo mygtuką smile.gif Šiuo atveju skirtumas buvo tarp merginų tik toks, kad jos nepristatė komandos, kas per modelis, stilistai ir pan..

Nors visgi manau kad Kauneckas prisideda idėjomis, jis turi pirmiausia viziją, o tada jau kiti ją bando teisingai įgyvendint. Matyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 11:04)
o kur fotkinsi? gamtoj kažkur? ar patalpoj?

Darysiu pusę per pusę...kelias studijinio tipo patalpoj ir po to trauksim į gamtą..

Bandau ieškoti pavyzdžių, bet nieko gero nerandu kol kas doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

nuolat skaitinėjuosi Jūsų temelę, bet vis neprisijungiu, nes esu pagal jus labai jau pradžiamokslė. Labai patinka fotografuoti ir manau gana gerų nuotraukų gaunasi, bet jus jau skaitau nebe pradžiamokslėm, tad tikriausiai labai mane išpeiksit blush2.gif

Bandau daryti namų darbus, gana neblogai sekasi (bent man taip atrodo) biggrin.gif

Namų darbų 6 ir 10 užduoties nuorodos nebeveikia. Gal kuri nors turite išsisaugojusi, labai norėčiau paskaityti 4u.gif
Atsakyti