Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 23:34)
merginos,gi artėja Kalėdos, va ką tik gavau laiškiuką kad dar darželiui VĖL reikia pinigų,taip kad linksma nu,nesibarkite  lotuliukas.gif

Ar cia man? g.gif As su niekuo nesibaru, as tik mastau garsiai... gal per garsiai? lotuliukas.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 12 01, 23:36)
Ten buvo dėtas actionas, o kaip gesint spalvas, tai nemoku blush2.gif

As tai apie actionus nieko nesuprantu, visai nezinau, su kuo jie valgomi... blush2.gif O spalvas galima nugesinti su Desaturate, arba su Curves. Gal ir kitaip galima, bet as dar nemoku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 01 gruodžio 2011 - 23:42
Kike iš kur Sutkaus autografą parovei blink.gif ir aš noriu jo autografo biggrin.gif kokią jo knygą pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 02, 00:41)
Ar cia man?  g.gif As su niekuo nesibaru, as tik mastau garsiai... gal per garsiai? lotuliukas.gif
As tai apie actionus nieko nesuprantu, visai nezinau, su kuo jie valgomi...  blush2.gif O spalvas galima nugesinti su Desaturate, arba su Curves. Gal ir kitaip galima, bet as dar nemoku  smile.gif

čia APSKRITAI VISOMS ir save dar raminu,nes nervuoja kai visi nori pinigų (čia aš apie darželius doh.gif ) 4u.gif Kaip sakant davaiti žit družna thumbup.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 02, 00:42)
Kike iš kur Sutkaus autografą parovei  blink.gif  ir aš noriu jo autografo  biggrin.gif  kokią jo knygą pirkai?

Knyga "Retrospektyva" ,o parašą gavau SNAPE nes jis ten buvo ir skaitė dar vieną paskaitą tongue.gif
Atsakyti
Ne į temą:

žiūriu, žiūriu [redaguodama foto iš SNAP], kaip man patinka, kaip visažistė nudažė panelei antakius, negaliu atsižavėti, norėčiau kursų "Antakių dažymas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Perziurinejau savo Favorites Flickr'e, ir radau stai sita. Buvau visai apie ja pamirsusi, bet visgi praejusi sestadieni bandziau fotografuoti kazka labai panasaus - turiu omeny sita nuotrauka. Nors aisku man isejo visai kitaip, visom prasmem, bet ideja, man atrodo, ta pati... g.gif

Nenoriu atgaivinti diskusijos apie kopijavima, bet tikrai priverte stabteleti sitas atvejis... blink.gif Kazkas uzsiliko pasamoneje is tos man patikusios nuotraukos, nors pacia nuotrauka ir pamirsau? Ar tiesiog netycia taip gavosi? unsure.gif

Reaguoti nebutina, as cia ir vel garsiai mastau blush2.gif, bet idomu butu isgirsti, ka manote, ir ar jums yra taip nutike, kad nesamoningai pakartojote kazkada patikusios nuotraukos ideja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 02, 00:26)
Perziurinejau savo Favorites Flickr'e, ir radau stai sita. Buvau visai apie ja pamirsusi, bet visgi praejusi sestadieni bandziau fotografuoti kazka labai panasaus - turiu omeny sita nuotrauka. Nors aisku man isejo visai kitaip, visom prasmem, bet ideja, man atrodo, ta pati...  g.gif 

Nenoriu atgaivinti diskusijos apie kopijavima, bet tikrai priverte stabteleti sitas atvejis...  blink.gif Kazkas uzsiliko pasamoneje is tos man patikusios nuotraukos, nors pacia nuotrauka ir pamirsau? Ar tiesiog netycia taip gavosi?  unsure.gif

Reaguoti nebutina, as cia ir vel garsiai mastau  blush2.gif, bet idomu butu isgirsti, ka manote, ir ar jums yra taip nutike, kad nesamoningai pakartojote kazkada patikusios nuotraukos ideja...  ax.gif

cia nera idejos, tada nera ka ir kopijuot
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 01, 23:15)
Ziuriu, megsti krastutinumus  biggrin.gif  As tikrai ne pries, kad is pradziamoksliu butu daugiau reikalaujama. Tik vat manau (gal ir naiviai, nezinau), kad nesiblaskant koncentruotis i menine nuotraukos puse galima tik tada, kai bent pusetinai padoriai yra ivaldyta technine puse. Butent jos, mano (velgi, gal neteisingu) supratimu, pirmiausia ir mokomes pradziamoksliu temoje, ir kai nuotrauka tarsi "nurasoma", nes autorius butent i ta technine puse koncentravosi ir kazko norejo pasiekti, tai man truputi keista, ir tiek. Betgi niekam neprivalu su manim sutikti, as tik garsiai pamasciau  mirksiukas.gif

cia ne krastutinumas. cia norejimas daugiau smile.gif va, kas ir blogiausia, kad sioj temos ties technine puse uzsiciklinama. ir viskas. jei nekalbesim apie kita puse, ape ja niekas ir negalvos.

as ne pikta. as tik trumpais sakiniais kalbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 01, 22:45)
ne esme temos pavadinimas. tipo, pradziamoksle, tai man viskas galima ir viskas grazu. visu apsiseiliojusiu vaiku ar "kitu sukurto vaizdu" as nezadu girt vien del to, kad pasiseke sufokusuoti.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 01, 23:15)
Ziuriu, megsti krastutinumus  biggrin.gif  As tikrai ne pries, kad is pradziamoksliu butu daugiau reikalaujama. Tik vat manau (gal ir naiviai, nezinau), kad nesiblaskant koncentruotis i menine nuotraukos puse galima tik tada, kai bent pusetinai padoriai yra ivaldyta technine puse. Butent jos, mano (velgi, gal neteisingu) supratimu, pirmiausia ir mokomes pradziamoksliu temoje, ir kai nuotrauka tarsi "nurasoma", nes autorius butent i ta technine puse koncentravosi ir kazko norejo pasiekti, tai man truputi keista, ir tiek. Betgi niekam neprivalu su manim sutikti, as tik garsiai pamasciau  mirksiukas.gif

brumbrumas truputį pasisakė, bet aš dar nuo savęs pridėsiu.

pradžiamokslių tema nereiškia, kad galima save laukyti amžina pradžiamoksle ir užsiciklinti toje pačioje stadijoje. mano galva (bet tai tik MANO nuomonė), kiekvienas žmogus, pasiekęs kažko, turėtų norėti kažko daugiau. kiekvienas individualiai nusprendžia, ko, bet DAUGIAU. didesnė dalis, drįstu sakyti - absoliuti dauguma šioje temoje esančių merginų su technine puse nebeturi ne tik pusėtinų, bet apskritai jokių problemų, todėl laikas krutėti link to DAUGIAU. arba bent jau link SAVITAI. mane neramina (nors aš nesu asmuo, kuris yra įpareigotas čia sekti evoliuciją biggrin.gif bet seku tongue.gif) tai, kad dažna mergina sau pasistatė gana žemas lubas ir jas pasiekusi nebesistengia jų pramušti. bo skauda, nu smile.gif žinoma, nepriversi ir neprisiversi kažko norėti, jeigu nesinori, nėra poreikio norėti, bet aš pasinaudosiu raganos statusu ir pasakysiu - mane stebina, kai žmonės nebenori daugiau..smile.gif Nors, kaip Čechovas sakė, gyvenimas teka savo vaga, ir kiekvienas groja savo dūdele, kas jam skirta. Man, matyt, skirta Jums zyzti biggrin.gif

tai va, iš tikro ne moralą skaitau, o palinkėjimą rašau nuo Heinės nusikopijavus. Dideles svajones ar siekius galima išdalinti į mažesnius ir ramiai miegoti, žinant, kad bent dalį pavyks pasiekti ar įgyvendinti. Jeigu atrodo, kad meninykais niekada nebūsit, nesiekt to, bet stripinėkit aplink kaip išminuotojai, kol užlipsit ant minos ir iššausit su dideliu fejerverku atradę TĄ tašką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 01, 21:45)
ne esme temos pavadinimas. tipo, pradziamoksle, tai man viskas galima ir viskas grazu. visu apsiseiliojusiu vaiku ar "kitu sukurto vaizdu" as nezadu girt vien del to, kad pasiseke sufokusuoti.

O kaip tada su peizazu, laukiniu gyvunu ir pan. fotografavimu? Tai juk kazkieno kito - gamtos, auksciausiojo ar dar biesas zino kieno - sukurtas vaizdas, kuriam fotografuojantysis nedaro visiskai jokios itakos. Tik nusistato ekspozicija, sufokusuja, pasirenka atitinkama kampa. Ar ir tokios nuotraukos niekines, ir ju negalima pristatyti kaip savo?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 12 02, 09:39)
O kaip tada su peizazu, laukiniu gyvunu ir pan. fotografavimu? Tai juk kazkieno kito - gamtos, auksciausiojo ar dar biesas zino kieno - sukurtas vaizdas, kuriam fotografuojantysis nedaro visiskai jokios itakos. Tik nusistato ekspozicija, sufokusuja, pasirenka atitinkama kampa. Ar ir tokios nuotraukos niekines, ir ju negalima pristatyti kaip savo?

o tu pajusk skirtuma, ka, pati? smile.gif tarp stendo su sviesom, paruosta mergina ir fotografavimo vienas kitam per peti, ir gamtos fotografijos.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 02, 08:47)
o tu pajusk skirtuma, ka, pati? smile.gif tarp stendo su sviesom, paruosta mergina ir fotografavimo vienas kitam per peti, ir gamtos fotografijos.

Skirtuma jauciu. Taciau su Jusu nuomone dristu nesutikti. Tiek pasiruosus modeli/apsvietima paciam, tiek fotografuojant tai, kas kitu sustatyta, galima gauti ir puiku rezultata, ir visiska niekala. Ne visi fotografai gali buti stilistais/vizazistais, taciau tai nereiskia, kad jie neagali padaryti puikiu nuotrauku ir lygiai taip pat stilistas/vizazistas nebutinai nufotografuos ka nors rodoma.
Atsakyti
Labas rytas, o as laukiu foto, 2 dienos... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 29, 16:02)
na va ciocės,jums ir šitos diskusijos apipavidalinimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

chi, chi... I tema biggrin.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 11 30, 15:45)
kadangi pradžiamokslių tema tai gal kam bus įdomu pasižaisti smile.gif ir išmėginti savo žiniais kaip ka nustatyti kad gautumet norima rez.
http://camerasim.com...-simulator.html

Smagus simuiatorius smile.gif
Papildyta:
Nrebeprisimenu, kas idejot A.Pocejaus web seminaro nuoroda. ACIU 4u.gif thumbup.gif Kiek istemtas, bet idomiu minciu pasirankiojau...

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 12 02, 10:30)
tai va, iš tikro ne moralą skaitau, o palinkėjimą rašau nuo Heinės nusikopijavus. Dideles svajones ar siekius galima išdalinti į mažesnius ir ramiai miegoti, žinant, kad bent dalį pavyks pasiekti ar įgyvendinti. Jeigu atrodo, kad meninykais niekada nebūsit, nesiekt to, bet stripinėkit aplink kaip išminuotojai, kol užlipsit ant minos ir iššausit su dideliu fejerverku atradę TĄ tašką 4u.gif

Geras palinkejimas/moralas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 02, 01:22)
Geriau?

Antroji man smagesne. Dar kiek tamsesne ir kontrastingesne daryciau.
Atsakyti