QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 01, 22:45)
ne esme temos pavadinimas. tipo, pradziamoksle, tai man viskas galima ir viskas grazu. visu apsiseiliojusiu vaiku ar "kitu sukurto vaizdu" as nezadu girt vien del to, kad pasiseke sufokusuoti.
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 01, 23:15)
Ziuriu, megsti krastutinumus
As tikrai ne pries, kad is pradziamoksliu butu daugiau reikalaujama. Tik vat manau (gal ir naiviai, nezinau), kad nesiblaskant koncentruotis i menine nuotraukos puse galima tik tada, kai bent pusetinai padoriai yra ivaldyta technine puse. Butent jos, mano (velgi, gal neteisingu) supratimu, pirmiausia ir mokomes pradziamoksliu temoje, ir kai nuotrauka tarsi "nurasoma", nes autorius butent i ta technine puse koncentravosi ir kazko norejo pasiekti, tai man truputi keista, ir tiek. Betgi niekam neprivalu su manim sutikti, as tik garsiai pamasciau
brumbrumas truputį pasisakė, bet aš dar nuo savęs pridėsiu.
pradžiamokslių tema nereiškia, kad galima save laukyti amžina pradžiamoksle ir užsiciklinti toje pačioje stadijoje. mano galva (bet tai tik MANO nuomonė), kiekvienas žmogus, pasiekęs kažko, turėtų norėti kažko daugiau. kiekvienas individualiai nusprendžia, ko, bet DAUGIAU. didesnė dalis, drįstu sakyti - absoliuti dauguma šioje temoje esančių merginų su technine puse nebeturi ne tik pusėtinų, bet apskritai jokių problemų, todėl laikas krutėti link to DAUGIAU. arba bent jau link SAVITAI. mane neramina (nors aš nesu asmuo, kuris yra įpareigotas čia sekti evoliuciją
bet seku
) tai, kad dažna mergina sau pasistatė gana žemas lubas ir jas pasiekusi nebesistengia jų pramušti. bo skauda, nu
žinoma, nepriversi ir neprisiversi kažko norėti, jeigu nesinori, nėra poreikio norėti, bet aš pasinaudosiu raganos statusu ir pasakysiu - mane stebina, kai žmonės nebenori daugiau..
Nors, kaip Čechovas sakė, gyvenimas teka savo vaga, ir kiekvienas groja savo dūdele, kas jam skirta. Man, matyt, skirta Jums zyzti
tai va, iš tikro ne moralą skaitau, o palinkėjimą rašau nuo Heinės nusikopijavus. Dideles svajones ar siekius galima išdalinti į mažesnius ir ramiai miegoti, žinant, kad bent dalį pavyks pasiekti ar įgyvendinti. Jeigu atrodo, kad meninykais niekada nebūsit, nesiekt to, bet stripinėkit aplink kaip išminuotojai, kol užlipsit ant minos ir iššausit su dideliu fejerverku atradę TĄ tašką