Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 12 01, 19:57)
Yvette, ar aš klystu ar ne? Bet man regis, kad tavo adresatas SM'e nesirodo..  g.gif

Ka, pasibaigus mainams pakalbėsim smile.gif
Atsakyti
uch, mergaitės, prikalbėjot... kol perlėkiau per 30 psl., tai nebežinau, ką ir pakomentuot...
smagus Kalėdinis žaidimas...
vis dar moteriškumo temai ruošiu foto... gal dar parodysiu...

labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
Labas,

ačiū už gražią žiemos pradžią 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
kaip gražiai prasidėjo gruodis wub.gif Šaunuolė Yvettė, kad sugalvojo tokį žaidimą thumbup.gif

Aš ateinu su foto kitam žaidimui:
Pėdos ir vanduo
user posted image
Norėjau nuotraukos kaip iš močiutės albumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 01, 18:00)
Skaitau ta mini diskusija apie "kitu sukurto vaizdo" fotografavima ir galvoju, kad visgi nemazai cia (SM fotografijos temoje) visokiu vidiniu apribojimu. Va dar vienas - "kitu sukurto vaizdo" fotografavimas. Ne autorinis darbas, matote, ir komentuoti nera ka... tarsi sugebejimas tvarkingai, graziai ir aki traukianciai uzfiksuoti ta kazkieno kito sukurta vaizda jau net komentaro nebutu vertas  g.gif Ar cia jau gal nebe pradziamoksliu tema? tongue.gif

ne esme temos pavadinimas. tipo, pradziamoksle, tai man viskas galima ir viskas grazu. visu apsiseiliojusiu vaiku ar "kitu sukurto vaizdu" as nezadu girt vien del to, kad pasiseke sufokusuoti.
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 01, 22:45)
Labas 4u.gif
kaip gražiai prasidėjo gruodis wub.gif Šaunuolė Yvettė, kad sugalvojo tokį žaidimą thumbup.gif

Aš ateinu su foto kitam žaidimui:

Norėjau nuotraukos kaip iš močiutės albumo ax.gif

6iaip faina,bet čiut per daug geltonumo,o nenori jb padaryti? ir biški vinejtavimo? g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 01, 23:45)
ne esme temos pavadinimas. tipo, pradziamoksle, tai man viskas galima ir viskas grazu. visu apsiseiliojusiu vaiku ar "kitu sukurto vaizdu" as nezadu girt vien del to, kad pasiseke sufokusuoti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 22:53)
6iaip faina,bet čiut per daug geltonumo,o nenori jb padaryti? ir biški vinejtavimo?

Gerai, kad priminei, planavau jb daryti, bet užsižaidžiau su sendinimu ir pamiršau doh.gif Bėgu daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 01, 22:45)

Ziuriu, megsti krastutinumus biggrin.gif As tikrai ne pries, kad is pradziamoksliu butu daugiau reikalaujama. Tik vat manau (gal ir naiviai, nezinau), kad nesiblaskant koncentruotis i menine nuotraukos puse galima tik tada, kai bent pusetinai padoriai yra ivaldyta technine puse. Butent jos, mano (velgi, gal neteisingu) supratimu, pirmiausia ir mokomes pradziamoksliu temoje, ir kai nuotrauka tarsi "nurasoma", nes autorius butent i ta technine puse koncentravosi ir kazko norejo pasiekti, tai man truputi keista, ir tiek. Betgi niekam neprivalu su manim sutikti, as tik garsiai pamasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Geriau? g.gif

user posted image
Papildyta:
Dar viena - Pėdos ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 01, 23:22)
Geriau? g.gif

Ai as gal nieko nesuprantu, bet man sitas variantas pilkas ir nuobodus ax.gif Sepia variantas tikrai per daug geltonas, bet gal tiesiog galima nugesinti kazkiek? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 12 02, 00:22)
Geriau? g.gif

Papildyta:
Dar viena - Pėdos  ax.gif

man tikrai geriau, spalvos neblaško dėmesio,išryškėja faktūrą ax.gif

merginos,gi artėja Kalėdos, va ką tik gavau laiškiuką kad dar darželiui VĖL reikia pinigų,taip kad linksma nu,nesibarkite lotuliukas.gif visi yra komentuojami visi yra matomi,o kas nori komentaro o ne gauna,ateina ir pasako,reik nuomonės i psio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 01 gruodžio 2011 - 23:34
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 01, 23:27)
Ai as gal nieko nesuprantu, bet man sitas variantas pilkas ir nuobodus  ax.gif Sepia variantas tikrai per daug geltonas, bet gal tiesiog galima nugesinti kazkiek?  unsure.gif

Ten buvo dėtas actionas, o kaip gesint spalvas, tai nemoku blush2.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 23:34)
man tikrai geriau, spalvos neblaško dėmesio,išryškėja faktūrą  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti