Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nu pataisiau foto: ČIA

kas netyngit... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 18:09)
jau dabar galiu miegoti ramiai  lotuliukas.gif padariau ką norėjau

Ne, negali. Dar vieną dieną turi. tongue.gif

O aš nuteriojau mainų sąrašą, kas kam turėjo siųsti. doh.gif Liko tik dalyvių sąrašas. Einu žiūrėt ką flickr turiu dar iš laiškų. unsure.gif
Tai gerai, kad ten netrinu laiškų, nei gautų, nei siųstų. Tai gerai, kad flickr siuntinėjau adresus. karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 01 gruodžio 2011 - 18:25
QUOTE(Ka @ 2011 12 01, 19:22)
Ne, negali. Dar vieną dieną turi.  tongue.gif

aj tai dar tada pasiliksiu atsargai kelias lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 19:09)

Kadangi nežinau kas ten pasidarbavo, už tai ir rašau, kad iš SNAP konferencijos smile.gif

Kadangi bilietuką [dėkui Kikirikei už nuorodą] pavyko nusipirkti už 30Lt, tai nė kiek nesigailiu, kad ėjau, verta buvo. Visko buvo ten, kaži ko naujo nepasakė, sakyčiau, kad seminaras Lily fotostudijoje buvo ŽYMIAI naudingesnis apie studijinį fotografavimą ir blykstes. O ten daugiau sužinojau apie fotografus ir tiek, dar labai faina, kad ten tas vadinamas "lempas" reklamavo ir buvo ale studiją įrengę, kur kiekvienas galėjo fotografuoti [tiesa, galima buvo prašyti modelio daryti kokias nors kitas pozas - kad ir atsisėstų, kad pažiūrėtų kur ar pan]. All in all, jei būtų reikėję mokėti 100Lt, man būtų gaila tų pinigėlių, dėl naujų žinių stokos blush2.gif Ir dar, jei dar koks snap'as vyks, manau, kad dalyvausiu irgi, vis dėlto faina tie visi rengiami seminarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 01, 16:54)
o aš gavau pašto pranešimą, kad man kažkin kas atėjo iš užsienio, vot tongue.gif rytoj skrisiu pasiimti bigsmile.gif

gal nuo yvettes bigsmile.gif

rg sveikinu 4u.gif

kike grazi kaledu pradzia thumbup.gif

o pas mus siandien zuikiu pagausejimas bigsmile.gif ,
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 01, 19:47)
Kadangi nežinau kas ten pasidarbavo, už tai ir rašau, kad iš SNAP konferencijos smile.gif

Kadangi bilietuką [dėkui Kikirikei už nuorodą] pavyko nusipirkti už 30Lt, tai nė kiek nesigailiu, kad ėjau, verta buvo. Visko buvo ten, kaži ko naujo nepasakė, sakyčiau, kad seminaras Lily fotostudijoje buvo ŽYMIAI naudingesnis apie studijinį fotografavimą ir blykstes. O ten daugiau sužinojau apie fotografus ir tiek, dar labai faina, kad ten tas vadinamas "lempas" reklamavo ir buvo ale studiją įrengę, kur kiekvienas galėjo fotografuoti [tiesa, galima buvo prašyti modelio daryti kokias nors kitas pozas - kad ir atsisėstų, kad pažiūrėtų kur ar pan]. All in all, jei būtų reikėję mokėti 100Lt, man būtų gaila tų pinigėlių, dėl naujų žinių stokos  blush2.gif Ir dar, jei dar koks snap'as vyks, manau, kad dalyvausiu irgi, vis dėlto faina tie visi rengiami seminarai smile.gif

vat pritariu,kad daug labai naujo nepasakė,bet visgi šitie susitikimai faini,va dar vienas pliusas atnešiau vaikams reklamini kubika rubika - baisiai patinka lotuliukas.gif
o aš sau nusipirkau Sutkaus knygą ir dar parašą gavau blush2.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 01, 19:49)

rg sveikinu  4u.gif

kike grazi kaledu pradzia thumbup.gif

o pas mus siandien zuikiu pagausejimas  bigsmile.gif ,

dėkui blush2.gif ta prasme tikrų zuikių pagausėjimas??? bigsmile.gif
Atsakyti
Yvette, ar aš klystu ar ne? Bet man regis, kad tavo adresatas SM'e nesirodo.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 01 gruodžio 2011 - 19:22
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 01, 18:49)

nea, Yvette kitoje šalyje reziduoja tongue.gif yra labai siauras ratas, kas toje šalyje gyvena, iš kur gavau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 17:55)
dėkui  blush2.gif  ta prasme tikrų zuikių pagausėjimas???  bigsmile.gif

tikru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 01, 20:15)
nea, Yvette kitoje šalyje reziduoja tongue.gif yra labai siauras ratas, kas toje šalyje gyvena, iš kur gavau tongue.gif biggrin.gif

aš jau įtariu ką gavai bigsmile.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 01, 20:15)

fotkiųųųų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 19:24)
aš jau įtariu ką gavai  bigsmile.gif

Ar ne per daug įtari ir žinai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 12 01, 20:36)
Ar ne per daug įtari ir žinai?  biggrin.gif

che che,daug daug aš žinau tongue.gif lotuliukas.gif
Kalėdos - stebuklų metas kaip sakant 4u.gif thumbup.gif