Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba,

džiaugiuosi, kad žaidimas gražiai prasidėjo, gal bent šis sėkmingai tęsis ir užsibaigs smile.gif

Reik tik mąstyti kuo nudžiuginti.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 01, 17:12)
to ir būtų pakakę, dar apdirbimas įdomu...
Na makiažą darė "grimėrė", rūbus jai vilko ta pati [tai matyt ir stilistė, ir grimerė smile.gif modelis samdytas - profesionali aktorė, apšvietimus reguliavo "asistentas" [taip galima sakyti], nes bet kada galima buvo jo paprašyti pakeisti lempų krypti ir lokaciją taip, kaip pačiam tau norėjosi. Tai kas do bėdos, kad negalima rodyt niekam tų foto, jei pats fotkinai [nuspaudei mygtuką, kaip sakė Kauneckas] ir apdirbai? smile.gif Pagal jį net apdirbti turi kitas žmogus.

tai aš gi ir nesakiau,kad negalima rodyti lotuliukas.gif prašei komentarų,tai ir parašiau doh.gif
na Kauneckas už pinigus ir gerus pinigus projektus daro tai ir apdirbti gali kas nors kitas jei tik tam kitam moka, beje ir Pocėjus nieko nedaro pats,apdirba irgi kitas žmogus,nematau tame problemos,aš turėčiau už tokią sumą projektų manau irgi susirinkčiau komandą ir darbai būtų padalinti,taigi palengvėja,nes tu galvoji tik kaip fotografuoti,o ne kaip kokias detalės pasiųti,nupirkti parsitempti,nudažyti,suruošti,kokį transportą tam reikalui suorganizuoti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 01, 17:20)
Laba,

džiaugiuosi, kad žaidimas gražiai prasidėjo, gal bent šis sėkmingai tęsis ir užsibaigs  smile.gif

Reik tik mąstyti kuo nudžiuginti.

Mano gauta zaidimo data sutampa su gryzimu is keliones. doh.gif Pabandysiu parvezti spec zaidimui skirta nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 17:23)
tai aš gi ir nesakiau,kad negalima rodyti  lotuliukas.gif prašei komentarų,tai ir parašiau  doh.gif
na Kauneckas už pinigus ir gerus pinigus projektus daro tai ir apdirbti gali kas nors kitas jei tik tam kitam moka, beje ir Pocėjus nieko nedaro pats,apdirba irgi kitas žmogus,nematau tame problemos,aš turėčiau už tokią sumą projektų manau irgi susirinkčiau komandą ir darbai būtų padalinti,taigi palengvėja,nes tu galvoji tik kaip fotografuoti,o ne kaip kokias detalės pasiųti,nupirkti parsitempti,nudažyti,suruošti,kokį transportą tam reikalui suorganizuoti ir t.t.

apie ką aš ir šneku.
Atsakyti

Čia ne prie tavo diskusijos/klausimo,o tik šiaip garsiai mastau... kad šiaip tokie darbai pristatinėjami ne kaip Kaunecko,o kaip "Ciklopo", Kauneckas nebent ten kur reportažams fotkina,ten rašoma kad jo foto (bet ten jau dažniausiai jokie stilistai ir papildoma komanda nedirba).Arba jei jau komandinis darbas be pavadinimo tai pristatomi ir stilistai ir kas makiažą,šukuoseną darė, na kas įdėjo darbo į tą projektą.Šiuo atveju čia išvis tiesiog buvo blyksčių reklama,faina beje,ir labai naudinga tam kas norėjo išbandyti studijinį fotografavimą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 01 gruodžio 2011 - 17:39
o aš gavau pašto pranešimą, kad man kažkin kas atėjo iš užsienio, vot tongue.gif rytoj skrisiu pasiimti bigsmile.gif
Atsakyti
Skaitau ta mini diskusija apie "kitu sukurto vaizdo" fotografavima ir galvoju, kad visgi nemazai cia (SM fotografijos temoje) visokiu vidiniu apribojimu. Va dar vienas - "kitu sukurto vaizdo" fotografavimas. Ne autorinis darbas, matote, ir komentuoti nera ka... tarsi sugebejimas tvarkingai, graziai ir aki traukianciai uzfiksuoti ta kazkieno kito sukurta vaizda jau net komentaro nebutu vertas g.gif Ar cia jau gal nebe pradziamoksliu tema? tongue.gif

Prie nieko nesikabineju, tikrai, tik garsiai pamasciau, o pamasciusi panorau pasidalinti... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 01, 18:54)
o aš gavau pašto pranešimą, kad man kažkin kas atėjo iš užsienio, vot tongue.gif rytoj skrisiu pasiimti bigsmile.gif

kiba mano laišką gavai lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju juokauju,ne užsienyje gyvenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 01, 14:18)
Reikia skubaus patarimo, ar per šviesu???

Man kiek per sviesi. Pilvukas pradingsta sviesoj (sviesi medziaga baltame fone). Nesimato, kad nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 12 01, 19:54)

Kaip smagu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 01, 01:44)
Iš SNAP'o... Labai nurašysit?  blush2.gif

user posted image

Grazu biggrin.gif
Diancikas, noisy-B, ar SNAPás buvo naudingas? Labai idomu. Kas labiausiai uzkabino? Buvo naudinga?
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 02:11)
na ką,gruodžio 1d.
tai iki Kalėdų liko 23dienos  4u.gif Linksma laukti Jų smile.gif

http://www.flickr.co...57628220742875/

user posted image

Nu zaviuosi tavim, merdzina! Na ir gazo ir ideju turi!

Siaip faina - pakvipo Kaledom wub.gif

Aciu Yvettei uz saunia ideja thumbup.gif Ka mes be taves darytume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 01 gruodžio 2011 - 18:09
QUOTE(o la la la @ 2011 12 01, 19:05)

Grazu biggrin.gif
Ar SNAPás buvo naudingas?

tai aišku buvo naudingas,pažiūrėk kaip mergos gerai fotostudijos aplinkoje pasidarbavo thumbup.gif o šiaip,na buvo kai kas įdomaus kai kas nelabai ,bendroje sumoje- vidutiniškai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 12 01, 19:07)

Nu zaviuosi tavim, merdzina! Na ir gazo ir ideju turi!

dėkui blush2.gif jau dabar galiu miegoti ramiai lotuliukas.gif padariau ką norėjau
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 11 30, 20:08)

Kaip grazu! Ir koliazas ir pats darbelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 12 01, 19:11)
Kaip grazu! Ir koliazas ir pats darbelis bigsmile.gif

dėkui blush2.gif
Atsakyti