Laba,
džiaugiuosi, kad žaidimas gražiai prasidėjo, gal bent šis sėkmingai tęsis ir užsibaigs
Reik tik mąstyti kuo nudžiuginti.
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 01, 17:12)
to ir būtų pakakę, dar apdirbimas įdomu...
Na makiažą darė "grimėrė", rūbus jai vilko ta pati [tai matyt ir stilistė, ir grimerė modelis samdytas - profesionali aktorė, apšvietimus reguliavo "asistentas" [taip galima sakyti], nes bet kada galima buvo jo paprašyti pakeisti lempų krypti ir lokaciją taip, kaip pačiam tau norėjosi. Tai kas do bėdos, kad negalima rodyt niekam tų foto, jei pats fotkinai [nuspaudei mygtuką, kaip sakė Kauneckas] ir apdirbai? Pagal jį net apdirbti turi kitas žmogus.
Na makiažą darė "grimėrė", rūbus jai vilko ta pati [tai matyt ir stilistė, ir grimerė modelis samdytas - profesionali aktorė, apšvietimus reguliavo "asistentas" [taip galima sakyti], nes bet kada galima buvo jo paprašyti pakeisti lempų krypti ir lokaciją taip, kaip pačiam tau norėjosi. Tai kas do bėdos, kad negalima rodyt niekam tų foto, jei pats fotkinai [nuspaudei mygtuką, kaip sakė Kauneckas] ir apdirbai? Pagal jį net apdirbti turi kitas žmogus.
tai aš gi ir nesakiau,kad negalima rodyti prašei komentarų,tai ir parašiau
na Kauneckas už pinigus ir gerus pinigus projektus daro tai ir apdirbti gali kas nors kitas jei tik tam kitam moka, beje ir Pocėjus nieko nedaro pats,apdirba irgi kitas žmogus,nematau tame problemos,aš turėčiau už tokią sumą projektų manau irgi susirinkčiau komandą ir darbai būtų padalinti,taigi palengvėja,nes tu galvoji tik kaip fotografuoti,o ne kaip kokias detalės pasiųti,nupirkti parsitempti,nudažyti,suruošti,kokį transportą tam reikalui suorganizuoti ir t.t.
QUOTE(Yvette @ 2011 12 01, 17:20)
Laba,
džiaugiuosi, kad žaidimas gražiai prasidėjo, gal bent šis sėkmingai tęsis ir užsibaigs
Mano gauta zaidimo data sutampa su gryzimu is keliones. Pabandysiu parvezti spec zaidimui skirta nuotrauka
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 17:23)
tai aš gi ir nesakiau,kad negalima rodyti prašei komentarų,tai ir parašiau
na Kauneckas už pinigus ir gerus pinigus projektus daro tai ir apdirbti gali kas nors kitas jei tik tam kitam moka, beje ir Pocėjus nieko nedaro pats,apdirba irgi kitas žmogus,nematau tame problemos,aš turėčiau už tokią sumą projektų manau irgi susirinkčiau komandą ir darbai būtų padalinti,taigi palengvėja,nes tu galvoji tik kaip fotografuoti,o ne kaip kokias detalės pasiųti,nupirkti parsitempti,nudažyti,suruošti,kokį transportą tam reikalui suorganizuoti ir t.t.
apie ką aš ir šneku.
Čia ne prie tavo diskusijos/klausimo,o tik šiaip garsiai mastau... kad šiaip tokie darbai pristatinėjami ne kaip Kaunecko,o kaip "Ciklopo", Kauneckas nebent ten kur reportažams fotkina,ten rašoma kad jo foto (bet ten jau dažniausiai jokie stilistai ir papildoma komanda nedirba).Arba jei jau komandinis darbas be pavadinimo tai pristatomi ir stilistai ir kas makiažą,šukuoseną darė, na kas įdėjo darbo į tą projektą.Šiuo atveju čia išvis tiesiog buvo blyksčių reklama,faina beje,ir labai naudinga tam kas norėjo išbandyti studijinį fotografavimą
Skaitau ta mini diskusija apie "kitu sukurto vaizdo" fotografavima ir galvoju, kad visgi nemazai cia (SM fotografijos temoje) visokiu vidiniu apribojimu. Va dar vienas - "kitu sukurto vaizdo" fotografavimas. Ne autorinis darbas, matote, ir komentuoti nera ka... tarsi sugebejimas tvarkingai, graziai ir aki traukianciai uzfiksuoti ta kazkieno kito sukurta vaizda jau net komentaro nebutu vertas Ar cia jau gal nebe pradziamoksliu tema?
Prie nieko nesikabineju, tikrai, tik garsiai pamasciau, o pamasciusi panorau pasidalinti...
Prie nieko nesikabineju, tikrai, tik garsiai pamasciau, o pamasciusi panorau pasidalinti...
QUOTE(sayonara @ 2011 12 01, 18:54)
o aš gavau pašto pranešimą, kad man kažkin kas atėjo iš užsienio, vot rytoj skrisiu pasiimti
kiba mano laišką gavai juokauju juokauju,ne užsienyje gyvenu
QUOTE(gotte @ 2011 12 01, 14:18)
Reikia skubaus patarimo, ar per šviesu???
Man kiek per sviesi. Pilvukas pradingsta sviesoj (sviesi medziaga baltame fone). Nesimato, kad
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 12 01, 19:54)
o aš gavau pašto pranešimą, kad man kažkin kas atėjo iš užsienio, vot rytoj skrisiu pasiimti
Kaip smagu
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 01, 01:44)
Grazu
Diancikas, noisy-B, ar SNAPás buvo naudingas? Labai idomu. Kas labiausiai uzkabino? Buvo naudinga?
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 02:11)
na ką,gruodžio 1d.
tai iki Kalėdų liko 23dienos Linksma laukti Jų
http://www.flickr.co...57628220742875/
tai iki Kalėdų liko 23dienos Linksma laukti Jų
http://www.flickr.co...57628220742875/
Nu zaviuosi tavim, merdzina! Na ir gazo ir ideju turi!
Siaip faina - pakvipo Kaledom
Aciu Yvettei uz saunia ideja Ka mes be taves darytume.
QUOTE(o la la la @ 2011 12 01, 19:05)
tai aišku buvo naudingas,pažiūrėk kaip mergos gerai fotostudijos aplinkoje pasidarbavo o šiaip,na buvo kai kas įdomaus kai kas nelabai ,bendroje sumoje- vidutiniškai
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 12 01, 19:07)
dėkui jau dabar galiu miegoti ramiai padariau ką norėjau
QUOTE(o la la la @ 2011 12 01, 19:11)
Kaip grazu! Ir koliazas ir pats darbelis
dėkui