Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Diancikas @ 2011 12 01, 11:54)
Taip gavosi, kad aš fotkinau ne su paleidėju, o su vidine blykste.
Nikon D700, 105 mm
šioje foto f14, 1/250 ir ISO 200

O kąąąą?  g.gif

tiesiog prisiminiau kilusia diskusija apie tai, kad technika neitakoja rezultato smile.gif
Del tavosios fotkes, tai man ta alkune toks kamblys, daugiau viskas ok smile.gif Gal dar persviesta kazkur, bet nematau normaliai smile.gif

gotte, daba tavo eile. Praktiskai jau dabar gali eit klausyt dainos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 12 01, 11:35)
noisy-B ir Dancikas, parasykit kokios kiekvienos technikos naudotos?
nu ir dar kokie nustatymai, bent jau ISO.

Maniškės foto ISO100, 1/200s, F13, fotografavau su Canon EOS Rebel T2i [550d], Objektyvas 50mm 1.8. Fotografuota su paleidėju, nes mano vidinė blykstė nesusitvarkė, kaip Dianciko smile.gif

Sutinku, kad čia savintis nelabai gerai, todėl ir parašau visur, kur dedu, kad čia iš SNAP konferencijos. Puiki praktika ir gali puikiai pastebėti, kaip reikalingas TOBULAS make up, stilistė ir t.t.

Diancikas -> Mano gal kiek tamsoka... O tavo Puiki nuotrauka, neįtikėtina, kaip tau gavosi su ta vid.blykste, aš ten žaktelėjau, kad pas tave taip gaunasi, o pas mane, kad ir ISO keldavau, f mažindavau ir tamsuma.... iš kart ištryniau tas foto.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 12 01, 13:23)
tiesiog prisiminiau kilusia diskusija apie tai, kad technika neitakoja rezultato smile.gif
Del tavosios fotkes, tai man ta alkune toks kamblys, daugiau viskas ok smile.gif Gal dar persviesta kazkur, bet nematau normaliai smile.gif

Peršviesta šita tikrai. Įdėjau vien dėl to, kad matyt tuo pačiu metu fotkinom smile.gif
Man ji nelabai.
Matai, fotkinau su vidine blykste, nusistatau kaip man reikia - kažkas kitas su paleidėju man dar ir studijines blykstes "įkala" smile.gif

Buvo smagu. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 01, 12:46)

aš tai svajoju moterį apie 45-50 metų, turinčią vis dar proporcingą, bet pilną, apvalią figūra, pilnas krūtis, nuogą arba menkai pridengtą pafotkint. užaugau su daile, turiu galvoje begalę vaizdinių, o kadangi piešti niekada nemokėsiu, tai norisi jas nupiešti šviesa. na, bent jau pabandyti. doh.gif ale rask Tu tokią drąsuolę..

lauk kol čia visos tokio amžiaus bus, gal pasirašys kuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 12 01, 13:46)
lauk kol čia visos tokio amžiaus bus, gal pasirašys kuri  biggrin.gif

nenoriu laukti smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Bet Tu taip nelaukdama vis tiek palauk. biggrin.gif Aš pasirašyčiau tokiai fs.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 01, 13:46)
nenoriu laukti smile.gif tongue.gif

Aš tai panaši į tavo aprašytąją ir amžiaus nebedaug trūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 12 01, 14:12)
Aš tai panaši į tavo aprašytąją ir amžiaus nebedaug  trūksta smile.gif

Tu Vilniuje? nuogybėms (saikingoms ir skoningoms) pasirašteltum? smile.gif
aš konkrečiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 12 01, 13:18)
Reikia skubaus patarimo, ar per šviesu??? g.gif Nes kai vakare tą foto atsidariau, tai buvo toks jausmas, kad jinai balta balta, nieko neina įmatyt, bet dabar, ryte atsidariau ir vėl normaliai rodosi man...tai net nežinau...jau reikia foto atiduoti, tai galvoju - perdaryt, ar ne šitą:

gotte, man per šviesu, konkrečiai dėl odos, nes ji jau tooookia blyški. Suprantu, kad ne vasara ir to įdegio gal nėr, bet per blyški oda, tokia nemaloni tos odos spalva.
Atsakyti
Dėkui merginos už komentarus, einu taisyt padėties...nes ir pati mačiau, kad nėr gerai, bet pasitikrinti ir paklausti man svarbu buvo.

Nežiūrėkit tik į šitą foto kaip į meną kažkokį biggrin.gif ne tuo tiklsu darau, ne tuo ir dedu blush2.gif kartais net baisu man čia dėti, kad nesudirbtumėt... blush2.gif šįkart man techninė pusė rūpėjo...pasirodo silpnoka doh.gif ...nu va pasiteisinau biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 12 01, 13:23)
gotte, daba tavo eile. Praktiskai jau dabar gali eit klausyt dainos wink.gif

lotuliukas.gif taigi baik tu vienetinis darbas...kaimas kryžkelėj tu lotuliukas.gif nieko nesupranti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 01 gruodžio 2011 - 15:14
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 01, 13:47)
Džiaugiuosi,kam įkvėpiau Kalėdų dvasią  4u.gif

Dėl Snapo foto,na sorry,aš irgi nelabai suprantu kaip komentuoti,na gražiai suderinta makiažas ir apranga,modelis gražus gerai dirba,pozas mačiau geresnės pas Sonatą,na kas šviesas sustatė irgi liuks...daugiau nežinau net ką komentuoti

to ir būtų pakakę, dar apdirbimas įdomu...
Na makiažą darė "grimėrė", rūbus jai vilko ta pati [tai matyt ir stilistė, ir grimerė smile.gif modelis samdytas - profesionali aktorė, apšvietimus reguliavo "asistentas" [taip galima sakyti], nes bet kada galima buvo jo paprašyti pakeisti lempų krypti ir lokaciją taip, kaip pačiam tau norėjosi. Tai kas do bėdos, kad negalima rodyt niekam tų foto, jei pats fotkinai [nuspaudei mygtuką, kaip sakė Kauneckas] ir apdirbai? smile.gif Pagal jį net apdirbti turi kitas žmogus.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 12 01, 16:12)
Tai kas do bėdos, kad negalima rodyt niekam tų foto, jei pats fotkinai [nuspaudei mygtuką, kaip sakė Kauneckas] ir apdirbai? smile.gif Pagal jį net apdirbti turi kitas žmogus.

galima rodyti, tik komentuot nelabai yra ką, nes tavo indelio čia nėra smile.gif dėl modelio išraiškos negalima nieko sakyt, dėl aprangos irgi, dėl makiažo taip pat, šukuosena irgi, pozos irgi turbūt pati neprašei kad kažkaip atsistotų.. tai ką čia belieka komentuot? smile.gif geras kadravimas ir ekspozicija gera..
Atsakyti