QUOTE(noisy-B @ 2011 11 25, 21:59)
Pirmoje trugdo man tie kaspinai mergaitei ant galvos su špylkutėm ryškiai ružavom... Suknelė faina, matosi nelyginimo klostės, jas bandyčiau klonuoti tokiu atvėju. Tas žaislas prie suknelės visiškai netinka... Būtų smagu ją matyti su šia suknią tarkim šokant kokį indišką šokį [mokykloje matyt moko]? Arba tarkim, kad ir sukantis. Antroji labai faina, tik vėlgi tas kaspinas.... kairėj viršuj fone kažkas baltuoja
Supratau, skolinsimes ta suknele ir darysim su dukra FS, bus paprasciau nei klonuoti
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 11 25, 22:01)
paluri, trupinuką nesunku nuklonuoti, panaikinti su spot healing'u ten, kur ne tiek būtinas tas klonavimas - nuvarei didžiausius plotus, o kur išties galėjai pasinaudoti šia funkcija - nepasinaudojai rūbai gražūs, bet žaisliukas labai netinka čia...apskritai žiūriu tavo foto vis įlenda tie spalvoti plastmasiniai žaislai į kadrą...nelabai jie kaip atrodo nuotraukose, stenkis kažko natūralesnio paieškoti. Gulinčios mergytės kadras kiek suspaustas, norisi erdvės, ryškaus fokuso akyse
Dėl baby shower'io, tai irgi...jei trauks dovanėles, stebėk, kokios jos, geriau fiksuok emocijas, padaryk mini reportažiuką, neakcentuok plastmasinių ryškių žaislų...negražūs jie
Dėl baby shower'io, tai irgi...jei trauks dovanėles, stebėk, kokios jos, geriau fiksuok emocijas, padaryk mini reportažiuką, neakcentuok plastmasinių ryškių žaislų...negražūs jie
Klonavima tik pradejau mokytis, tai man turbut paprasciau dideli plota klonuoti, nei mazyti Einu ieskoti spot healing! O del fokuso tai vargstu as su 50-uku, sunku man su juo, labai daznai fokusas nusoka visai kitur. Cia turbut tik praktika pades.
Del zaislu supratau! Sutinku pilnai.
Papildyta:
O cia as prisistatau su sariu (kol dar nesimokiau fotografijos...)
Ir siam kartui gal pakaks indisku nuotrauku