Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2011 11 25, 21:59)
Pirmoje trugdo man tie kaspinai mergaitei ant galvos su špylkutėm ryškiai ružavom... Suknelė faina, matosi nelyginimo klostės, jas bandyčiau klonuoti tokiu atvėju. Tas žaislas prie suknelės visiškai netinka... Būtų smagu ją matyti su šia suknią tarkim šokant kokį indišką šokį [mokykloje matyt moko]? Arba tarkim, kad ir sukantis. Antroji labai faina, tik vėlgi tas kaspinas.... kairėj viršuj fone kažkas baltuoja smile.gif

Supratau, skolinsimes ta suknele ir darysim su dukra FS, bus paprasciau nei klonuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 11 25, 22:01)
paluri, trupinuką nesunku nuklonuoti, panaikinti su spot healing'u  mirksiukas.gif ten, kur ne tiek būtinas tas klonavimas - nuvarei didžiausius plotus, o kur išties galėjai pasinaudoti šia funkcija - nepasinaudojai biggrin.gif rūbai gražūs, bet žaisliukas labai netinka čia...apskritai žiūriu tavo foto vis įlenda tie spalvoti plastmasiniai žaislai į kadrą...nelabai jie kaip atrodo nuotraukose, stenkis kažko natūralesnio paieškoti. Gulinčios mergytės kadras kiek suspaustas, norisi erdvės, ryškaus fokuso akyse wink.gif

Dėl baby shower'io, tai irgi...jei trauks dovanėles, stebėk, kokios jos, geriau fiksuok emocijas, padaryk mini reportažiuką, neakcentuok plastmasinių ryškių žaislų...negražūs jie  blush2.gif

lotuliukas.gif Klonavima tik pradejau mokytis, tai man turbut paprasciau dideli plota klonuoti, nei mazyti smile.gif Einu ieskoti spot healing! O del fokuso tai vargstu as su 50-uku, sunku man su juo, labai daznai fokusas nusoka visai kitur. Cia turbut tik praktika pades.
Del zaislu supratau! Sutinku pilnai.
Papildyta:
O cia as prisistatau su sariu (kol dar nesimokiau fotografijos...) blush2.gif

user posted image

Ir siam kartui gal pakaks indisku nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 18:43)
O cia as prisistatau su sariu (kol dar nesimokiau fotografijos...)  blush2.gif

nerealiai dailus apredas rolleyes.gif galima fantastiska auto pasidaryti, pasistenk Paluri, turi tiek daug medziagos, kalbu apie fotografine medziaga, tik slakelis fantazijos ir truputis darbo - gausis nereali nuotrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 25, 22:19)
nerealiai dailus apredas rolleyes.gif galima fantastiska auto pasidaryti, pasistenk Paluri, turi tiek daug medziagos, kalbu apie fotografine medziaga, tik slakelis fantazijos ir truputis darbo - gausis nereali nuotrauka mirksiukas.gif

Tik reikes pagalbos, kad kas nors man ji apvyniotu tinkamai lotuliukas.gif

Po siandieninio SM darbo turesiu bent jau menesiui thumbup.gif
Labai aciu visoms uz patarimus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 25 lapkričio 2011 - 17:55
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 18:53)
Tik reikes pagalbos, kad kas nors man ji apvyniotu tinkamai  lotuliukas.gif

Po siandieninio SM darbo turesiu bent jau menesiui thumbup.gif
Labai aciu visoms uz patarimus!

Egzotika pakvipo temoje smile.gif
Man toks klausimas vis galvoj kirba, nu bet nedristu klausti, ir aisku cia ne i tema visai biggrin.gif blush2.gif Kaip tu toj Indijoj atsidurej? Gali neatsakyt, bet cia man siaip smalsumas uzejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 11 25, 22:32)
Egzotika pakvipo temoje smile.gif
Man toks klausimas vis galvoj kirba, nu bet nedristu klausti, ir aisku cia ne i tema visai biggrin.gif  blush2.gif  Kaip tu toj Indijoj atsidurej? Gali neatsakyt, bet cia man siaip smalsumas uzejo biggrin.gif

Manau didzioji dalis lietuvaiciu, gyvenanciu Indijoje, atsidure cia del tos pacios priezasties - istekeje uz indo smile.gif Gyvenom Lietuvoj, bet jam visiskai netiko klimatas, tai pries 5 metus atsidurem cia.
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 19:08)
Manau didzioji dalis lietuvaiciu, gyvenanciu Indijoje, atsidure cia del tos pacios priezasties - istekeje uz indo  smile.gif Gyvenom Lietuvoj, bet jam visiskai netiko klimatas, tai pries 5 metus atsidurem cia.

Tokia minti ir turejau smile.gif Bet taip toli...
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 11 25, 09:46)

Pirmojoj tas namas labai idomus, spalvingas, tik gaila, kad langai taip per puse nukirpti. Lapai... nezinau, traukia aki, bet kazko daugiau norisi, gal ryskiau, gal sviesiau... o gal tiesiog as kabinejuosi  cool.gif  biggrin.gif

aciu smile.gif

QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 16:28)
Siek tiek kulturos - musu mergaite su tradiciniais Andra Pradesh (Indijos valstijos) rubais smile.gif

man labai patiko spalvos. o ir siaip, man tai vienos is geriausiu tavo rodytu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 14:41)
Trumpam parodau savo nestuke, bet po to isimsiu. Visu pirma ji buvo susikauscius, antra - rubai netinkami, trecia - aplinka (bet norejo tik namie), ketvirta - as niekada dar nefotkinau nestukes....
Tai va kas isejo : (bet ji liko patenkinta ir zadejo kada nors i parka su manim nuvaziuoti smile.gif )

jezau kaip įdomu tokie žmonės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 11 25, 22:57)
man labai patiko spalvos. o ir siaip, man tai vienos is geriausiu tavo rodytu foto smile.gif

Labai aciu 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 11 25, 23:09)
jezau kaip įdomu tokie žmonės  bigsmile.gif

Pasistengsiu fotografuoti geriau ir parodyti ju daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 19:06)
Labai aciu  4u.gif
Pasistengsiu fotografuoti geriau ir parodyti ju daugiau  smile.gif

dėl fokuso, jei gerai pamenu tu rašei kad nenaudoji vieno taško, o naudoji visus, taip? Jei visgi teisybe, tai gretai keisk fotografavimo įpročius fotografuok vienu centriniu ir perkadruok, nenaudok labiausiai atvertos diafragmos, ir nepakenktu 50 fokuso testa pasidaryt. Susitvarkius tuos visus dalykus fokuso problemos turėtu dingti
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 11 25, 23:54)
dėl fokuso, jei gerai pamenu tu rašei kad nenaudoji vieno taško, o naudoji visus, taip? Jei visgi teisybe, tai gretai keisk fotografavimo įpročius fotografuok vienu centriniu ir perkadruok, nenaudok labiausiai atvertos diafragmos, ir nepakenktu 50 fokuso testa pasidaryt. Susitvarkius tuos visus dalykus fokuso problemos turėtu dingti

Bandziau su vienu tasku, bet kartais tiesiog uzsimirsta kuris taskas fokusuoja. Tai dazniausiai naudoju visus taskus. O tai naudojant viena centrini - fokusuojam i akis, nuspaudziam mygtuka iki puses ir tada fotiko padeti galim keisti ir fotografuoti... O jis neperfokusuos tada?...
O kur testa daryti? Gal perkant ta reikejo padaryti...
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 20:39)
Bandziau su vienu tasku, bet kartais tiesiog uzsimirsta kuris taskas fokusuoja. Tai dazniausiai naudoju visus taskus. O tai naudojant viena centrini - fokusuojam i akis, nuspaudziam mygtuka iki puses ir tada fotiko padeti galim keisti ir fotografuoti... O jis neperfokusuos tada?...
O kur testa daryti? Gal perkant ta reikejo padaryti...

o kaip pirmaji ND atlikai? g.gif
Atsakyti