Tikiuosi gauti dar bent 1 proga Pasinaudosiu jusu patarimais tada!
QUOTE(Yvette @ 2011 11 24, 20:27)
Emil Schild darbus iš seniau žinojk
au. Sayonara, nežinau ar skaitei. Kiek pamenu jis dėstytojas. Dažnai ir studentes savo pafotkindavo Su šviesa fainai dirba.
au. Sayonara, nežinau ar skaitei. Kiek pamenu jis dėstytojas. Dažnai ir studentes savo pafotkindavo Su šviesa fainai dirba.
nežinojau, reikės paieškoti.. ačiū
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 16:29)
ir ne tik musu patarimais,tiesiog lendi i flickra,ir ieskai ten pvz,kuriuos galetum pritaikyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 25, 16:25)
eik tu sau,kokia galimybe turejai, bliam kaip pavydziu ju namai gi labai grazus,spalvingi, idomus detalem ir visu kitu,neisnaudojai progos kad ir apranga,jauciu buciau prasiu derinti prie sofkutes
Pritariu. Turi puikia galimybe dirbti ir mokytis su tokiais zmonemis, kokiu mes neturime. Pasigilink i ju kultura, paprocisu, pazaisk su detalemis. Tiesiog pabandyk savo nuotraukomis mums papasakoti apie juos.
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 25, 20:02)
ir ne tik musu patarimais,tiesiog lendi i flickra,ir ieskai ten pvz,kuriuos galetum pritaikyti
Pavyzdziu ziuriu, patinka man nestukes. Bet ziureti - viena, igivendinti - kita... Padarem pvz iprastas "rankas ant pilvo", bet net nerodysiu, nes veido israiska...
I pabaiga ji kazkiek atsipalaidavo, bet tada pavargo.
Bet kaip bebutu vis tiek man faina , nors pirma proga man pasitaike!
QUOTE(Egzo @ 2011 11 25, 20:03)
Pritariu. Turi puikia galimybe dirbti ir mokytis su tokiais zmonemis, kokiu mes neturime. Pasigilink i ju kultura, paprocisu, pazaisk su detalemis. Tiesiog pabandyk savo nuotraukomis mums papasakoti apie juos.
Sunki uzduotis, bet bandysiu! Dar daug tikiuosi is gimusio vaikelio, nes sis vaikelis gims cia. O tada jie vis ka nors svencia, tai atsisedimo diena, tai pirmos koses ir pan Ta tikrai fotkinsiu, jau uzsisakiau is anksto.
Kikirike, Zirze aciu,imsiuos antrosios užduoties.
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 14:41)
Trumpam parodau savo nestuke, bet po to isimsiu.
Išties turi puikią progą nustebinti nuotraukomis su kita kultūra ir papročiais, tad gal neverta stengtis daryti tokių visiems įprastų nėščių foto...gal ten nėštukės turi kokių nors tradicijų įdomių, susijusių su nėštumu, gal pačios kažką gamina, siuva kūdikėliams...žodžiu, visą tai galima įtraukti į fotosesijas ir pateikti įdomiai. Kad apsivilko sarį tai nieko tokio, nors ir uždengia nėštumą, bet gal įmanoma rasti pozų, būdų kaip pavaizduoti, kad tai nėščioji, neišryškinant labai to pilvo. Saris gražus, namai matosi gražūs, detalės puikiai panaudojamos fotosesijoms. Žodžiu - pirmyn.
Dėl pačių foto, tai pirmoje man tas prasižiojimas nepatinka ir laikymas žaisliuko.. ar ji čia dainuoja kažką...ar šiaip toks momentas netyčia pagautas... Toks neišbaigtas kadras. Antroje per daug margumo...gal JB daryčiau, nors indai tai turbūt daugiau spalvų mėgėjai? Dar kairiam kampe kažkoks išlindęs daiktas maišo. Pagalvok apie įdomesnį kadravimą
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 14:57)
Cia paprociai tokie, kad kokiu 7 men palieka vyra viena ir vaziuoja pas savo tevus gimdyti ir grizta su 2-3 men kudikeliu. Prarasiu daug progu
ojė
QUOTE(gladiole @ 2011 11 25, 15:19)
Na va dedu savo pirma blyna,pirmąjį namų darbą:
užskaitau, lauksim kitų
Siek tiek kulturos - musu mergaite su tradiciniais Andra Pradesh (Indijos valstijos) rubais
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 16:53)
Pavyzdziu ziuriu, patinka man nestukes. Bet ziureti - viena, igivendinti - kita... Padarem pvz iprastas "rankas ant pilvo", bet net nerodysiu, nes veido israiska...
Sunki uzduotis, bet bandysiu! Dar daug tikiuosi is gimusio vaikelio, nes sis vaikelis gims cia. O tada jie vis ka nors svencia, tai atsisedimo diena, tai pirmos koses ir pan Ta tikrai fotkinsiu, jau uzsisakiau is anksto.
na visu pirma,kol neatpalaiduosi nestukes,tol ir pati busi nepatenkinta,ir nuotraukos bus blogos. Uzimkit ja kazkuom, jos gi piesia ant delnu, pedu? - papieskit ant pilvuko manau nestuke tada tikrai atsipalaiduos,negalvos vien apie tai, kad kazkas ja fotografuoja antras dalykas, reikia sustabdyti momentus, nes tose keliose nuotraukose tokios is judesio nuotraukos, tai pliuso si karta nedave
QUOTE(gotte @ 2011 11 25, 17:07)
Išties turi puikią progą nustebinti nuotraukomis su kita kultūra ir papročiais, tad gal neverta stengtis daryti tokių visiems įprastų nėščių foto...gal ten nėštukės turi kokių nors tradicijų įdomių, susijusių su nėštumu, gal pačios kažką gamina, siuva kūdikėliams...žodžiu, visą tai galima įtraukti į fotosesijas ir pateikti įdomiai.
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 17:28)
Siek tiek kulturos - musu mergaite su tradiciniais Andra Pradesh (Indijos valstijos) rubais
apranga grazi,bet velgi aplinka, kam tas zaislas pasonej? cia mergaite ant jo sedi, ar kaip? kodel gi neparodzius siu puosniu drabuziu su kazkokio sokio elementu? beje, su fonu kazkas negera
antrojoje foto trupinys mergaitej ant lupu kampucio?
QUOTE(gotte @ 2011 11 25, 20:37)
Išties turi puikią progą nustebinti nuotraukomis su kita kultūra ir papročiais, tad gal neverta stengtis daryti tokių visiems įprastų nėščių foto...gal ten nėštukės turi kokių nors tradicijų įdomių, susijusių su nėštumu, gal pačios kažką gamina, siuva kūdikėliams...žodžiu, visą tai galima įtraukti į fotosesijas ir pateikti įdomiai. Kad apsivilko sarį tai nieko tokio, nors ir uždengia nėštumą, bet gal įmanoma rasti pozų, būdų kaip pavaizduoti, kad tai nėščioji, neišryškinant labai to pilvo. Saris gražus, namai matosi gražūs, detalės puikiai panaudojamos fotosesijoms. Žodžiu - pirmyn.
Dėl pačių foto, tai pirmoje man tas prasižiojimas nepatinka ir laikymas žaisliuko.. ar ji čia dainuoja kažką...ar šiaip toks momentas netyčia pagautas... Toks neišbaigtas kadras. Antroje per daug margumo...gal JB daryčiau, nors indai tai turbūt daugiau spalvų mėgėjai? Dar kairiam kampe kažkoks išlindęs daiktas maišo. Pagalvok apie įdomesnį kadravimą
7 men cia yra tradicija "baby shower", tai planuojam padaryti draugiu rate, tada reikes labai stengtis pagauti geru kadru. Ji megsta siuvineti, tai kelis kadrus darem su jos suvinetais paveikslais, bet jie su kudikiu nesusije. Man labai keista, kad niekas nemezga, nesiuna, visos pasakoja, kad mociute tai darydavo.
Bet kas tiesa - as gaudau momentus, nemoku dar kitaip Su dukra tik kazkiek iseina papozuoti, nes ji jau mane perpratus.
Kita kart reikia isiprasyti i svecius, kai vaikai bus darzelyje, nes abi mergaites (mano ir jos) bardaka namie dare, todel tu zaislu visur pilna buvo.
QUOTE(Zirzė @ 2011 11 25, 21:25)
na visu pirma,kol neatpalaiduosi nestukes,tol ir pati busi nepatenkinta,ir nuotraukos bus blogos. Uzimkit ja kazkuom, jos gi piesia ant delnu, pedu? - papieskit ant pilvuko manau nestuke tada tikrai atsipalaiduos,negalvos vien apie tai, kad kazkas ja fotografuoja antras dalykas, reikia sustabdyti momentus, nes tose keliose nuotraukose tokios is judesio nuotraukos, tai pliuso si karta nedave
apranga grazi,bet velgi aplinka, kam tas zaislas pasonej? cia mergaite ant jo sedi, ar kaip? kodel gi neparodzius siu puosniu drabuziu su kazkokio sokio elementu? beje, su fonu kazkas negera
Aciu uz ideja!
****** ir delnus margina su chna, bet ne pacios, apipiesta pilva kazkur maciau - fantastika, man labai patiko, bet ar sutiktu, nezinau... Ji megsta piesti ant stiklo, bandysiu pasiulyti ka nors
Mergaite ant to zaislo sedejo, ten tokia masinyte. Yra keli kadrai sokio judesy, bet fonas negrazus.
Ir ten ko gero trupinukas
Siaip cia buvo ekspromtu apvilkta ir nufotkinta, maniske buvo sloguojanti, plaukai neplauti... Tai ir isejo taip, kad tik rubai grazus, beje, jie silkiniai.
Oi, fotografija, tai toli grazu, ne tik mygtuko paspaudimas, oi kiek reikia papildomu dalyku ismanyti
QUOTE(paluri @ 2011 11 25, 17:28)
Pirmoje trugdo man tie kaspinai mergaitei ant galvos su špylkutėm ryškiai ružavom... Suknelė faina, matosi nelyginimo klostės, jas bandyčiau klonuoti tokiu atvėju. Tas žaislas prie suknelės visiškai netinka... Būtų smagu ją matyti su šia suknią tarkim šokant kokį indišką šokį [mokykloje matyt moko]? Arba tarkim, kad ir sukantis. Antroji labai faina, tik vėlgi tas kaspinas.... kairėj viršuj fone kažkas baltuoja
paluri, trupinuką nesunku nuklonuoti, panaikinti su spot healing'u ten, kur ne tiek būtinas tas klonavimas - nuvarei didžiausius plotus, o kur išties galėjai pasinaudoti šia funkcija - nepasinaudojai rūbai gražūs, bet žaisliukas labai netinka čia...apskritai žiūriu tavo foto vis įlenda tie spalvoti plastmasiniai žaislai į kadrą...nelabai jie kaip atrodo nuotraukose, stenkis kažko natūralesnio paieškoti. Gulinčios mergytės kadras kiek suspaustas, norisi erdvės, ryškaus fokuso akyse
Dėl baby shower'io, tai irgi...jei trauks dovanėles, stebėk, kokios jos, geriau fiksuok emocijas, padaryk mini reportažiuką, neakcentuok plastmasinių ryškių žaislų...negražūs jie
Dėl baby shower'io, tai irgi...jei trauks dovanėles, stebėk, kokios jos, geriau fiksuok emocijas, padaryk mini reportažiuką, neakcentuok plastmasinių ryškių žaislų...negražūs jie