Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(spin2liux @ 2011 11 28, 17:27)
O as garsiai sureksiu ISLAIKIAU thumbup.gif praeita antradieni neislaikius uzsiregistravau siandienai, dar is ryto su instruktorium papildoma vaziavima pravaziavom ir paliko jis mane regitroj, 3 mergaites laikem, visos is tos pacios mokyklos ir to paties instruktoriaus ir visos islaikem thumbup.gif nerealus jausmas, tooookia esu laikinga blush2.gif

***** kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
dabar smulkiai apie viska mum papasakok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 28, 15:27)
O as garsiai sureksiu ISLAIKIAU thumbup.gif praeita antradieni neislaikius uzsiregistravau siandienai, dar is ryto su instruktorium papildoma vaziavima pravaziavom ir paliko jis mane regitroj, 3 mergaites laikem, visos is tos pacios mokyklos ir to paties instruktoriaus ir visos islaikem thumbup.gif nerealus jausmas, tooookia esu laikinga blush2.gif

Suuuuuper
Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 11 28, 17:30)
Nuosirdus sveikinimai!!!
Gal papasakokit, kaip viskas buvo, kaip egzaminuotojas,beje koks miestas.

Aciu!
cia Kaune, si karta vel gavau astra, vel lygiagretus parkavimas thumbup.gif egzaminuotojas apie 35 metu, grieztas, nekalbus, bet ne rugena, viska paaiskino, ramiai snekejo, marsruta gavau is regitros i desine (kaunietes zinos) raudondvario pl ir paskui i vilijampole ir tas gatveles, pro akademija ir pan, padariau tokiu klaideliu, kelis kartus ijungiau posuki tik sustojus, t.y. per velai, viena karta uzgesau blush2.gif zodziu klaideliu buvo, bet grizom i regitra, sako "ka dabar su tavim daryt? buvo klaidu" zinokit, sirdis maniau issoks is krutines, sakau " pazadu pasitaisyti" lotuliukas.gif na jis pasizymejo kazka tam lape ir lipa is masinos, bet tyli nieko nesako, na ir as islipau ir einu su juo, priejom duris, kur eiti i regitra, sako "eikit susimoket ir fotografuotis" tai sikart vos neapsiverkiau, tik is laimes rolleyes.gif ai, dar ir del sankabos sake, nors siandien stengiau stabdyti zeminan pavaras, bet sake buvo vietu kur per ilgai uzlaikiau sankaba, na nemaniau, kad jie ta sankaba taip stiprai ziuri g.gif
dar paklausiau del vairo susukimo stovint, sako, kad reikia vaziuojant susukinet vaira, bet nepasake, kad jei susuki stovint bus klaida, tai suprask kaip nori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 28 lapkričio 2011 - 15:47
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 28, 15:45)
Aciu!
cia Kaune, si karta vel gavau astra, vel lygiagretus parkavimas thumbup.gif egzaminuotojas apie 35 metu, grieztas, nekalbus, bet ne rugena, viska paaiskino, ramiai snekejo, marsruta gavau is regitros i desine (kaunietes zinos) raudondvario pl ir paskui i vilijampole ir tas gatveles, pro akademija ir pan, padariau tokiu klaideliu, kelis kartus ijungiau posuki tik sustojus, t.y. per velai, viena karta uzgesau blush2.gif zodziu klaideliu buvo, bet grizom i regitra, sako "ka dabar su tavim daryt? buvo klaidu" zinokit, sirdis maniau issoks is krutines, sakau " pazadu pasitaisyti" lotuliukas.gif na jis pasizymejo kazka tam lape ir lipa is masinos, bet tyli nieko nesako, na ir as islipau ir einu su juo, priejom duris, kur eiti i regitra, sako "eikit susimoket ir fotografuotis" tai sikart vos neapsiverkiau, tik is laimes rolleyes.gif ai, dar ir del sankabos sake, nors siandien stengiau stabdyti zeminan pavaras, bet sake buvo vietu kur per ilgai uzlaikiau sankaba, na nemaniau, kad jie ta sankaba taip stiprai ziuri g.gif
dar paklausiau del vairo susukimo stovint, sako, kad reikia vaziuojant susukinet vaira, bet nepasake, kad jei susuki stovint bus klaida, tai suprask kaip nori g.gif

super, dar kartelis sveikinu wink.gif
sueme toks truputi baltas pavydas smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 28, 17:45)
Aciu!

dar... siandien kur kas labiau bijojau, kojos drebejo, sirdis makalavos, instruktorius mate mane kai ana karta vaziavau, tai sake, kad tikrai buvau gavus kirvi ir nieko nuostabaus, kad neislaikiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 28, 17:53)
super, dar kartelis sveikinu wink.gif
sueme toks truputi baltas pavydas smile.gif blush2.gif

zinau 4u.gif ir as visada pavydedavau islaikiusio, nes kazkaip po pirmo neislaikymo, atrode "misisja neimanoma" bet vis tik labai daug ka reiskia zmogiskas egzaminuotojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 28, 15:57)
dar... siandien kur kas labiau bijojau, kojos drebejo, sirdis makalavos, instruktorius mate mane kai ana karta vaziavau, tai sake, kad tikrai buvau gavus kirvi ir nieko nuostabaus, kad neislaikiau blush2.gif
Papildyta:

zinau  4u.gif ir as visada pavydedavau islaikiusio, nes kazkaip po pirmo neislaikymo, atrode "misisja neimanoma" bet vis tik labai daug ka reiskia zmogiskas egzaminuotojas rolleyes.gif

Kartais ir man atrodo neimanoma misija... bet kaip nors susiimsiu wink.gif ir as ismoksiu.. ir islaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 28, 18:02)
Kartais ir man atrodo neimanoma misija... bet kaip nors susiimsiu wink.gif ir as ismoksiu.. ir islaikysiu smile.gif

zinoma islaikysi, aisku kiek kvaila tai girdet is to kuris jau islaike (visada ir pati taip galvojau) bet manau svarbiausia nusiteikimas 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu nauja vairuotoja 4u.gif geras jausmas ane...toks neapsakomas,norisi saukt,rekt,visiems sakyt,skambint,rasyt..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, šian sėkminga diena buvo, aš ir išlaikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afters @ 2011 11 28, 18:37)
Na, šian sėkminga diena buvo, aš ir išlaikiau  ax.gif

sveikinam dar viena vairuotoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
prasom placiau placiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 28, 16:08)
zinoma islaikysi, aisku kiek kvaila tai girdet is to kuris jau islaike (visada ir pati taip galvojau) bet manau svarbiausia nusiteikimas 4u.gif

4u.gif bandysiu wink.gif
Atsakyti
Sveikinu merginos smile.gif skaitau jusu pletkus, ir galvoju aciu dievui, kad viskas baigta. Taupysiu jau pinigelius masinytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 11 28, 18:40)
sveikinam dar viena vairuotoja 4u.gif  4u.gif  4u.gif
prasom placiau placiau smile.gif

Tikrai, mums gi cia idomu.
Atsakyti