Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(linarija @ 2011 11 27, 23:31)
Sveika prisijungus  4u.gif O jau laikei Regitroje, kad sakai nepasiduoda?

Aš iš viso planuoju turėt 8 papildomas, dar liko 4. Kai pagalvoji tai daug atrodo  blink.gif

Dėl vairo susukimo aikštelėje, man stovint neleidžia  schmoll.gif

Jau du kartus neišlaikiau Regitra, pirma karta atvirai pasakius nelabai dar jaučiausi mieste, bet buvau užsiregistravus prieš menesį, buvo savaitgalis ir geras laikas,tai gaila buvo praleist, bet net neišvažiavau iš aikšteles, pasitaike labai bjaurus egzaminuotojas, kuris nuo pat pirmos minutes nuteike, kad aš neišlaikysiu, buvo pikta kad neatlaikiau to psichologinio spaudimo g.gif ,
o antra karta tai egzaminuotojas buvo superinis , bendravo, viska paaiškino, jaučiausi labai gerai, bet susimoviau Lazdynu žiede (vilnietes žino tikriausiai) ,tai žinokit jokio nusivilymo nebuvo, pasake kad važiavau l.gerai, kad jau buvo nusiteikes pasirašyt, bet truputeli nedatraukiau ,tai taip norejau jau kita diena vel laikyt egzameną, gal reikejo eit ir bandyt laukt...
Atsakyti
Dėl vairo susukimo, tai instruktorius sake sukti vairą važiuojant, tai Regitroj ir viena ir kita karta bandžiau sukti, važiuojant vežlio greičiu, kažkur gavosi, kažkur nelabai, bet pastabu del to nesulaukiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 27 lapkričio 2011 - 22:39
Perskaiciau siandien visas kritines ir nekritines klaidas, tai prie nekritiniu yra parasyta vairo sukimas nejudant smile.gif
Bet gal ji viena karta zymima tik g.gif

O su tais laikymais, jau rezgiau minti atidet egzamina...bet pagalvojau, kad paskui vos ne is naujo viska reiks pradet tai surizikuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 27, 17:02)
toyota yaris  wub.gif
Kokybiskos, patikimos, mazos ir grazios  rolleyes.gif
Tik biski brangios, kaip pirmai masinai, arba i labai mazas reik ziuret.

As irgi labai jos noriu, bet man brangoka, be 10 000 lt nelabai yra ka ziuret doh.gif verysad.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 18:42)
Taip, bet ir kuro valgo kaip didelė, o tokia mažytė. rolleyes.gif

Sakyciau visai nedaug ima degalu, aisku nuo masinos priklauso, bet kas is pazistamu rato turi, tai kaip tik dziaugiasi mazomis kuro sanaudomis smile.gif

QUOTE(VABALIUKE @ 2011 11 27, 19:43)
Gal biski kvailas klausimas.. bet.. su keliais mokykliniais dyzeliais vazinejau, tai ten pvz. parkuojantis uztenka atleidineti sankaba ir letai riedi. O snd pavaziavau su benzu, tai ten net parkuojantis reikia ir gaza nuolat spausti. Tai vat ir idomu, ar VISI dyzeliukai parkuojantis vaziuoja tik atleidinejant sankaba, ar cia ne tik nuo to priklauso-dyzelis ar benzas? blush2.gif

Man visi dyzeliukai su kuriais teko bandyti vaziuot judejo gerai ir be sankabos, o vat su benzininem jau kurkas sunkiau tas gaudavosi smile.gif

QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 27, 21:17)

Kiek jus papildomu pamoku turejot (kas turejot) , nes aš ir taip nemažai jų pasiemiau, tai jau kažkaip ir geda dar prašyt  unsure.gif  ,nu kažkokia nevikele jaučiuosi

Gal galima pasmalsaut kokia mokykla baiget? blush2.gif
As neturejau papildomu pamoku, mokytis atejau nuo nulio, su seimos nariais nevazinejau. Ejau is karto i Regitra ir islaikiau smile.gif
Beja, dideles meiles vairavimui niekad nejutau, bet man buvo svarbu islaikyt is pirmo karto (nes kitaip uzgrauzciau save blush2.gif ).
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 27, 23:42)
O su tais laikymais, jau rezgiau minti atidet egzamina...bet pagalvojau, kad paskui vos ne is naujo viska reiks pradet tai surizikuosiu  doh.gif

Gausi per dupcia[COLOR=yellow], jokiu atidejimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 28, 00:58)
Gausi per dupcia[COLOR=yellow], jokiu atidejimu wink.gif

Mustis negalima tongue.gif
Ryt skammbinsiu instruktoriui, jei pavyks aikstelej pavazinet bandysiu laikyt, jei ne-nekisiu nosies, gaila tiek pinigu veltui ismest, nes is aiksteles tikrai neisvaziuociau doh.gif aikstelej visiska blondine jauciuos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 28, 00:58)
Gal galima pasmalsaut kokia mokykla baiget?  blush2.gif
As neturejau papildomu pamoku, mokytis atejau nuo nulio, su seimos nariais nevazinejau. Ejau is karto i Regitra ir islaikiau  smile.gif
Beja, dideles meiles vairavimui niekad nejutau, bet man buvo svarbu islaikyt is pirmo karto (nes kitaip uzgrauzciau save  blush2.gif ).

B.r.i.u.n.e.t.e baigiau tą pačią mokyklą kaip ir Tu ir važinėjau su tuo pačiu instruktoriumi, nes butent rugpjučio menesi, kai ješkojau kur eiti mokytis, radau čia Tavo ir kitu mergaičių pasisakymus apie šią mokyklą ir instruktorių, ir tikrai nesigailejau nei vienos minutes, nors laukti teko visą menesį .
Tai isivaizduoji kaip dabar turiu jaustis, kai jo mokiniai dažniausiai gerai išlaiko egzameną, kiek kartu budavo per pamoką kas paskambindavo ir pranešdavo kad išlaike Regitra iš pirmo karto, o aš jau 2 kartus neišlaikiau, tai baigiu save užgriaužt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 27, 23:58)
Sakyciau visai nedaug ima degalu, aisku nuo masinos priklauso, bet kas is pazistamu rato turi, tai kaip tik dziaugiasi mazomis kuro sanaudomis smile.gif

nedaug, bet kitos zymiai didesnes irgi tiek pat ima. drauge turi tai palyginom.
Atsakyti
Kodel cia taip tylu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurio zmona: 28 lapkričio 2011 - 14:52
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 28, 14:51)
Kodel cia taip tylu?

gal kaupiasi smile.gif
Man tik ryt papildoma, neturiu ka komentuot smile.gif
Apie masina dar negalvoju po kol kas blush2.gif
Atsakyti
O as garsiai sureksiu ISLAIKIAU thumbup.gif praeita antradieni neislaikius uzsiregistravau siandienai, dar is ryto su instruktorium papildoma vaziavima pravaziavom ir paliko jis mane regitroj, 3 mergaites laikem, visos is tos pacios mokyklos ir to paties instruktoriaus ir visos islaikem thumbup.gif nerealus jausmas, tooookia esu laikinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 28 lapkričio 2011 - 15:27
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 28, 15:27)
O as garsiai sureksiu ISLAIKIAU thumbup.gif praeita antradieni neislaikius uzsiregistravau siandienai, dar is ryto su instruktorium papildoma vaziavima pravaziavom ir paliko jis mane regitroj, 3 mergaites laikem, visos is tos pacios mokyklos ir to paties instruktoriaus ir visos islaikem thumbup.gif nerealus jausmas, tooookia esu laikinga blush2.gif

Nuosirdus sveikinimai!!!
Gal papasakokit, kaip viskas buvo, kaip egzaminuotojas,beje koks miestas.
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 28, 16:27)

4u.gif thumbup.gif sveikinu!
Atsakyti