Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

sveikinimai naujai vairuotojai 4u.gif oi kaip as pavydziu islaikiusioms, aisku tik baltu pavydu blush2.gif neisivaizduoju, kokia busiu laiminga kai islaikysiu bigsmile.gif kazkiap tos teises atrode paprastesnis dalykas, o kiek dabar nervu kainuoja doh.gif ryt turiu papildoma vaziavima, tai stabdysiu tik zeminant pavaras, o del aiksteles, tai man instruktorius nieko nesakydavo kai susukdavau vaira visiskai sustojus, o ir regitroj aklausiau, kai privaziavau ta apsisukima ribotam plote, tai sako, "taip galima sustojus susukti, kitaip cia kas antras neislaikytu" g.gif
Papildyta:
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 11 27, 20:43)
Gal biski kvailas klausimas.. bet.. su keliais mokykliniais dyzeliais vazinejau, tai ten pvz. parkuojantis uztenka atleidineti sankaba ir letai riedi. O snd pavaziavau su benzu, tai ten net parkuojantis reikia ir gaza nuolat spausti. Tai vat ir idomu, ar VISI dyzeliukai parkuojantis vaziuoja tik atleidinejant sankaba, ar cia ne tik nuo to priklauso-dyzelis ar benzas? blush2.gif

cia kaip suprantu labiau nuo snakabos jautrumo priklauso, teko ir su benzu vaziuot, uzteko tik sankaba atleidinet ir jis jau riedejo,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 27 lapkričio 2011 - 19:39
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 27, 19:42)
Kaip neišeina? O į priekį lėtai važiuot juk išeina, tai ir atgal taip pat. Neskubėk su sankaba, daug neatleisk.

ir i prieki man letai neiseina vien sankaba naudojjant blush2.gif
Kai stebejau laikancius regitroj tai taaaaaip letai vaziuoja, as nemoku taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 11 27, 16:02)
toyota yaris  wub.gif
Kokybiskos, patikimos, mazos ir grazios  rolleyes.gif
Tik biski brangios, kaip pirmai masinai, arba i labai mazas reik ziuret.

aš irgi aš irgi šitas žiūriu, taip man jos patink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 27, 21:43)
ir i prieki man letai neiseina vien sankaba naudojjant  blush2.gif
Kai stebejau laikancius regitroj tai taaaaaip letai vaziuoja, as nemoku taip  blush2.gif

o tai visada ir greicio pedala spaudziat? as aikstelej tai tik su sankaba, na dar ir stabdziu vazineju g.gif kai as laikiau, tai aikstelej viena paskui kita koios 6 masinos laikem, tai vos vos judejo, prie kiekvieno pratimo teko luktelt kol atsilaisvins tai ten jokio greicio, vos vos vilkomes
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 27, 20:43)
ir i prieki man letai neiseina vien sankaba naudojjant  blush2.gif
Kai stebejau laikancius regitroj tai taaaaaip letai vaziuoja, as nemoku taip  blush2.gif

Atatiau ohmy.gif Taigi o kaip kamštyje važiuoji? Tik trupučiuką lėtai pakelk koją su sankaba ir pradės lėtai judėti. Aš kažkaip kaip tik atvirkščiai - nesuprantu kaip galima iškart greitai važiuoti (nebent gazo duosi). Bet šiaip taigi reikia lb lėtai sankabą paleisti tai va kol lėtai paleidinėji kuo labiau keli koją į viršų tai tuo labiau mašina greitėja. Truputį pakeli ir važiuoja, jei per greitai, spaudi sankabą žemyn ir stabdį. Jei per lėtai dar aukščiau keli koją nuo sankabos. Gal pas tave yra stresas aikštelėj ir nelabai jauti ką darai? Bet sakei nestresuoji. Arba tiesiog pamiršti laikyti koją toj padėty kurioj jau užtenka greičio. Vis keli ir keli ir žiūrėk jau per greitai. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif
Ateinu ir aš į jūsų gretas 4u.gif
Nors ištikruju tai jau senokai čia skaitineju, ir labai džiaugiuosi, kad jūsų dėka išsirinkau puikią mokyklą ir nuostabų instruktorių
Mano vyras bande mane mokyti vairuoti dar prieš 12 metų, bet įvare didžiulę vairavimo baimę ir nepasitikejimą savimi, todel prieš einant mokytis labai daug skaitinėjau visokiu rekomendaciju, ir net negalejau pagalvot ,kad vairavimas man gali patikt ir taip užkabint, bet... Mokykla baigta, o Regitra taip ir nepasiduoda g.gif
Nusprendžiau pasivažinet su vyrų, ir vel tas pats, rekimas, kaukimas, tas ne taip, anas ne taip... g.gif ,jau bijau mašinos, o jau koks gali but malonumas, puoliau į neviltį, o kita savaite planavau vel Regitra, bet stogas nuvažiavo visai blink.gif
Kaip jus važinėjat su šeimos nariais, ar čia man tik taip nesiseka schmoll.gif
Jau ir papildomu pamoku kažkaip nesinori imti, nes su instruktoriumi jau visai normaliai važiavau, o dabar jaučiuos visiška blondine
Niu va, pasiguodžiau...
Kiek jus papildomu pamoku turejot (kas turejot) , nes aš ir taip nemažai jų pasiemiau, tai jau kažkaip ir geda dar prašyt unsure.gif ,nu kažkokia nevikele jaučiuosi
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 27, 21:17)
Sveikutes visos  4u.gif
Ateinu ir aš į jūsų gretas  4u.gif
Nors ištikruju tai jau senokai čia  skaitineju, ir  labai džiaugiuosi, kad jūsų dėka išsirinkau puikią mokyklą  ir  nuostabų instruktorių
Mano vyras bande mane mokyti vairuoti dar prieš 12 metų, bet įvare didžiulę vairavimo baimę ir nepasitikejimą savimi, todel prieš einant mokytis labai daug skaitinėjau visokiu rekomendaciju, ir net negalejau pagalvot ,kad vairavimas man gali patikt ir taip užkabint,  bet... Mokykla baigta, o Regitra taip ir nepasiduoda  g.gif 
Nusprendžiau pasivažinet su vyrų, ir vel tas pats, rekimas, kaukimas, tas ne taip, anas ne taip... g.gif  ,jau bijau mašinos, o jau koks gali but malonumas, puoliau į neviltį, o kita savaite planavau vel Regitra, bet stogas nuvažiavo visai  blink.gif
Kaip jus važinėjat su šeimos nariais, ar čia man tik taip nesiseka  schmoll.gif
Jau ir papildomu pamoku kažkaip nesinori imti, nes su instruktoriumi jau visai normaliai važiavau, o dabar jaučiuos visiška blondine
Niu va, pasiguodžiau...
Kiek jus papildomu pamoku turejot (kas turejot) , nes aš ir taip nemažai jų pasiemiau, tai jau kažkaip ir geda dar prašyt  unsure.gif  ,nu kažkokia nevikele jaučiuosi

Sveika prisijungus mirksiukas.gif Na as irgi mokykla baigiau, regitra po poros savaiciu planuoju sturmuot, manau imsiu apie 6 papildomas pamokas( 2 jau turejau) Isvis tai iskart po mokyklos jauciausi geriau vairuojanti nei dabar, reikejo eit iskart i regitra, nes pasitikejimas savimi baigia isgaruot doh.gif Gal net nukelsiu data.. Su vyru 2 kart vaziavau, tai irgi "mazumele" pasikapojam, bet neimu i galva rolleyes.gif Nelabai kantrybes tie vyrai turi biggrin.gif
Atsakyti
veja2 man lygiai tas pats su vyru doh.gif todel po 2 vaziavimo meciau ta reikala, nes ir taip nesijauciu "ase" kelyje, o dar su savo rekimu tiek panikos ir neuztikrintumo inesa, kad pasijauciu visiska nevykele, tik vaziuoju su instuktorium viskas gerai, todel nebesigadinu nervu ir nevaziuoju su vyru, kol kas ryt turesiu tik pirma papildoma vaziavima, nors jau buvau praeita savaite regitroj ir isgirdau "kitas". taip kad tokiu atveju yra tik viena iseitis - nevazineti su nervingu seimos nariu, tai tikrai ne i gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 11 27, 22:17)
Sveikutes visos  4u.gif
Kiek jus papildomu pamoku turejot (kas turejot) , nes aš ir taip nemažai jų pasiemiau, tai jau kažkaip ir geda dar prašyt  unsure.gif  ,nu kažkokia nevikele jaučiuosi

Sveika prisijungus 4u.gif O jau laikei Regitroje, kad sakai nepasiduoda?

Aš iš viso planuoju turėt 8 papildomas, dar liko 4. Kai pagalvoji tai daug atrodo blink.gif

Dėl vairo susukimo aikštelėje, man stovint neleidžia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 27 lapkričio 2011 - 21:46
Na tai pasirodo ne vien mano vyras neturi kantrybes mirksiukas.gif ,bet užtat dabar labiau pradedu vertinti instruktoriaus kantrybe ir geležinius nervus biggrin.gif
VABALIUKE aš taip pat po mokyklos iškart jaučiausi geriau vairuojanti, nei dabar, bet gi nutariau patobulinti įgudžius su šeimos nariu, vadinasi "patobulinau" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2011 11 27, 22:31)
Sveika prisijungus  4u.gif O jau laikei Regitroje, kad sakai nepasiduoda?

Aš iš viso planuoju turėt 8 papildomas, dar liko 4. Kai pagalvoji tai daug atrodo  blink.gif

Dėl vairo susukimo aikštelėje, man stovint neleidžia  schmoll.gif

o man sake stovint susukti vaira. as jau turejau 2 papildomas, plabnuoju per kita savaite dar 4 aptureti, nes 6 diena man egzas (net nupurte) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2011 11 27, 21:49)
o tai visada ir greicio pedala spaudziat? as aikstelej tai tik su sankaba, na dar ir stabdziu vazineju g.gif kai as laikiau, tai aikstelej viena paskui kita koios 6 masinos laikem, tai vos vos judejo, prie kiekvieno pratimo teko luktelt kol atsilaisvins tai ten jokio greicio, vos vos vilkomes

Ne ne, gazas tik greitejime ir ant estakados (nors kai emiau papildoma tai kitas instruktorius liepe gaza spaust ir pratimus darant doh.gif )
Gal but, kad nenulaikau vienoj vietoj, nes pradzioj lyg normaliai, o paskui jau varo, kad stabdziu reik lotuliukas.gif nelekia bilekaip greitai, bet aikstelej galetu but leciau biggrin.gif kiek bandziau vezlio greiciu vaziuot tai uzgestu doh.gif o kamsciuose problemu nebuvo g.gif
Vėja2 patarciau su vyru nevazinet blush2.gif abejoju, kad is tokio mokymosi naudos bus g.gif ax.gif
Del papildomu, jau turejau 3 (dvi mieste viena praktiskai aikstelej) dar viena pamoka (1,5val) bus mieste ir valanda aikstelej, jei pagal plana viskas vyks lotuliukas.gif o penktadieni i regitra jei neissigasiu biggrin.gif
Atsakyti